Autor Subiect: Topicul pescarilor suzukisti  (Citit de 26875 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
Re: Topicul pescarilor suzukisti
« Răspuns #50 : 28.Apr.2009, 10:29:01 p.m. »
da...asa am vrut sa fac....dar nu am mai ajuns deoarece am pierdut bonul.....cand ma voi duce sa mai cumpar si altceva o sa ii atrag atentia..
enjoy clubbing!!!

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
« Răspuns #51 : 28.Apr.2009, 10:46:00 p.m. »
Macar aveai altceva pe balta, sau ai ramas fara nica? Ca eu asa am patit la ultima partida, am pierdut 4 monturi, si inca vreo 3 pe care le-am facut la fata locului. Daca pun cap la cap vreo 2 ore am stat fara nica in balta, doar cu batul de mana. Pentru asta am fost azi si mi-am luat 10 monturi facute cu simt de raspundere, si o sa-mi schimb si firul de pe tamburul la care am avut probleme. #:-S Uff, ca plecasem de la problema ta, eu am norocul ca de la cine ma aprovizionez il cunosc si suntem prieteni, si e si pescar, sper ca intelegi ce vreau sa zic. Ala nu e pescar care ti-a vandut porcaria aia!  Baga-l undeva si cauta-ti un furnizor care sa-si faca treaba din pasiune pentru peste si nu pentru bani! :baston:
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #52 : 30.Apr.2009, 12:40:14 a.m. »
am avut noroc ca am mai avut un bat cu mine.....cel de la magazin e un bisnitar in nici un caz pescar...nu stiu ce cauta acolo....sau cred ca e magazinu lui dar el e paralel cu pescuitu....dar mai paralel eu ca am putut sa cumpar porcaria aia... :notlst: ..nu stiu ce a fost in capu meu....cred ca eream prea obosit :D...in fine , noi sa fim sanatosi...fir intins!
enjoy clubbing!!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #53 : 30.Apr.2009, 10:20:36 a.m. »
Pt ieseni, am fost ieri pe balta Totoesti (Erbiceni). Fundul baltii e milos rau iar vegetatia e extrem de abundenta.
Taxa pe balta = 20 lei/zi (fara chitanta) si daca se prinde crap, se plateste la 10/kg. Malurile sint inalte; se gasesc doar citeva locuri bune de pescuit.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ELNICO

• Full Member
« Răspuns #54 : 02.Mai.2009, 06:39:52 p.m. »
Laurentiu, nu stiu balta, dar cati km sunt pana acolo?

Offline Laurentiu

« Răspuns #55 : 02.Mai.2009, 07:55:54 p.m. »
...cati km sunt pana acolo?
Cam 27-30 km. La intrarea in Pd. Iloaiei faci pe prima strada la dreapta. Cum intri in Erbiceni, faci prima sau a doua la dreapta si urci o rampa (deal). Drumul e asfaltat pina la balta. Te opresti in fata circiumei  ;) si intrebi de balata Totoesti.
« Ultima Modificare: 02.Mai.2009, 09:20:30 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ELNICO

• Full Member
« Răspuns #56 : 06.Mai.2009, 04:08:47 p.m. »
Aaa, mi-am amintit. Un coleg m-a invitat intr-o zi acolo. Acuma bine ca stiu despre ce-i vorba! Oricum, pana se da drumul la prut(apropo  :ceas: amr 55zile ) ma duc la larga. Pe 1 mai am fost la balta cu trofee, ca plouase cu o seara inainte si la balta mare nu se putea merge cu masina. De fapt cred ca nici pe jos daca nu ai cizme, si cum eu le-am uitat...

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #57 : 27.Mai.2009, 11:26:25 p.m. »
de ceva timp am m-am axat numai pe rapitor(avat,stiuca) deoarece sunt satul de ''fate''.Stie cineva de unde pot achizitiona urmatoarele :D :

Rotative:
Martin Fly Tail nr 4 culoare argintie (si paleta si corp) si musca de pe ancora portocalie cu fulg maro.
Mosca Mosquito marimile 3-5 indiferent de culoare fulgului (galben, rosu, negru) si cu paleta argintie si aurie

Oscilante:
BerTi de 3-7 cm lungime, argintate si nikelate, Blue Fox Pixie de ½ oz, ABU Toby de 10g, Crocodil si Little Clio

eu am cautat pe google si nu prea gasesc nimic...slabut pe siteuri-le in domeniu
enjoy clubbing!!!

Offline ELNICO

• Full Member
« Răspuns #58 : 30.Mai.2009, 11:01:11 a.m. »
Bravo, man, doar ca ce cauti tu este putin cam pretentios, si mi se pare mie ca nu-i numai pentru rapitor. Oricum in Iasi se pot aduce unele chestiuni mai putin solicitate doar pe comanda!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #59 : 31.Mai.2009, 10:35:58 p.m. »
cateva poze pe valea oltului ''''la Manastirea Turnu''

enjoy clubbing!!!