Autor Subiect: Despre stergatoarele SX4 S-Cross  (Citit de 23545 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sorinf

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
  • S-Cross 1.4 AT Hybrid AllGrip Spirit
    • București
Re: Despre stergatoarele SX4 S-Cross
« Răspuns #40 : 26.Apr.2023, 01:58:34 p.m. »
pentru șofer am luat asta:
https://www.aliexpress.com/item/1005003432069201.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.40.5e3c1802VL4tq1
e mai mare, de 28 de inch (deși văd că nu-l mai au pe stoc, poate-l readuc mai încolo).
alternativa a fost tot 28inch de la dedeman, a mai spus un coleg de dedeman mai sus. însă e alt aliniament, cade oarecum mai jos pe braț.
pe partea de pasager la fel, luasem la fel, mai lung față de ce a venit mașina. un denso.
https://www.epiesa.ro/lamela-stergator-denso-du-040l-epsitem-878849.htm
încă nu aveam curaj de pe ali când îl luasem pe ăsta.

în plus, lamele de cauciuc de rezervă tot de pe ali:
https://www.aliexpress.com/item/4000954199962.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.102.5e3c1802VL4tq1

mutat un pic unghiul brațului de la șofer, ca să le acomodez între ele. acum am maxim de ecran șters pe toate părțile.
sper că ajută
  • S-Cross 1.4 AT Hybrid AllGrip Spirit
S-Cross 1.4 AT Hybrid AllGrip Spirit

The following users thanked this post: enicky, Hoinar

Offline enicky

« Răspuns #41 : 08.Iun.2023, 09:28:06 p.m. »
Deocamdata nu le-am montat, cele de pe masina sunt inca ok.
   Mda, mai proaste decat cele de la Vitara, pe care le-am si intors si inca au mers...Astea de la S-Cross s-au si rupt, cam un sfert cel de la sofer si cel de pe spate.
Multumesc pentru pont.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #42 : 08.Iun.2023, 10:16:35 p.m. »
Eu n-am treaba cu ale SCrossului, am 45.000 si 2 ani si inca sterg bine spre foarte bine (doar bine, caci le-am ciupit iarna probabil si imi lasa 2 linii de apa). CRed ca mai duc 20-30k.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #43 : 09.Iun.2023, 01:52:05 a.m. »
   Asa ar fi normal, dar.. deja am comandat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline manead

« Răspuns #44 : 12.Iun.2023, 09:40:39 a.m. »
Deocamdata nu le-am montat, cele de pe masina sunt inca ok.
   Mda, mai proaste decat cele de la Vitara, pe care le-am si intors si inca au mers...Astea de la S-Cross s-au si rupt, cam un sfert cel de la sofer si cel de pe spate.
Multumesc pentru pont.
Salut,
Zici ca sunt vechi si cauciucul e copt?
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline enicky

« Răspuns #45 : 13.Iun.2023, 12:38:13 a.m. »
  Au trei ani si s-a crapat. Ramane sa apreciati daca 3 ani sunt multi...

Offline Myhay

« Răspuns #46 : 13.Iun.2023, 08:47:53 a.m. »
La Baleno tot atat m au tinut. Cel de pe partea soferului la fel s a rupt cauciucul. Cel de pe partea pasagerului mai mergea. In schimb la Vitara… le am schimbat de 2 ori intr un an jumatate. Slabe cele de origine. Acum am niste Bosch uri. Sa vedem cum se comporta..
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Obi-Wan

« Răspuns #47 : 11.Iul.2024, 09:18:55 a.m. »
Luna trecuta, la 2 ani de la cumpararea masinii, am inlocuit stergatoarele originale cu stergatoarele hibride Dreissner cumparate anul trecut. Cele originale incepusera sa lase cateva dungi fine de apa pe parbriz...
Experienta neplacuta! Stergatoarele Dreissner sunt zgomotoase si nu sterg bine apa. Stergatorul mare de pe partea soferului nu indeparteaza dâra de apa lasata de stergatorul din dreapta, ci planeaza peste ea si o imprastie pe parbriz. Mai mult, lamele de cauciuc capteaza firele de nisip ajunse pe parbriz si le plimba, in loc sa le depuna la cap de cursa, drept pentru care m-am ales si cu doua zgarieturi.
In consecinta, m-am intors la stergatoarele originale si astept sa primesc lamele de cauciuc de schimb, comandate pe aliexpress.
  • Logan MCV 1.5D Laureate 2007 / Suzuki S-Cross Spirit 1.4L Boosterjet Hybrid Allgrip 6MT 2022