Autor Subiect: Suzuki cumparat din Ungaria... merita?  (Citit de 29116 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Re: Suzuki cumparat din Ungaria... merita?
« Răspuns #90 : 14.Apr.2009, 01:36:34 p.m. »
...mai scriu aiurea, nu e tastatura buna, sorry
*corect si complet completate formularele:)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #91 : 16.Apr.2009, 02:07:38 p.m. »
Nu am disparut, doar ca ma pregatesc de vacanta...
Dupa Paste reiau incursiunile in lumea achizitionarii de masini din spatiul intracomunitar...

Va doresc la toti sarbatori linistite cu multa lumina in suflet!
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #92 : 17.Apr.2009, 05:02:04 p.m. »
E de bine!am primit un raspuns favorabil de la un dealer suzuki din budapesta care poate factura masina fara tva si taxa de inregistrare.tva-ul se va plati in romania dar se cere o cautiune de 478.000 ft(in cazul unui sx4 cu motor de 1.5 benzina) care insa se returneaza cind se prezinta certificatul de inmatriculare din RO. VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT!

Nu mai cita mesajul anterior!
« Ultima Modificare: 17.Apr.2009, 11:31:40 p.m. de cristyyy2003 »

Offline vimp

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #93 : 17.Apr.2009, 08:22:13 p.m. »
Salutari comunitatii.
Tocmai am fost zilele astea la un "provider" din bacau, vroiam si eu sa vad un SX4 life (imi tot curg ochii dupa un 4x4). Nu aveau nimic expus si "patronul" a zis ca deocamdata a sistat colaborarea cu Suzuki intrucat sunt ceva probleme legate de preturi intrucat li se cer preturi mici de vanzare si el nu prea mai ramane cu mare lucru, in prezent fiind in negocieri cu Suzuki.
Banuesc ca exista posibilitatea ca in curand sa mai scada nitel preturile si la noi. Poate si in perspectiva in care, se pare, anul asta vor fi lansate noi modele de SX4.
Astept si eu cu interes sa vad cum evolueaza subiectul cu achizitiile din Ungaria, cu multumiri celor care au postat informatii utile.

Offline hugbear

« Răspuns #94 : 17.Apr.2009, 09:47:48 p.m. »
Bine ai venit si sper sa gasesti ce-ti place!
Incep cumparatorii sa puna in balanta in mod serios ofertele unei concurente pe care dealerii nostri au ignorat-o? Incep sa amane cumpararea pana la aparitia unei oferte autohtone comparabile cu cea externa si in ton cu vremurile? Incep dealerii sa nu se mai simta chiar "pe val"? Incepe sa lucreze piata????????????
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline marius_rg

« Răspuns #95 : 18.Apr.2009, 01:01:32 p.m. »
Eu zic ca ar fi si cazul sa se simta si dealerii de la noi si sa echivaleze preturile corespunzator cu adevarata valoare. Ungurii le-au luat-o inainte si daca nu rectifica situatia rapid, sunt convins ca o sa fie presiunea tot mai mare asupra lor, fiind tot mai asaltati cu negocieri la oferta lor.

SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline Martian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #96 : 18.Apr.2009, 04:14:07 p.m. »
Csaba, spune-mi te rog cu care dealer din Budapesta ai discutat, ca sunt vreo 15.  :)
Multumesc!

Offline maxutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #97 : 19.Apr.2009, 11:09:37 a.m. »
Salutari comunitatii.
Tocmai am fost zilele astea la un "provider" din bacau, vroiam si eu sa vad un SX4 life (imi tot curg ochii dupa un 4x4). Nu aveau nimic expus si "patronul" a zis ca deocamdata a sistat colaborarea cu Suzuki intrucat sunt ceva probleme legate de preturi intrucat li se cer preturi mici de vanzare si el nu prea mai ramane cu mare lucru, in prezent fiind in negocieri cu Suzuki.
Banuesc ca exista posibilitatea ca in curand sa mai scada nitel preturile si la noi. Poate si in perspectiva in care, se pare, anul asta vor fi lansate noi modele de SX4.
Astept si eu cu interes sa vad cum evolueaza subiectul cu achizitiile din Ungaria, cu multumiri celor care au postat informatii utile.

sal,
Daca e vorba de self motors- bacau, nu cumpara de la ei. Am cumparat eu si am avut o multime de probleme ulterior, mergi la un dealer autorizat de suzuki

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #98 : 19.Apr.2009, 01:25:28 p.m. »
iata mail-ul

razak

• Vizitator
« Răspuns #99 : 19.Apr.2009, 01:53:57 p.m. »
eu personal am inteles totul! NOT!

cand uploadati si traducerea ?  :inteligent: