Autor Subiect: Va fi scos din productie SX4 ?  (Citit de 10422 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mihail

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Va fi scos din productie SX4 ?
« : 02.Iul.2014, 10:03:10 a.m. »
Salutare,

Aveti idee cat va mai fi mentinut in productie SX4 in paralel cu S CROSS? Exista vreun anunt din partea producatorului ca fabricatia ar putea inceta? Mie imi place mult masina asta si tare mi-as achizitiona una in cursul acestui an. Insa, pe de alta parte, chiar daca e o prejudecata, nu mi-as lua o masina care nu se va mai fabrica in curand.

Offline shpeedy

Re: Va fi scos din productie SX4 ?
« Răspuns #1 : 02.Iul.2014, 10:16:49 a.m. »
Nu am auzit sa fie retras din productie in viitorul apropiat...

[...] nu mi-as lua o masina care nu se va mai fabrica in curand.

De ce ?!

Daca esti multumit de masina si dotari, mie personal mie se pare o afacere buna sa iei de noua ultima serie a unui model - ai ocazia s-o iei la un pret foarte bun. Daca te gandesti ca nu o sa mai fie piese de schimb, nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme, furnizorii producand in continuare toate cele necesare.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline mihail

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 02.Iul.2014, 11:20:59 a.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. Ai dreptate. Asa cum am spus e o prejudecata. Daca masina se va mai fabrica pana la sfarsitul acestui an, ma voi alatura comunitatii pe care, studiind acest forum, o consider extrem de prietenoasa.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 02.Iul.2014, 12:29:16 p.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. Ai dreptate. Asa cum am spus e o prejudecata. Daca masina se va mai fabrica pana la sfarsitul acestui an, ma voi alatura comunitatii pe care, studiind acest forum, o consider extrem de prietenoasa.

Ca sa vezi ce prietenosi suntem, iti dau un +1 la karma :D.
Acum, trecand la lucruri serioase, ma alatur celor spuse de @shpeedy. Si eu am luat masina de la cap de linie (adica in luna aparitiei facelift-ului) si sunt foarte multumit. Cat despre piese, se mai agsesc ele la Dacie, nu-i asa ? ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline mihail

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 02.Iul.2014, 04:00:08 p.m. »
Multumesc, multumesc! Nu piesele sunt problema. Conduc un model care nu se mai fabrica de cativa ani si nu am avut niciodata probleme cu piesele. E pur si simplu o prejudecata peste care cu siguranta o sa trec.
Vad cum se face si contribui si eu la imbunatatirea cotei karmelor voastre.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 02.Iul.2014, 04:14:05 p.m. »
@mihail, baga-te la discutii si fii tu insuti. S-ar putea sa iei si minusuri, dar nu asta conteza. Suntem o mare familie si incercam sa ne rezolvam problemele tehnice, financiare, sportive, artistice si de socializare sub brandul Suzuki Club. Mai sunt si controverse, mai sunt si repausuri, dar pe ansamblu e cool. Ia-ti masina, ca merita. Gaseste dealerul care iti va da cel mai bun raport calitate-pret. Negociaza, ca se poate...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 02.Iul.2014, 09:32:55 p.m. »
Negociaza, ca se poate...
Bag-o si p-asta cu "end of life" si vezi ce-ti iese ;)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Online NicNic

« Răspuns #7 : 02.Iul.2014, 09:53:46 p.m. »
EOL poate insemna si o posibil-viitoare masina de colectie, mai scumpa .... :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 02.Iul.2014, 10:30:23 p.m. »
Exact asta e destinul acestui model produs de Suzuki  :)

Offline Silfax

« Răspuns #9 : 03.Iul.2014, 07:17:05 a.m. »
Luna trecuta cand mi-am achizitionat masina, dealerul imi spusese ca in mod neoficial s-a anuntat incetarea productiei la sfarsitul acestei toamne. Personal cred ca nu o vor face inainte de lansarea modelului iv ce se vrea a fi succesorul sx-ului. Oricum ar fi, pentru modelul SX4 Navi sunt la momentul actual oferte ff bune in aceasta perioada. Masina a ajuns la maturitate, este cea mai fiabila din cate masini am avut pe mana, asta ca sa nu mai mentionez celelalte calitati. Pentru cine se gandea la achizitia acestui model, acum cred ca este momentul.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2