Autor Subiect: New Swift  (Citit de 93104 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
Re: New Swift
« Răspuns #60 : 09.Apr.2011, 08:57:55 p.m. »
Va salut.
Sunt nou pe forum si as vrea daca sunteti amabili sa ma lamuriti cu cateva probleme.
Vreau sa-mi cumpar noul swift 1.2 GLX insa sunt in mare dilema. Am auzit si am citit pe diferite forumuri ca swiftul are mari probleme cu ambreiajul si cutia de viteze. Asa este ?
La noul swift s-au corectat eventualel probeme sau este la fel ?
Va multumesc. ... Luni ar trebui sa dau comanda pentru masina si citesc de catev zile problemele legate de ambreiaj si stau in dilema.
 :(

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #61 : 09.Apr.2011, 09:01:25 p.m. »
  Eu am Swiftul de 45k km si nu am avut probleme pana acum. Nici cu ambreijaul,nici cu alte piese ale cutiei.
  La fel sunt multi colegi pe-aici care nu au avut probleme.
  Singurul defect,daca pot sa ii zic asa,e un mic zgomot care apare cand apesi pedala. Dar nimic grav.Poti unge pe-acolo,dispare pt o perioada,dar reapare.
 Eu zic sa stai linistit.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #62 : 09.Apr.2011, 09:22:03 p.m. »
Ok.... Totusi gasisem si aici cat si pe alte forumuri, inclusi din franta posesori de swift la care le-a picat ambreiajul la 6500 km spre ex si toti comentau in mode negativ problema asta.
Problemele cu timoneria erau si la matiz plus agatatul in R. Am avut matiz si am folosit un spray cu vaselina alba pentru cuptoare (nemtesc rezita la 300 grade)  Ungeam timoneria de la schimbator si nu erau probleme :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #63 : 09.Apr.2011, 09:31:52 p.m. »
Trebuie sa-ti spun ca am 28000 de km cu mandra mea si ambreiajul meu a fost supus la grele incercari si nu am nici un fel de problema cu el sau cutia de viteze pana acum.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #64 : 09.Apr.2011, 09:46:01 p.m. »
Ok multumesc  :) alte probleme mai sunt de luat in calcul avand in vedere ca luni dau comanda ?

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #65 : 09.Apr.2011, 10:26:27 p.m. »
Probleme nu..
Sfaturi:

Pune-i eleron! :)
By the way, ce culoare o sa fie?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #66 : 10.Apr.2011, 05:47:14 a.m. »
Masina va fi superior white. Doresc sa mai pun urmatoarele :   
- alarma pe cheie (viper) 
- senzori de parcare (pe original)
- bandouri negre (Swift)
- covorase si tavita portbagaj
Ce parere aveti de cei de la Doly Iasi? Luni primesc oferta si de al Autonet Bucuresti. Cei de la Radacini din discutie par seriosi. Mai astept sa vad ce spun si cei de la TopiXauto Bacau...
Optionalele mi se par foarte scumpe. 60 eu fara tva doar bandourile.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #67 : 10.Apr.2011, 11:39:55 a.m. »
Super tare....Superiour White la fel ca a mea.

Sa o luam pe rand:
1. Asigura-te ca alarma este plug-and-play (CAN-BUS) si nu trebuiesc taiate fire pentru a o monta.
2.Daca-i pui senzori, vopseste-i ca asa-i sta bine.
3.Bandourile negre pe Swift arata ca nuca-n perete.Sincer nu-ti recomand dar daca esti hotarat sa le pui macar vopseste-le.
4. Daca o sa-ti pui tavita de portbagaj o sa iti ingreuneze accesul la partea de jos a portbagajului.
5. De Doly poate sa-ti spuna admin-ul forumului Cristyyy2003 ca el de acolo si-a luat masina.Cu Autonet poti lua legatura chiar aici pe forum (userii @hbucur si @bilciu sunt de acolo). De Radacini nu pot sa-ti spun nimic ca nu am prea avut de-a face cu ei. Verifica topicul lor de pe acest forum  ;). Si cu topix cred ca poti lua legatura prin facebook (ii gasesti la friends la Suzuki Club).
6.Optionalele pe original intotdeauna au fost scumpe. Negociaza,negociaza,negociaza! :)  :good:

Multa bafta!

Offline adrian_r5

« Răspuns #68 : 10.Apr.2011, 12:15:28 p.m. »
alarma este plug-and-play (CAN-BUS)
Daca stii mai multe ... te rog, spune-ne si noua  ;-)

L.e. - mai precis ce model de alarma se potriveste pe CAN-BUS-ul de la Swift (care banuiesc ca e cam la fel cu cel de la SX4)
« Ultima Modificare: 10.Apr.2011, 12:17:41 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #69 : 10.Apr.2011, 12:40:01 p.m. »
Nu e vorba sa se potriveasca. E vorba sa nu fie nevoie sa tai fire si sa legi alarma la masina (firele de la inchiderea centralizata sau senzorul de usi deschise). Eu am un MED 7450 (parca) pe cheie care se leaga direct la centrala masinii. Din cate stiu la Viper trebuie sa cam tai fire pentru a atasa alarma la masina. O alarma pe CAN pur si simplu se ataseaza plug-and-play si se monteaza in mai putin de 30 de minute! :)