Autor Subiect: Topicul pescarilor suzukisti  (Citit de 26868 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Topicul pescarilor suzukisti
« Răspuns #150 : 27.Mai.2016, 01:29:18 p.m. »
Pescari suntem destui pe aici. Locuri de pescuit nu prea mai sunt (exceptand baltile private unde.... numai pescuit nu e !), raurile sunt poluate iar Delta jefuita de pescarii "electricieni" localnici.  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline fireburn

« Răspuns #151 : 29.Mai.2016, 07:13:55 p.m. »
Eu ma duc la tara, la o baltoaca cu taica meu si cu fiica mea.
Am ani  de cand nu am mai fost la peste.
De obicei pescuiam in Olt, normal sau in Vedea, cu mana, la scorburi sau pe sub maluri

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #152 : 04.Ian.2017, 09:48:37 a.m. »
La copca nu da nimeni?  :D

Offline Cosmin09

« Răspuns #153 : 04.Ian.2017, 10:07:42 a.m. »
Care copca?

De-abia de maine sa raceste vremea si vor fi temperaturi si de -25 de grade C si poate vor ingheta si apele....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #154 : 04.Ian.2017, 10:11:55 a.m. »
Vine gerul Bobotezei...  >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

« Răspuns #155 : 08.Ian.2017, 12:08:58 p.m. »
Ieri, frustrati si/sau plictisiti si/sau toropoti de caldura (dupa caz  :D), impreuna cu copiloata am zis sa sarbatorim Craciunul lipovenesc si/sau ... Sfantul Ion romanesc (dupa caz  :D :D :D) si-am iesit cu cortul si cu sculele pe malul garlei din vecinatate.

Am dat la rama si porumb dulce, cu o lanseta la fund si 2 undite la pluta, intentionand sa prind ceva crap si ... poate ceva biban.

Pana la urma miscarea a fost slaba si fundul apei prost de tot, am pierdut timpul reparand unditele agatate. La lanseta n-a tras absolut nimic, iar la pluta s-au agatat doi crapi, dar i-am scapat (aproximativ) pe-amandoi.

Unul maricel m-a trezit din somn pe la 2 noaptea plescaind bezmetic. Pan' la urma am reusit sa ies buimac din cort si ... l-am adus la mal cu ceva dumnezei. Malul insa, era un pic inalt de la apa si abrupt ... si eu nauc fiind si afara intuneric bezna, n-am dibuit chipcelul. Asa ca am incercat sa-l ridic in carlig pana sus, dar l-am pierdut pe parcurs.

Al doilea a venit dimineata pe la 7. Asta era mai mare ... s-a simtit vartos in undita; si dupa ce m-am incordat cu el un pic, a rupt nailonul si-a plecat cu tot cu carlige si pluta  :-S.

Pana la urma am scos un vobler si m-am pus sa ma joc cu el ... si am prins in juma de ora bibanii din poze. Dupa care am strans acareturile si-am venit acasa. Unde am facut o saramura mica, cu mamaliga.

Si pentru ca se vorbea mai sus de Boboteaza, iata o imagine de generic prinsa acum cateva zile. Cred ca era chiar  ajunul Bobotezei. Se vede cum cei doi dau intens ... la copca  :D.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #156 : 08.Ian.2017, 12:51:56 p.m. »
Multumitor si rezultatul asta... aia mari raman pentru alta data...  :)

Offline Lerua07

« Răspuns #157 : 08.Ian.2017, 01:18:08 p.m. »
Frumos. Macar a colo mai exista ape salbatice cu peste in ele !  :clap:
In fond distractia conteaza. Pe la noi ai toate sansele sa stai zile intregi cu betele in apa fara sa vezi o prezentare. Doar prin baltile private mai sunt sanse de prins cate ceva (pe niste taxe f mari), iar daca prinzi trebuie sa-i dai drumul si daca vrei un peste ptr saramura trebuie sa-l cumperi de la ei la un pret chiar mai mare decat cel din pescarie.  :-O
In rest, poti pastra ... cel mult cativa carasei sau bibanei , ca sa nu mai vorbesc de rauri unde un clean sau o mreana au devenit o raritate.  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline toma

« Răspuns #158 : 08.Ian.2017, 02:06:18 p.m. »
Frumoasa povestea Leutz si si mai frumoasa ultima poza  :good:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #159 : 07.Feb.2017, 03:55:11 p.m. »
  Pescuit la ...suv :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip