Autor Subiect: De cate ori ati facut pana? Roata de rezerva, necesitate sau confort psihic?  (Citit de 12847 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
"Doar cat un bat de chibrit?"
Pai era destul de mare sa ramai pe janta intr-o ora
Maxim o ora, e mai concret. :)

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline VictorN

N-am făcut niciodată pană. Folosesc pe post de rezerva o roată din setul de iarna/vara.
Probabil o sa merite la un moment dat.

Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk
Am vorbit prea devreme. Am făcut până dublă săptămâna trecută "culegând" de pe drum un șurub și o sârmă. Am pierdut lent presiune și mi-am dat seama după vreo 200km că am pana.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline jante.otel

Se adevereste vorba aia "niciodata sa nu zici niciodata".
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline 88IONPOP

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • BUCURESTI
Salut. Am cautat roata de rezerva slim dar nu am gasit asa ca am facut comanda de 2 anvelope aici (editat de moderator)- pentru ca aveam nevoie de navigator 2 si nu mai erau pe nicaieri - am inteles ca nu s-ar mai fabrica. M-a bucurat ca sunt anvelope cu 3 ani garantie. Sper sa merite, nu vroiam sa am anvelope de mai multe feluri.
« Ultima Modificare: 11.Aug.2021, 04:15:52 p.m. de gabineg »
  • VOLKSWAGEN

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Salut!

Roti slim se găsesc la pieseautoradacini.

Cred mai curând ca matale faci reclama la respectiva firma. Astept sa vad dacă recidivezi, ca să iau masuri.
« Ultima Modificare: 11.Aug.2021, 04:16:09 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: NicNic

Offline enicky

....Am cautat roata de rezerva slim dar nu am gasit asa ca am facut comanda de 2 anvelope aici
   Da, asa se procedeaza, cand nu gasesti r.r. slim, iti cumperi 2 anvelope.... #:-S
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jante.otel

Cazurile disperate necesita solutii extreme.
Daca n-a stiut, bietul, pe cine sa (ma) intrebe de roata slim 😇...
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Online NicNic

....Am cautat roata de rezerva slim dar nu am gasit asa ca am facut comanda de 2 anvelope aici
   Da, asa se procedeaza, cand nu gasesti r.r. slim, iti cumperi 2 anvelope.... #:-S

Sa inteleg ca e vorba de 2 anvelope tot slim? ;)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Săndel

Pățania de 1100Km.
Ieri am făcut o plimbare cu Suzuka în Dobrovâț.
Ieșenii știu unde este locația, un sat situat în pădurile Iașului unde aerul este curat și peisajul de vis.
Cu această ocazie am invitat distinsa soție la volan pentru a se iniția cu mașina.
După câteva ture prin sat ... surpriză, îm i apare pe bord - presiune scăzută în pneu. Am început să transpir instant.
Roata stânga față se desumfla văzând cu ochii. Fără roată de rezervă, fără cric, fără săeranță!
Încerc „pocnitoarea” de compresor din dotare. Mai de 1 bar, nu voia să urce presiunea, ba se mai auzea că fâsâie undeva în zona căii de rulare.
Las consoarta în mașină și plec pe jos spre Iași. Doar vreo 25 km. Era ora 19.30.
Noroc că un flăcău mă culege de pe drum și mă lasă la vreo 500m de casă.
Iau cealaltă mașină și plec pe direcția Dobrovăț, dau jos roata bolnavă și caut o vulcanizare deschisă. Era trecut de 20.30.
Cu greu dau de o vulcanizare mobilă care era imobilizată în Miroslava (comună limitrofă Iașului).
Nenea rezolvă pana, care era o tăietură de aprox 2 cm. verdictul a fost: Punem un petic mare!
De mers s-a mers numai pe asfalt, unde o fi fost făcută tăietura? Misterul a rămas neelucidat!
S-a făcut întuneric bine.
Am montat roata umflată la loc după o tonă de transpirație și pomenirea tuturor sfinților, mănăstirea era aproape ...
Apoi a avut loc deplasarea spre domiciliul conjugal. Eu cu mașina veche înainte, iar după mine venea consoarta cu Suzuka.
Noapte prin pădure, întuneric pe drum, o vulpe cu coada lungă se holba curioasă la cele două mașini care tulburau liniștea pădurii.
Într-un târziu am ajuns acasă după câteva opriri. Era trecut de 12 noaptea.
Primul lucru pe care l-am făcut a fost să desfac ultima doză de bere din frigider.
Concluzie: Am nevoie de o roată de rezervă normală (oricum nu slim). Un cric, un compresor decent și un kit de reparație cu șnur.
”Tot pățitul este priceput!”

• Suzuki SCross

Offline wolfin

La logan folosesc o roata de vara. Bine..acum sunt 4 sezoane..dar merge pana la prima vulcanizare.

Daca n ai...eu as lua pt rezerva laufren 4 sezoane. Impaci si capra si varza...pe 16 tabla

Eu la.suxi am 3 "randuri de protectie" .....contra unor pene nedorite :cof:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Săndel