Autor Subiect: Zgomot pe fata la trecerea bump-urilor/balans  (Citit de 6693 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marius_rg

Re: Zgomot pe fata la trecerea bump-urilor/balans
« Răspuns #10 : 22.Mai.2014, 02:54:03 p.m. »
Gata, mi-am usurat buzunarul de 1100ron cu distractia asta.
Arcuri-ROC + Flansa&Rulment Suzuki.

Masina e mai cocotata pe fata momentan, probabil pana se mai aseaza arcurile....

Sa speram ca nu o sa mai am asemenea neplaceri cu suza :)
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline NicNic

« Răspuns #11 : 22.Mai.2014, 05:17:48 p.m. »
Iti doresc sa fii multumit cat mai mult timp, de investitia asta.

Ai cumva si pareri preliminare?
Este diferita masina decat o stiai in zilelel ei de inceput, dpdv al suspensiei?
Poti descrie cum ti se pare, prin comparatie? Multmuesc anticipat.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline boga81

« Răspuns #12 : 23.Mai.2014, 09:32:50 a.m. »
Le-ai luat/montat la autonet?

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline marius_rg

« Răspuns #13 : 24.Mai.2014, 10:34:33 p.m. »
Sunt de aproximativ 1 an in Brasov, deci toata operatiunea a fost efectuata de service-ul Arinovis. E a doua oara cand merg la ei, dupa revizia de 4 ani de anul trecut si au fost OK si de data asta. (multumiri lui Adrian H pentru tot)

Legat de pareri...greu de exprimat in cuvinte. Diferenta e clara, insa nu-mi dau seama cum sa descriu senzatia. Ideea e ca eram obisnuit cu masina intr-un fel, iar acum parca trebuie sa ma adaptez iar la stilul ei de mers. Din cauza asta nu pot spune ca e mai bine sau mai rau...e ceva nou :) La gropi, bumpere, nu-mi dau seama de diferenta, cel mai bine se simt noile arcuri la curbe. Trebuie sa o mai testez un pic, dar as vrea sa fiu singur in masina, nu cu sotia+bebe :)

Aaa si legat de vechile arcuri, la ambele se vedea clar cum au fost mancate in partea de jos de rugina. Nu stiu cat mai duceau si cele de pe dreapta....ca, la cateva lovituri cu o cheie, s-a cam injumatatit "carnea" arcului.

SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #14 : 14.Oct.2014, 02:52:03 p.m. »
Începusem să am ceva îndoieli dar temperaturile matinale (50 - 60 C ) m-au convins că sunt la volanul unui SX4.
 Am înlocuit în urmă cu cca 3 luni bucşele barei (bucşile bării în limbaj contemporan) antiruliu iar la montaj s-a folosit un strat fin de vaselină pură însă acel 'sughiţ' la trecerea bumperelor este prezent. Sper să îmbătrânesc într-un ritm net superior celui în care îmbătrâneşte maşina astfel încât hipoacuzia să mă salveze de depresie ori suicid ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 14.Oct.2014, 04:31:46 p.m. »
Sper să îmbătrânesc într-un ritm net superior celui în care îmbătrâneşte maşina astfel încât hipoacuzia să mă salveze de depresie ori suicid ...

Mai e si neamtul ala, cum dracu' ii zice ?  :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #16 : 14.Oct.2014, 05:53:21 p.m. »
Mai e si neamtul ala, cum dracu' ii zice ?  :-))

Korekt !
Apropos, azi e joi ori luni ???
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline mivec

« Răspuns #17 : 28.Oct.2014, 09:31:49 a.m. »
si la mine dimineata acu de cand a dat frigul, dar doar pana se incalzeste putin motorul, tot asa se aude, un sughit. Nu cred ca merg mai mult de 1km pana trece. Am 16.000 km. La outlander facea urat tare cand era noua, cam pana pe la 20-30.000 km in anotimpul rece dimineata.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline cristidav

« Răspuns #18 : 08.Iul.2019, 09:37:46 a.m. »
Mda...am fost la service si se pare ca am un arc rupt pe fata, o bucata de 10-15cm max e la gunoi :( Aia tot cloncanea pe acolo, acum ca nu mai e "agatata" pe acolo, nu se mai aude nimic....doar ca arcul pe stganga e incomplet.

In excursia in Fagaras(tocmai sosit acasa din ea), am constientizat si eu dupa 2 ierni de haraiala la denivelari care e cauza. Am arcul stanga fata rupt. Am circulat cu ea asa 2 ani, le viteze (tocmai atinsesem la dus, pe A3, 205 km/h pe GPS) si pe hartoape. Incredibil... Ruptura e intr-un loc unde a permis ca arcul sa nu se mute din loc sau sa nu dea semne, adica aproape de suport. Faina cheltuiala ma asteapta :(

Am gasit MONROE SP3855, sper sa se potriveasca, e de pe autokarma, la caracteristicile masinii. Stiu, de pe forum, ca pentru varianta 4x4 e SP3856, montata cu succes de colegi.
« Ultima Modificare: 08.Iul.2019, 09:49:31 a.m. de cristidav »
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: kellogs