Autor Subiect: Timp reparatie si livrare piese  (Citit de 12195 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline brave

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • ploiesti
accident..piese..service SUZUKI
« Răspuns #40 : 09.Ian.2018, 06:29:07 p.m. »
Buna...pe final de an..am patit-o..un pic..un mic accident..tamponare...rezultat..colt bara dreapta fata indoit spart 2cm...si restul ok vizual.
constatare service..vas apa..turtit un pic..far cleme rupte..de schimbat..ca bara statea pe el prinsa  si se schimba tot..far..proiector...lumina led..etc...pe scurt bara noua!  si far..proiector..etc.  Toate astea pe asigurare...no pb..

PROBLEMA-  service-ul politicos..lasati masina!?? eu..pai aveti piesele..daa..dureaza 2 zile maxim reparatia ..rezonabil zic eu...EI apoi..DARRR  nu avem piesele...
ok accept..cand vin??? ca  idee..pai avem client care asteapta de 2 luni!!!!!!!!!!!!!!  OOOPS...stai asa..le zic multumesc..si sun la ..SUZUKI ROMANIA...acolo..SURPRIZA...da foarte posibil sa NU avem piese in depozit..si vine placa  cu comanda..fabrica  etc..adica 2..3 lluni!!!!!
Cati tampiti ca mine or fi luat masina sa dea 18..20 k euro pe o masina care in caz de ceva..te lasa..sa te uiti la ea..!? Suzuki romania..a zis  ASTA E...
Morala - iei  Suzuki..iei masina de unica  folosinta...daca ai un ghinion sa ceri piese...esti mancat!  Bad experince..

• Suzuki Vitara 1.6

Offline mariusl82

Re: accident..piese..service SUZUKI
« Răspuns #41 : 09.Ian.2018, 06:44:01 p.m. »
Iti inteleg nemultumirea, dar ai fi surprins ca e la fel si la case mai mari..
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline wolfin

« Răspuns #42 : 09.Ian.2018, 06:47:36 p.m. »
Nici chiar asa...pt o bara si un far nu se sta..2-3 luni.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Solon

« Răspuns #43 : 09.Ian.2018, 06:55:51 p.m. »
Am stat eu cam o luna juma pentru o bara fata. Se intampla acum vreo 10 ani. Masina facuta praf in Pitesti si lasata acolo la reparat. Pile, relatii, vocea clientului etc. Eram al 40-lea la rand pt bara fata. Si era o masina absolut normala.Deci se poate...
In cazul de fata fiind sfarsit de an serviceurile nu mai fac achizitii, ce deh, tva, plati&shit. Poate asta e cauza.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline solymir

« Răspuns #44 : 09.Ian.2018, 07:01:41 p.m. »
Mazda 6, acum 4 ani, dauna de 8000E, asteptare 2 luni.
Logan, acum 5 ani, o luna butuc usa.

Depinde si de:
1. Cat de des se strica piesa.
2. Cat costa piesa.
E suficient ca una din chestiile pe care le-ai mentionat sa nu fie pe stoc (gen leduri far. Cam rar sa se strice un led bun) si ei sa nu poata face lucrarea din motive de plata cu asigurarea: toata lucrarea trebuie facuta intr-o singura sarja iar ledurile se strica rar deci nu le are nimeni. Asa ca... daca masina inca merge si te poti folosi de ea pana vin piesele, esti norocos.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline toma

« Răspuns #45 : 09.Ian.2018, 11:23:16 p.m. »
Daca masina este inca functionala atunci e mai degraba un inconvenient, nu o problema. Eu cand am avut de reparat pe Casco am facut constatarea, service-ul afacut lista de piese pe care le-a comandat dupa ce a obtinut acordul asiguratorului si m-a contactat cand au avut totul in stoc pentru a putea programa reparatia.
 Unele polite Casco au optiunea de a primi masina la schimb pe perioada cat a ta este in service, la fel si anumite service-uri ofera acest serviciu - de obicei cei care repara masini mult mai scumpe ca Suzuki.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #46 : 10.Ian.2018, 12:52:26 a.m. »
   Fix cinci zile am stat pt. o broasca noua si tot cinci zile am asteptat o bara spate, la DAB. In service am lasat masina dupa primirea piesei si  am primit masina la schimb. Ultima situatie a fost destul de recent, parca nu cred ca situatia s-a deteriorat asa de rau. Sa nu fie o estimare eronata a timpului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Timp reparatie si livrare piese
« Răspuns #47 : 05.Mar.2020, 07:43:07 a.m. »
PS: Am un coleg pe care tocmai l-au "ars" cei de la Dacia la revizia de 80k de km (a Loganului 1.2) cu 2200 de lei din care diversele piese si consumabile erau 1600.
La o cautare pe epiesa (care nu-s cei mai ieftini) a tuturor celor facturate mi-a iesit 1000.

Zice aici ca si manopera e scumpa la Logan, cel putin la unele operații.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #48 : 05.Mar.2020, 09:57:04 a.m. »
Am aproape o luna de cand astept sa ma cheme pentru schimbare bara fata, partea de plastic superioara. Am deschis dosar de dauna casco, in 07.02. Am sunat saptamana trecuta sa intreb, raspuns: generali a aprobat reparatia, asteptam bara, nu v-am uitat! Mai repede a venit parbrizul, acum un an! Radacini Militari.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline cristidav

« Răspuns #49 : 05.Mar.2020, 10:23:22 a.m. »
Zice aici ca si manopera e scumpa la Logan, cel putin la unele operații.

Deunazi am intrat la reprezentanta Dacia sa intreb de preturi capace roti pentru tatal meu. 4 bucati x 70 lei (alea mai prastie, clasice, de Logan). In comparatie, capacele misto de 16 de la Suzuki sunt 40 de euro setul. Am intrebat de curiozitate cat costa o revizie banala (ulei, filtre). 200 de lei revizia (nu tu pret pe ora, cat dureaza, etc). Suzuki Redtor e 120 lei sau ceva de genul ora, iar o revizie bana se incadreaza intr-o ora.
Na poftim, Dacia !
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )