Autor Subiect: probleme de "inundatii " la un SX4 an fabricatie 2012  (Citit de 7814 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: probleme de "inundatii " la un SX4 an fabricatie 2012
« Răspuns #10 : 14.Iul.2014, 10:20:07 a.m. »
Am avut aceeasi problama cu un Clio.
Erau infundate canalele colectoare de sub parbriz. E adevarat ca s-au obturat in timp indelungat (nu 2 ani ca la tine).
Au fost curatate cu jet de apa, apoi scoasa murdaria (dopul) cu o surubelnita lunga si s-a rezolvat.
Acum nu se mai acumuleaza apa in masina cand ploua.

Sxtelu a intuit bine.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 14.Iul.2014, 07:50:30 p.m. »
ha... ha...

Ha ha... bla, bla...

E o problema tehica a forumului a carui membru esti sau e o problema tehnica a masinii pe care o conduci? Sau nu vezi diferenta?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 14.Iul.2014, 08:00:20 p.m. »
A fost acra berea la finala, @Rex?  :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 14.Iul.2014, 08:02:10 p.m. »
Deloc, eu am tinut cu cine trebuia.  :)

Offline bisti

« Răspuns #14 : 17.Iul.2014, 01:24:54 p.m. »
Buna ! Nu are aparatori de noroi , nici fata nici spate . Am vrut la un moment dat sa montez dar am renuntat ..... acum imi dau seama ca am procedat bine ..... Mersi de raspuns .......

Nu m-ai inteles. Aparatorile de noroi adica plasticul de deasupra rotilor, carenajul.

Offline gabi g

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Femeie
  • Mitzu
« Răspuns #15 : 08.Ian.2015, 09:59:06 a.m. »
Multumesc celor care au raspuns la problema  mea ..... cea cu "inundatia" ....... In momentul de fata nu mai am aceasta problema .Am scris acest mail in ideea ca poate  mai sunt si alti proprietari care au aceasta problema . La ultima verificare , dupa ce masina a fost desfacutat bucata cu bucata , s-a descoperit ca apa se infiltra , fie pe langa barele pt portbagaj care au fost izolate , fie pe stalpul masinii pe care au fost facute inca 2 "orificii tehnice de scurgere a apei " care au fost ceruite pentru a nu rugini tabla . Nu stiu exact care a fost de fapt problema dar stiu ca acum , cand afara  ploua foarte tare , nu se mai aduna apa sub carpeta de la locul soferului . Cei de la reprezentanta vor sti ce sa caute cand vor mai veni si altii cu probleme similare si sper ca "Mitzu"( masina mea ) sa fie   "unicat" .Am avut noroc ca masina este noua si in garantie pentru ca altfel as fi avut foarte mult de platit fiind multe ore de lucru cu o manopera nu tocmai ieftina . O zi buna tuturor .
Gabi G

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 08.Ian.2015, 11:23:38 a.m. »
...apa se infiltra , fie pe langa barele pt portbagaj care au fost izolate , fie pe stalpul masinii pe care au fost facute inca 2 "orificii tehnice de scurgere a apei " care au fost ceruite pentru a nu rugini tabla .
O intrebare din pura curiozitate: barele de pe plafon pt portbagaj, au fost montate ulterior achizitionarii masini sau au fost montate din fabrica ???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #17 : 08.Ian.2015, 06:35:15 p.m. »
Si inca o intrebare, de la mine: poti posta 2 poze cu gaurile alea de scurgere buclucase? (una de detaliu si una de amplasament)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #18 : 11.Mar.2015, 04:23:43 p.m. »
Dupa atita ploaie si noroi(acum ploua iar) am oprit la o un OMV unde au statie de spalare unde iti poti spala tu singur masina.
dupa spalare am observat ca imi intrase apa pe la geamul stinga fata si udase butoanele de comanda.
sotia fiind in masina la momentul spalarii mi-a arata pe unde a intrat apa(foto).
sincer nu  stiu dece sau de cind este acel luft intre cheder si acea aparatoare de plastic??
Daca a mai patit cineva si ce este de facut inlocuire cheder sau demontat satoza usa cu  geam si tras la inapoi inde ii este locul
observ ca are o cuta in partea din spate a geamului la coltul usii(nu am facut foto la cuta)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline vandtie

« Răspuns #19 : 12.Mar.2015, 05:55:28 p.m. »
O altă problemă cu ''inundația'' nu ați avut?
De la aerul condiționat nu vi s-a întâmplat?