Autor Subiect: pompa de benzina?  (Citit de 1778 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alxvld

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
pompa de benzina?
« : 28.Iun.2014, 01:34:14 p.m. »
am si eu o dilema mare de tot : nu gasesc pompa de benzina (spatiul obisnuit de sub banchete) si ma tem sa nu trebuiasca dat jos rezervorul doar pentru a curata sitele din pompa de benzina. problema e ca se opreste la relanti si de abea se tureaza, am fost pe tester si nici o eroare, ba chiar am schimbat si debitmetru de aer dar tot acolo. mai incerc cu curatarea sitelor din pompa de benzina, daca tot nu isi revine nu stiu ce sa ii mai fac :-?. va rog din experienta voastra spuneti-mi si mie ce e de facut?

Offline rexkrokiDAU

Re: pompa de benzina?
« Răspuns #1 : 28.Iun.2014, 03:55:18 p.m. »
Pompa de benzina e in rezervor dar nu stiu daca se pot curata sitele. Vezi insa daca vine benzina in mod normal in compartimentul motor. Daca ai posibilitatea sa masori si presiunea e si mai bine, trebuie sa fie parca in jur de doi bari.

Rog un moderator sa lipeasca acest topic la unul deja existent, nu am cautat acum dar parca imi amintesc ca s-a mai vorbit parca despre pompa de benzina.

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 28.Iun.2014, 07:44:19 p.m. »
stiam ca pompa e in rezervor dar nu gasesc unde se face accesul la pompa :)

Offline coby

« Răspuns #3 : 28.Iun.2014, 08:22:44 p.m. »
Cauta mai atent ca trebuie sa fie un capac rotund sub bancheta spate cu niste fire in el .
Totusi despre ce motorizare e vorba ?
auto si moto

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 28.Iun.2014, 09:40:34 p.m. »
@alxvld

uite mai jos un pdf cu sistemul de alimentare de la SX4, sper sa te ajute...

nu am gasit alta modalitate sa incarc un pdf (mai mare de 100kb, dar asta e alta poveste) pe forum, nu stiu cat timp e disponibil pe acel site...

http://www.docdroid.net/e0r1/fuel-system.pdf.html

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 29.Iun.2014, 01:11:22 p.m. »
este vorba de un motor de 1.5;  rexkrokiDAU mersi mult de pdf, imi e de mare ajutor :good:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 29.Iun.2014, 01:16:50 p.m. »
Cu placere.  :)
Manualul e parca de la motorizarea de 1.6 dar nu cred ca sunt diferente majore in ceea ce priveste pompa de benzina.