Fiind nemultumit de timpul de livrare am incercat sa obtin niste raspunsuri si lamuriri de la suzuki Romania.
Am pus urmatoarele intrebari:
1) De ce dureaza atat de mult pentru livrarea unor piese?
2) Exista posibilitatea de comanda directa a pieselor de la dumneavoastra, fara intermediari?
3) Exista posibilitatea de a primi piesele gata vopsite?
4) Exista un catalog in care sa pot cauta si eu codul piesei/reperului ?
Si am primit raspunsurile:
1) piesele originale Suzuki care nu sunt in stocurile dealerilor sunt livrate zilnic din depozitele centrale. Astfel timpul de asteptare pentru o comanda este intre 2-4 zile lucratoare. In cazul dumneavoastra reperele cerute au fost livrabile in conditiile anterior mentionate.
2) singura posibilitate de comanda este cea prin dealerii autorizati. Lista dealerilor o regasiti pe
www.suzuki.ro . Biroul de reprezentanta nu presteaza activitati comerciale
3) in anumite situatii doar barele si capacele de oglinda pot fi livrate vopsite dar trebuie sa cereti acest lucru
4) programul de identificare de piese este accesibil doar cu platirea licentei de utilizare
Si, spre surpriza mea, am primit un telefon de la service, chiar inainte sa citesc email-ul. Se pare ca masina mea o sa fie gata pana la sfarsitul saptamanii acesteia
.
Deci, pentru cine cauta bara pentru suzuki si nu gaseste, sa ceara dealer-ului sa o aduca gata vopsita, ca sa nu mai plateasca si vopsitoria.