Autor Subiect: New Swift  (Citit de 93114 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
Re: New Swift
« Răspuns #110 : 27.Nov.2011, 06:41:12 a.m. »
Senzorii daca sunt de calitate costa. Calitate inseamna sa nu dea erori fatale, sa nu vada un stalp de 1 m om spate etc. Cei de ieftini de 200 de lei mai rau fac ca te iinduc in eroare.
Scut motor nu stiu daca este pe OEM - nu sunt adeptul celor aftermarket. Am avuto masina la care am montat un scut cumparat de pe net si cand am luat inainte un pietroi a smult suportii din toate punctele de prindere. Scuturile astea fac masina mai joasa cel putin asa era cel de care ti-am zis, plus racirea la motor si cutie nu stiu daca se face corect.
Ce este pe original este alta discutie/
Prezoane nu cred ca sunt necesare avand in vedere ca ai alarma la masina.

Offline BraduV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #111 : 27.Nov.2011, 12:22:06 p.m. »
Ok, merci de sfaturi. O sa incerc sa gasesc niste senzori de calitate si scut OEM.

La alarma, am vazut ca seria Viper 390X are 3 variante, 3901, 3902 si 3903, fiecare fiind specifica unei anumit computer de masina. Pentru Swift 2011 e cea cu 3903 v ? High speed ?

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #112 : 27.Nov.2011, 06:00:29 p.m. »
Referitor la alarma cum am spus mai sus eu am modelul 3903V pe cheia masini legata direct cu calculatorul. Referitor la modelele prezentae de tine nu stiu ce sa-ti spun ..

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #113 : 27.Nov.2011, 06:14:48 p.m. »
Toate cele 3 modele, inclusiv al tau, sunt aceeasi alarma dar cu conectare diferita, fiecare specifica tipului de calculator de pe masina ... de aia te intrebam daca 3903V a venit la fix sau a fost adaptata. Oricum, o sa vb si la service inainte. Merci de raspunsuri !

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #114 : 27.Nov.2011, 06:25:43 p.m. »
Cand am negociat alarma am precizat clar sa fie compatibila cu masina, legare directa fara adaptari fire sau alte chestii.

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #115 : 30.Nov.2011, 12:22:25 a.m. »
Pana la urma a ramas asa, pentru mine:

- Senzori: Directed Electronics Incorporated ( firma care produce viper ) 9401T - 350 RON doar cu buzzer, daca vreau si display, cand o sa am bani, ma costa 100 RON
- Alarma: Viper 3903 V - 400 RON

Offline miocrl

« Răspuns #116 : 30.Nov.2011, 07:21:14 a.m. »
stai linistit.. ca o sa te obisnuiesti si nu o sa iti mai trebuiasca display. eu am display dar nu ma mai uit in el deloc

Offline bogogica

« Răspuns #117 : 30.Nov.2011, 08:44:16 p.m. »
- Alarma: Viper 3903 V - 400 RON
@BraduV
Am si eu o intrebare. Aceasta alarma este complet compatibila cu sistemul keyless al masinii? Daca da, cum se comporta? foloseste in continuare functia de proximitate si iti da voie sa dezarmezi/deschizi masina din butoanele de pe usi fara sa atingi telecomanda?

Offline BraduV

• Newbie
  • *
« Răspuns #118 : 26.Feb.2012, 09:17:39 p.m. »
@bogogica - Hello si imi pare rau pentru raspunsul super intarziat :)) N-am mai intrat pe forum pentru ca nu am mai reusit sa imi iau masina anul trecut ... prin urmare nici alarma nu am luat-o, dar, teoretic da, masina isi pastreaza functiile ... ca de aia e alarma pe CAN-BUS, sa interactioneze cu calculatorul de bord. Un prieten are pe un SX4 alarma viper, nu stiu exact modelul, si masina se deschide cand esti cu cheia in buzunar, etc.

Offline Vasea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
    • Iasi
« Răspuns #119 : 03.Mar.2012, 12:43:19 p.m. »
Noul SUZUKI SWIFT in revista pe Moldova - AUTOPLAY - feb-martie 2012