Autor Subiect: Timp reparatie si livrare piese  (Citit de 12197 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline TVS

Re: Timp reparatie si livrare piese
« Răspuns #30 : 05.Mai.2017, 11:16:54 p.m. »
Dacă ești sigur ca cea de pe Aliexpress e buna , nu mai sta pe gânduri si comanda 3 bucăți pt ca daca a picat una si e cea cu care a venit masina , urmează si celelalte cu siguranța . La masina anterioară , între 100 si 120.ooo km le-am schimbat pe toate 4.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline enicky

« Răspuns #31 : 06.Mai.2017, 12:06:03 a.m. »
         Pe romaneste si fara scrupule, asta se numeste nesimtire ! Si nu numai dealerii ar fi in cauza cat si Reprezentanta Suzuki Romania, care ar putea avea un depozit central cu o investitie minima de 50-100 000 euro in care sa existe un minim de piese uzuale cu rulaj mare (piese de motor, directie, caroserie). Deci tragi masina pe dreapta ptr. 200 de lei? Adica te bucuri ca ai incasari, dar tu pt. client nu faci nimic !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #32 : 06.Mai.2017, 09:21:19 a.m. »
nu se mai fac stocuri de multa vreme... daca vrei nervi tari poti sa iti cumperi mazda.... totul vine din japonia  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline NicNic

« Răspuns #33 : 06.Mai.2017, 09:37:31 a.m. »
@enicky: Probabil ca bobinele astea sunt cu rulaj mic. Adica nu se strica prea repede sau prea multe. Cum spune si aleksanders , nu se mai fac stocuri. Dar nu inteleg de ce sa dureze 5 zile lucratoare o livrare de la cateva sute de kilometri. Cred ca si cu bicicleta le aducea in acest termen.

@aleksanders: Mazda stiu ca e foarte fiabila. Am un prieten, care din 2002 are doar Mazda, Intai un 323, acum 3. Nu a stat nicio zi pana acum din cauza ca n-ar avea piese. Dar nici nu a schimbat ...

@TVS: Sper sa fie doar o singura bobina cu defect de fabricatie. Sa nu fie o problema de lot de fabricatie sau de model. Oricum, masina e inca in garantie si nu as da banii decat daca as fi sigur ca aceste bobine sunt ca si consumabilele, sa le schimb la perioade de timp sau de rulaj
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 06.Mai.2017, 09:55:27 a.m. »
Dar nu inteleg de ce sa dureze 5 zile lucratoare o livrare de la cateva sute de kilometri. Cred ca si cu bicicleta le aducea in acest termen.

Iti spun ce mi-a zis in urma cu mult timp in urma nea Cornel, fostul magaziner de la Autonet. Toate comenzile de piese de origine din Ro sunt colectate intr-un singur transport, care pleaca din fabrica intr-o zi fixa a saptamanii, dupa care sunt distribuite dealerilor locali care le-au comandat. Asa functioneaza logistica Magyar Suzuki...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #35 : 06.Mai.2017, 10:05:15 a.m. »
Este normal sa isi optimizeze costurile cu logistica.
Dar ma asteptam ca acel singur transport sa fie zilnic.
Speram ca au un rulaj destul de mare, de masini si piese.

Asa ar fi fost livrare 1 zi in depozit central si 1 zi spre dealer. Deci 48 h, absolut firesti.
Desteapta-te romane!

Offline aleksanders

« Răspuns #36 : 06.Mai.2017, 11:37:42 a.m. »
Nici mazda mea nu a stat pt ca nu au fost probleme, dar un far ajunge in 2 saptamani :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ASZ

« Răspuns #37 : 10.Mai.2017, 04:55:30 p.m. »
La SX4 in cele 3 reparatii pe care le-am avut, la fiecare durata de aprovizionare a pieselor la dealerul din Cluuj, a fost de cate 2 saptamani ... (si nu era vorba de ceva special ci doar de capote, bari, faruri, ornamente, grile, elemente de caroserie)

Offline NicNic

« Răspuns #38 : 10.Mai.2017, 05:37:06 p.m. »
Inseamna ca nu are stoc de piese.
Un termen de 2 saptamani este foarte apropiat de cel mentionat si de dealer-ul din Bucuresti: intre 5 si 7 zile lucratoare.

Eu am sunat acum si inca nu sosise piesa la ei. Comanda fiind din 4 mai, adica de fix 5 zile lucratoare...
Bazandu-ma pe prognoza lor, am facut si o programare pentru maine, la service.  :(
Desteapta-te romane!

Offline cydul79

« Răspuns #39 : 12.Mai.2017, 09:26:21 a.m. »
Asta a fost si factura mea, lasat masina in service 3 zile in loc de doua cica din cauza de vopsea perlata. Pana acum totul ok.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl