0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Gand la gand cu bucurie... Nu atinge (sau atinge putin la cursa maxima) nici 215/65R16 -> 215/60R16=safe side.Dar uita-te si la 205/65R16 - ca diametru sunt intre 215/60 si 215/65. Plus ca sunt mai OK ca pret... Intrucat sunt si eu interesat de ele, le-am scris astora de mai sus saptamana trecuta sa-i intreb de DOT - cica ar fi ultimele saptamani din 2015 sau primele din 2016. Deocamdata urmaresc pretul sa vad daca mai scade (desi nu prea cred) - fata de saptamana trecuta sunt cu 20RON/anvelopa mai ieftine.
Dap, si eu le-am descoperit accidental...Daca ai putintica rabdare, pot veni cu impresii in urmatoarea perioada (sau ne putem vedea)...
... avand in vedere ca sunt all season probabil ca as renunta la rotile de iarna ...
De abia saptamana viitoare ar trebui sa-mi ajunga...
@shogunu65: scuze ca revin cu intarziere, dar stau cam prost cu timpul si stiam ca un raspuns mai complet mi-ar lua ceva timp...Impresii cu privire la anvelope am pus cu diferite ocazii: aici, aici, aici, aici, aici, aici si aici.Per ansamblu ma declar multumit de achizitie... - in iarna proaspat incheiata nu am avut probleme sa raman pe undeva cu masina (cu 4x4Lock si ESP Off am cam iesit de pe oriunde);- pe gheata e drept ca au aderenta cam precara - o curba atacata mai agresiv in care era ceva gheata pe partea dreapta a facut SXu' sa fuga cu fundul putin intr-o parte;- pe coclauri s-a descurcat foarte bine;- la drum lung demarajul este cam penalizat, reprizele derulandu-se mai incet, in general cu o viteza inferioara fata de cum le faceam cu anvelopele stock;- consumul a crescut cam cu 1-1.5L la suta (depinde de utilizare).