Cam inaintea reviziei de 1 an camera tot facea figuri adica se intrerupea cand dadeam inapoi. La un timp nu a mai mers deloc.
Am desfacut capacul portbagajului, am constatat la service , ca traseul video pana in fata la unitate este bun, am sunat la importplaza.ro, mi-au zis sa o trimit in Ungaria. Chestia e ca : prima oara cand am desfacut camera din cele 4 piulite ale elementului care acopera manerul portbagajului, dupa cateva minute a inceput sa mearga. Mai zic, sta in tensiune ceva si nu ii place. Am repetat acest scenariu de cateva ori in zile diferite pana cand nu a mai mers chiar deloc. Garantie mai am pana in iulie. Ce sa fac, nu am dat mult pe ea, 220 lei, cat ma costa oare s-o trimit in Ungaria ? De desfacut nu ai ce desface ca e o singura bucata de plastic. Singura sansa ar fi sa tai mufele si sa leg firele direct, sa le lipesc cu pistolul de lipit, pt ca tot miscand firele, de fff putine ori a aparut imaginea pt o fractiune de secunda pe ecran. Ce sa fie oare doar nu a umblat nimeni la fire timp de 1 an de zile si au fost prinse foarte bine.