Autor Subiect: New Swift  (Citit de 93110 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: New Swift
« Răspuns #190 : 22.Nov.2014, 09:11:07 a.m. »
Pe comanda e ok sa iei din Ro, de pe stoc te sfatuiesc sa nu iei de la noi.
Spor la configurari daca e cazul, bafta la promotii si negocieri.
Detaliaza, rogu-te.
Tinand cont de lipsa de optiuni specifica Suzuki (si altor marci japoneze, spre deosebire de cele germane), ce configurari ai putea face a.i. sa-ti iei Suzuki pe comanda.
Eu am luat masina de pe stoc, si nu am avut probleme pana acum...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ff_2004_06

« Răspuns #191 : 22.Nov.2014, 10:39:54 p.m. »
La alte marci (VAG sigur dar nu cred ca sunt singurii), masinile care sunt facute pentru si vin in stocurile din Romania (valabil probabil si pentru alte tari "in curs de dezvoltare"), sunt de obicei cele de o calitate mai slaba. Nu au linii separate pentru masini trimise in tari diferite, dar diferente la calitatea pieselor si asamblarii exista sigur. M-am convins de multe ori de asta, cel mai bun exemplu: doua masini aproape identice (doar motorul si cateva dotari sunt diferite), folosite si intretinute similar, la cea luata de pe stoc de la noi interiorul a avut mai multe probleme din cauza materialelor evident mai proaste.
Din alte surse, la controlul de calitate de dupa constructie, cele mai "slabe" sunt trimise spre anumite zone.
Daca as sti doar un caz as putea banui o coincidenta / ghinionul.
Am avut o masina luata de pe stoc de la noi si ceva probleme cu ea desi marca si modelul sunt renumite pentru fiabilitate. Eu unul, cand/daca voi lua urmatoarea masina noua, nu va fi de pe stoc daca va fi posibil.

Totusi ai dreptate, e posibil ca asta sa nu se aplice la Suzuki pentru ca nu sunt atat de configurabile si poate nu se stie unde ajunge fiecare pe stoc. Sper sa fie asa.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline coby

« Răspuns #192 : 23.Nov.2014, 02:00:56 a.m. »
La alte marci ....
Din alte surse, la controlul de calitate de dupa constructie, cele mai "slabe" sunt trimise spre anumite zone.

Grupul Vag , Opel si Ford = este adevarat , " rebuturile " merg catre " prostii " Europei .
Te mai miri de ce se opteaza pt un sekond nemtesc decat una noua din Ro ?
Si nu numai la marcile germane este valabila treaba caci si la cele frantuzeti - caz cu Renault Master nou -> la omologarea RAR s a calat motorul , circul de pe lume acum vreo cativa anisori ...
auto si moto

Offline vladut.b

« Răspuns #193 : 30.Dec.2015, 04:36:12 p.m. »
Asemenea "legende urbane" numai in Romania auzi, singurele modele de masini de o calitate mai slaba sunt acele masini ce se vand exclusiv in Romania si tarile din est, de exemplu Clio Symbol, 206 Sedan, Fiat Albea si asa mai departe! Tot ce se vinde in vest si e si in Romania pe piata sunt exact la fel din aceeasi fabrica, aceeasi calitate si motoare, singurele diferente le vezi doar la dotari, in general in Ro sunt mai dotate decat multe tari vestice.
  • Suzuki Swift 1.2 B-Color
Consum mediu: 

Offline ff_2004_06

« Răspuns #194 : 30.Dec.2015, 10:53:10 p.m. »
Asa credeam si eu: ca sunt legende urbane. :) Daca te vei interesa, vei avea ocaziile si vei fi atent, probabil te vei convinge ca nu e asa.
Am vazut pe mai multe masini ce am scris mai devreme dar bineinteles ca tu poti crede ca sunt coincidente.
Am scris si ca nu am auzit de linii de fabricatie "dedicate" pentru piata de est, repet: e vorba de modele care sunt trimise pe stoc in est, acelea sunt cele mai slabe calitativ, lucru observat la grupul VAG. ;)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline vladut.b

« Răspuns #195 : 31.Dec.2015, 12:43:38 a.m. »
Pai alea pe stoc in general nu mai sunt noi e normal sa fie putin diferite, dar aici depinde si ce grija au dealerii de ele, aici alea ce sunt pe stoc sunt folosite la test drive sau se dau la clienti cand lasa masinile lor la reparatii pe garantie, chiar mie mi sa intamplat in Italia sa beneficiez de o masina de pe stoc cand am lasat vechea masina la revizie si schimb piese la rechemare, mi sa dat un 207 la vremea respectiva cu 1000 de km la bord si ghici ce? ziceai ca are 90.000 de km la cum arata inauntru si nu mai zic cum mergea schimbatorul, volanul si raspundea foarte greu la acceleratie, de exemplu cand am cumparat G. Picasso care avea 19.000 de km folosita doar de dealer tot asa din stoc arata si mergea ca noua. Parerea mea este ca un dealer serios are grija de masinile din stoc si nu le da la oricine, mai ales la angajati care le forjeaza la greu cu fuzibilul de la turometru si vitezometru dezactivat(asa kilometrii reali parcursi raman pe loc) si tie tio propune ca una din stoc noua....sunt exemple si exemple.
Consum mediu: 

Offline Ygi_17

« Răspuns #196 : 31.Dec.2015, 09:57:09 p.m. »
1. Orice fabrica de automobile are un control de lot.
2. Orice marca nu-si permite sa-si faca de ras masina pe o piata vest europeana care inseamna un procent % ridicat din cota de vanzari
3. ce credeti ca se intampla cu masinile care sunt depistate cu mici defecte? Sunt dezmembrate??
4. Ce cota de piata are Romania din total Europa?
5. Ce mare problema ca reclama cineva din Romania o masina cu defectiuni ?? HA, HA
6. Cei din fabrica stiu de la linia de amsamblare ca fac un lot cu multe dotari (care in general merge spre vest) sau un lot de auto cu dotari minime ( care are mari sanse sa mearga in tarile esteuropene)
7. stiti ca masini amsamblate luni si vineri sunt mai putin bune decat cele amsamblate marti-joi?

un singur lucru nu stiu: Cu ce muncitori lucreaza in fabrica din Ungaria Suzuki? ( unguri, romani, indieni, arabi, turci?)

Pana la urma amsamblarea ca amsamblarea dar calitatea pieselor originale este mult mai importanta

La multi ani 2016!

Daca nu te mai tin picioarele sa mergi intr-o excursie, sa urci pe munte si sa te bucuri de priveliste, atunci e timpul sa-ti cumperi un Jimny

Offline vladut.b

« Răspuns #197 : 01.Ian.2016, 12:00:52 a.m. »
In primul rand la fiecare 1000 de masini care ies de pe linia de productie 1 va fi mereu"ghinionista", va zic din proprie experienta am fost in cateva fabrici unde se fabrica diverse marci, asta se intampla din pacate la schimbul de ture mai ales cu cei care au putina experienta si pot uita usor anumite lucruri si nu continua treaba exact de unde a ramas celalalt si multi alti factori. Am avut colegi de la lucru care dupa 1000 de km masina era mereu in service ca ba cadea una ba alta, nu conteaza marca se intampla chiar si la BMW si ceialti premium, ce crezi ca BMW te baga in seama daca ii dai in judecata? In orice tara unul nu conteaza niciodata indiferent de marca!
An nou fericit tuturor!!
Consum mediu: 

Offline Bar

• X

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #199 : 18.Mar.2016, 09:44:04 p.m. »
Servus

:inteligent: Autorul articolului este un roman, Sergiu Tudose.

http://paultan.org/2016/03/18/next-gen-suzuki-swift-swift-sport-renders-leak-online/mai multe poze
http://indianautosblog.com/2016/03/2017-maruti-swift-leaked-225150
http://www.autoevolution.com/news/2017-suzuki-swift-leaked-doesnt-look-half-bad-105677.html
http://www.autobild.de/artikel/suzuki-swift-2016-erste-infos-leak-bilder-8763733.html

Singura observatie ar fi ca toate sunt in 5 usi inclusiv randarea pentru SSS.

Citat
Entry-level Euro-spec Swifts will reportedly be powered by a 82kW/170Nm 1.0-litre three-cylinder turbo, while the Swift Sport will be motivated by a 103kW/220Nm 1.4-litre turbocharged direct-injection engine.

It’s said that the new Swift will be unveiled towards the end of 2016 prior to going on sale in Europe from 2017.

So,pentru SSS schimbare de la clasicul M16A 1.6L aspirat la 1.4 BOOSTERJET ( cel de pe Vitara S ).
« Ultima Modificare: 18.Mar.2016, 10:00:29 p.m. de Don Napoleon »