Autor Subiect: Rugina puntea spate dupa 6 ani  (Citit de 4329 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Rugina puntea spate dupa 6 ani
« : 29.Apr.2014, 10:55:33 p.m. »
Este normal(ca posibil este) ca dupa 6 ani de la fabricatia unei masini(2008) care nu a avut evenimente rutiere(sudura electrica, autogen sau lovituri) sa apara rugina pe anumite componente(punte spate)
Daca DA inseamna ca dupa circa 10 ani este buna de progamul rabla fara nici un regret :pardon:
https://plus.google.com/photos/111176860669141099910/albums/6007806527274354529?authkey=CJDmvqvvx6WVKQ
« Ultima Modificare: 29.Apr.2014, 11:03:42 p.m. de BrSx4 »
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline rexkrokiDAU

Re: Rugina puntea spate dupa 6 ani
« Răspuns #1 : 29.Apr.2014, 11:02:25 p.m. »
Daca e rugina superficiala nu cred ca e vreo problema. Si la mine am observat in unele locuri la puntea spate, mai ales pe la punctele de sudura. Ramane de vazut cum evolueaza in continuare, dar eu nu-mi fac prea mari griji din acest punct de vedere.

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #2 : 29.Apr.2014, 11:06:15 p.m. »
eu cred ca nici un Logan(nu ca as avea ceva cu marca Logan) nu are asa ceva dupa 6 ani
rugina lucreaza in continuare si cind vrei sa desfaci ceva constati ca trebuie sa tai cu flexul
SX4 1.5 glx gri metal

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 29.Apr.2014, 11:17:17 p.m. »
Hai sa nu facem comparatie cu o marca sau alta, sa ramanem strict la problema in sine.
Oricand vei intalni masini mai bune sau mai rele dar si pareri diferite in legatura cu acelasi model de masina, in functie de experientele fiescarui posesor. Asta in cazul fericit cand afirmatiile nu se bazeaza pe folclor auzit de la prietenul lu prietena lu cumnatu care are un nepot ce avea un coleg la servici cu aceiasi problema, sau ceva asemanator.

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #4 : 30.Apr.2014, 12:11:21 a.m. »
da ai dreptate Logan nu am avut dar am avut alte 3 tipuri de masini(pe care am dat la sfertul lui Sx4) care erau mult mai vechi si nu le ruginise puntea spate si suruburile de prindere.
eu vorbesc de faptul ca am ales o masina de peste 10000 de euro si nu am crezut ca sat as de prost la capitolul protectie anticoroziva
SX4 1.5 glx gri metal

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 30.Apr.2014, 12:26:41 a.m. »
eu vorbesc de faptul ca am ales o masina de peste 10000 de euro si nu am crezut ca sat as de prost la capitolul protectie anticoroziva

Pai atunci inseamna ca ai deschis topicul intr-o arie gresita. Eu ma gandeam ca vrei mai degraba sa dezbati problema in sine, eventual cu identificarea posibilelor solutii de remediere.

Mergea mai bine la Dezamagiri SX4...  unde din octombrie 2011 nu a mai scris nimeni nimic...  inseamna ca toata lumea e multumita de alegerea facuta, eu asa deduc....  :D

Offline coby

« Răspuns #6 : 30.Apr.2014, 01:37:48 a.m. »
Depinde cum si in ce conditii a fost folosita masina sau poate " lotul " e de vina ? Inca nu m am uitat pe dedesupt la masina sotiei dar acuma m ai facut curios  :( e de ajuns s o tarasti cu burta prin noroi sau sa mergi mult timp pe drumuri cu sare ( iarna ) - fara sa te ingrijesti sa i dai un jet de apa calduta si inevitabil apare rugina pe dedesupt dar nu e de speriat atata timp cat nu e ai ganduri c o sa cazi din ea ... )
auto si moto

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #7 : 30.Apr.2014, 01:38:46 a.m. »
aici ai dreptate am ales topicul gresit.............ca de remediat cred ca ne aducem aminte de cum antifonam dacia
daca poate un moderator sa mute topicul ar fi OK
SX4 1.5 glx gri metal

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #8 : 30.Apr.2014, 01:42:44 a.m. »
coby
masina nu a fost in nici o situatie prezenatata de tine doar ca la nici o masina pe care am avut-o nu am spalat-o cu  apa calda pe dedesubt(inca nu am ajuns sclavul masini)
SX4 1.5 glx gri metal

Offline coby

« Răspuns #9 : 30.Apr.2014, 01:46:46 a.m. »
nu te gandi la spalat migalos .. eu merg la jet omv ( sau  acasa in week end ) si cu o fisa ai jet cu spun prima optiune si e jet cald aproape fierbinte , asa ca dupa un drum prin sare iarna  cam la 2-3 zile ii dau un jet pe dedesupt .. m am obisnut asa :)
auto si moto