Buna seara. Vreau si eu va împărtășesc consumul S-crossului meu.
Traseu: Iași - Vârful Câmpului via Botoșani si retur. Viteza medie de 60 de km/h, benzina de la lukoil de 98. Doua persoane cu bagaje, anvelope de iarna la 2,3 presiune.
Inspirat de jurnaliștii de la automarket care au participat la "Porsche performance drive" am decis să-mi încerc si eu abilitațile.
Marți, 14 octombrie, am plecat din Iași la 17:20 si am ajuns la 20:10. Tot drumul dus l-am parcurs ascultând indicatorul schimbat viteza. Nu eram foarte încântat întrucât mergeam preponderent sub 2000 rot/minut.
Miercuri, 15 octombrie, la retur mi-am cam pierdut răbdarea de a merge "batraneste". Totuși am incercat ca in momentul accelerărilor, consumul instant sa nu sara de 10l. In aceleași timp regimul turatiilor a fost între 1700-2500 rot/m.
Devizul final este poza atasata. Atat consumul cât si viteza medie vi le spun de pe CB. Daca e sa judec dupa posturile de mai sus in care spuneti ca diferența dintre consumul afisat si cel real e de 0,2, atunci am scos cam 4,8.
In mod normal, fără menajamente drumul parcurs de mine ar fi durat 2h 30m -2h 20m. In cazul de fata a fost 2h 40m.
Seara făina. Aștept impresiile si întrebările voastre.
Sent from my iPhone using Tapatalk