Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Diverse Suzuki SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
Suzuki cumparat din Ungaria... merita?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
12
13
14
15
16
[
17
]
18
Mergi Jos
Autor
Subiect: Suzuki cumparat din Ungaria... merita? (Citit de 29109 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
Re: Suzuki cumparat din Ungaria... merita?
«
Răspuns #160 :
01.Iun.2009, 11:48:56 p.m. »
@WayOfLife:
1. Nu-i adevarat..am comunicat perfect in limba engleza cu un dealer din Budapeste in perioada in care intentionam sa-mi achizitionez SX4 din Ungaria
6. Eu imi amintesc ca am platit taxa de logistica...aprox 120E
10. Curierat?
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
LeonardSZK
Hero Member
Mesaje postate: 639
Gen:
«
Răspuns #161 :
02.Iun.2009, 08:34:51 a.m. »
@WayofLife 10.2 In unele carti de garantie este trecuta revizia de 1000 km, dar nu se schimba nimic la masina. Este mai degraba o verificare a masinii, dupa primii kilometri in trafic. Unele service-uri o fac gratuit, asa ca nu este nici o hotie...
memorat
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
«
Răspuns #162 :
02.Iun.2009, 10:29:33 a.m. »
eram sigur ca o sa fiu amendat pentru postul de mai sus.
Deci
@Cristi
1.Cu toti ungurii cu care am vorbit pana acum m-au durut mainile de cat am vorbit.
6.Nu inteleg care e treaba cu taxa de logistica.La noi nu exista asa ceva.Dar cate unii nu mai stiu din ce sa isi scoata banii
10.Da..aici ai dreptate
@LeonardSZK: Nu inteleg sintagma: "Unele service-uri o fac gratuit...". Cum unele? la altele iti iau banii? Mie nu prea imi plac chestiile astea subiective...Ori da ori ba! Nu unele ci toate..Daca nu toate atunci nici unele (sper ca intelegi unde bat.)
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #163 :
02.Iun.2009, 10:36:51 a.m. »
Si eu am platit taxa de logistica la B&S, cam 100 euro, daca tin bine minte.
Nu inteleg ce nu pricepi din "unele". Unele inseamna ca nu toate. Simplu. Mai usor cu nervii!
«
Ultima Modificare: 02.Iun.2009, 10:38:57 a.m. de ..::Khaos::..
»
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
WayOfLife
Hero Member
Mesaje postate: 2846
Gen:
Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
«
Răspuns #164 :
02.Iun.2009, 10:53:28 a.m. »
Nu am nervi stai linistita....
dar incerc sa atrag atentia ca atunci cand se vorbeste de garantie internationala si service-are dupa un anumit plan trebuie ca toti sa procedeze la fel. nu diferit.Nu unele sa faca verificare la 1000 si unele nu.Totusi vorbim de un serviciu acordat posesorilor suzuki ce nu trebuie sa difere de la service la service.
Si la noi, repet, nu exista si nici nu va exista vreodata taxa de logistica(eu ar trebui sa stiu ca ma ocup de asa ceva).Mi se pare ceva anormal.Tot apropo de unele.Dar fiecare face cum stie. .
Toate cele bune
memorat
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #165 :
02.Iun.2009, 11:10:51 a.m. »
Daca ai probleme cu alte service-uri din Romania care ti se pare ca fac chestii in neregula, cred ca te poti adresa la Suzuki RO. Altfel, nu as vrea sa mai vad cum faci reclama locului unde lucrezi pentru ca nu e ok. Prea mult entuziasm strica.
"Reclama" la lipsa taxei de logistica de la
voi
dadea mult mai bine daca ar fi venit din partea veunui membru, nu din partea ta, ca dealer.
Cam atat. Nu mi-o lua in nume de rau, dar asa vad eu situatia.
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
sheva_c
Newbie
Mesaje postate: 4
Gen:
Constanta
«
Răspuns #166 :
03.Dec.2018, 12:45:20 p.m. »
Salut!
Taică-miu vrea sa achiziționeze un SX4 S-Cross si ma uitam pe preturile din Ungaria, fiind mai ieftine cu aprox 2000 eur. Vad ca nu a mai scris nimeni pe aici de ceva timp. Am trimis email unor dealeri din Debrecen si Szeged in engleza si tradus in maghiara, dar nu au raspuns.
Nu cred ca reusim sa scoatem un discont bun in tara, chiar si in preajma Crăciunului.
Orice sfat e binevenit. Mulțumesc.
Sent from my G8341 using Tapatalk
memorat
Honda Civic Type-R FK8 (2018)
kellogs
Hero Member
Mesaje postate: 1077
Bucuresti
«
Răspuns #167 :
03.Dec.2018, 09:09:06 p.m. »
Salut
Pe aici nu s'a mai scris, asa e, insa pe alte topicuri s'a scris fix despre asta. Din cate retin dealerul nu are voie sa iti vanda daca esti dintr'alta tara, era ceva despre o copie dupa talon pe care ti-o cere la un moment dat si o da el, dealer, mai departe inspre Suzuki, ca sa vada ei ca a fost inregistrata masina in tara in care este si dealerul, parca pe aici pe undeva era buba.
Inca ceva despre traducerile in maghiara - Google sta foarte prost la capitolul acesta. Daca l'ai folosit in corespondenta cu dealerul si nu ai trimis si pe englezeste iti recomand sa o faci (sau sa ceri cuiva sa iti traduca, insa nu prea e afacere, intrucat vei avea de schimbat mai multe emailuri cu dealer, in caz ca iti vinde in cele din urma).
Succes!
memorat
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai -
https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) -
https://rearlightsbox.eu/
sheva_c
Newbie
Mesaje postate: 4
Gen:
Constanta
«
Răspuns #168 :
03.Dec.2018, 10:22:37 p.m. »
Salut si multumesc de raspuns. Am trimis email in engleza si am dat un copy/paste din google translate, in continuarea textului in engleza.
Am luat legatura si cu un dealer din Germania si la fel mi-a zis si el, ca nu imi poate vinde o masina pe care eu s-o inregistrez in Romania, dar sa iau din Romania, ca preturile sunt mai bune chiar si fata de cele din Ungaria. M-am mirat, caci pe site preturile sunt mai mici cu 2k eur. Mai citisem pe aici ca pe site-ul ungurilor sunt fara TVA, dar n-am gasit nimic care sa-mi confirme. Ori nici neamtul n-a vrut sa-mi vanda, fiind roman, ori chiar asa e, dar mi se pare putin ciudat
. Tot suntem in UE, de ce n-as putea cumpara de la orice dealer daca pretul e mai bun?!
Chiar azi vazusem o stire care spunea ca acum poti cumpara cam de pe orice site, din orice tara, chiar daca esti din Romania, caci majoritatea site-urilor vindeau doar in tara in care erau operau. Oricum, stirea a fost despre online, dar e ciudat, nu-mi imaginam ca nu poti cumpara de la un dealer din alta tara. Seamana putin cu a ma limita sa cumpar doar de la dealer-ul din Constanta, daca eu am buletin de C-ta
.
O sa incerc sa sun un dealer din Budapesta, poate vorbesc engleza, sa vad ce zic.
memorat
Honda Civic Type-R FK8 (2018)
steph
Hero Member
Mesaje postate: 861
«
Răspuns #169 :
03.Dec.2018, 11:37:21 p.m. »
Nu au voie. Nu imi e foarte clar mecanismul dar cred ca e chestie impusa de producatori. Caz concret al unui prieten cu domiciliu in Romania si buletin de Ro, nu a reusit sa cumpere aici o motocicleta pe care sa o inmatriculeze in UK unde a lucrat o vreme.
memorat
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14
Tipărire
Pagini:
1
...
12
13
14
15
16
[