Autor Subiect: New Swift  (Citit de 93113 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
Re: New Swift
« Răspuns #140 : 27.Apr.2012, 06:23:40 a.m. »
Am dus factura de achizitie si facturi dupa dotarile suplimentare si contractul masinii. Pretul se calculeaza dupa ele. Inclusiv ieri la tiriac  m-a intrebat valoarea facuturii de achizitie.si factura de la alarma.
Acum cativa ani la o alta masina am avut o dauna totala la tiriac. A trebuit sa duc copie dupa factura de achizitie a masinii de noi dupa care s-a dat jos uzura masinii la suma respectiva din factura, rezultand valoare de despagubire.Ei au cataloage cu preturi orientative existente pe piata. pentru cei care nu au facturi de achizitie la masinile noi. Daca era sa iau banii dupa cataloagele lor in momentul ala imi dadeau cam jumatate din suma, avand factura si contractul unde erau stipulate toate dotarile modelului si pretul, valoarea s-a dublat fata de pretul lor de lista.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #141 : 27.Apr.2012, 06:41:15 a.m. »
Referitor la suma eu chiar as vrea sa-mi da cineva 9600 de euro pe masina :) dupa un an. Sa fim seriosi valoarea masinii pe piata scade inca de a doua zi dupa cumparare cu cateva sunte de euro. In plus de asta sa zicem sa o asigur la 10000 euro dar platesc in plus la prima 200 eu pentru o diferenta de 400 de euro la suma asigurata nu prea imi surade.Daca doamne fereste ai dauna totala in primul rand te intereseaza sa fii tu sanatos si cei implicati in accident si pe urma la partea a doua revine masina iar acolo daca ai casco este bine sa consulti un avocat care sa se ocupe de toate hartiile si formalitatile, pentru ca numai asa scoti fara prea multi nervi suma de bani de la asigurator.

Offline BraduV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #142 : 02.Mai.2012, 04:43:11 p.m. »
Pentru cine mai avea dubii, modelul de alarma de la Viper care merge pe CAN-ul Swift-ului ( adica alarma pe cheia originala ) este Viper 3903V. Am pus azi aceasta alarma la Falcon Electronics, pe Magheru.

Apoi, pentru senzori, cine vrea unii buni si care merg sigur vopsiti ... eu mi-am luat DEI 9401T. Sunt fabricati tot de Directed Electronics, firma care face alarmele Viper.

Offline pitickel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #143 : 09.Apr.2013, 10:15:42 p.m. »
Va salut.
Sunt nou pe forum si as vrea daca sunteti amabili sa ma lamuriti cu cateva probleme.
Vreau sa-mi cumpar noul swift 1.2 GLX insa sunt in mare dilema. Am auzit si am citit pe diferite forumuri ca swiftul are mari probleme cu ambreiajul si cutia de viteze. Asa este ?
La noul swift s-au corectat eventualel probeme sau este la fel ?
Va multumesc. ... Luni ar trebui sa dau comanda pentru masina si citesc de catev zile problemele legate de ambreiaj si stau in dilema.
 :(

Ar fi interesant daca dupa un an de cand s-a pus intrebarea asta, ati mai avut/auzit de astfel de probleme atat de comune la vechiul model de Swift

Multumesc

Offline BraduV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #144 : 09.Apr.2013, 11:18:06 p.m. »
Eu am un Swift GS 2012 din Mai anul trecut. Am facut vreo 14000 km cu el. Pana acum nu am avut nici o problema.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #145 : 09.Apr.2013, 11:29:59 p.m. »
Norocosule! Tare mi-as dori si eu un SSS d-asta nou in locul Vitarei  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danib

« Răspuns #146 : 10.Apr.2013, 12:06:28 a.m. »

Ar fi interesant daca dupa un an de cand s-a pus intrebarea asta, ati mai avut/auzit de astfel de probleme atat de comune la vechiul model de Swift

Multumesc

Swift GS din septembrie 2011 - nu am avut astfel de probleme.

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline pitickel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #147 : 10.Apr.2013, 09:27:22 p.m. »
Multumesc pt raspunsuri. Imi facea cu ochiul oferta actuala de la Swift Special Edition (9.900 EUR). Dar tot gasesc multi posesori de Suzuki (nu numai Swift) plangandu-se pe forumuri de probleme, incat tind sa cred ca mai degraba ma uit la alta marca. Ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa-mi pierd timpul prin service-uri. Pacat, ca vizual Suzuki-urile arata f bine...

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #148 : 11.Apr.2013, 04:14:45 p.m. »
Probleme de tot felul sunt la toate marcile in mod special la cere mari de prestigiu (VW, AUDI, Mercedes, BMW, HONDA etc). Acum depinde cat de tipicar/pretentios esti si mai ales norocos. Macar Suzuki nu are probleme grave de genul motoare crapate. Mai nou e un trend prontre producatorii auto sa scada costurile cu componente de genul: casete de directie sau a discuri de ambreiaj.

Detin un Swift fabricat in 2006 care are vreo 75 de mii de Km. Am fost in service in plus fata de revizii 1 singura data (aici includem doar vizitele pt mecanica, nu si cele pentru tinichigerie) sa-mi schimbe amortizoarele de la haion, pe garantie.

Offline Duracel

« Răspuns #149 : 14.Apr.2013, 07:21:46 p.m. »
Salut,

Subscriu la cele spuse mai sus. Am un SSS din 2008 si nu am avut nici eu nicio vizita la service in afara service urilor periodice si lucrari de tinichigerie (2 pocneli cu soferite si un motociclist agitat) spre norocul tuturor doar avarii minore.

In rest este impecabila masina. La 14.500 cat am dat pe ea noua nu am nimic sa ii reprosez. Iar pretul la revizii este foarte rezonabil.

Toate bune,
Bogdan