Autor Subiect: SALONUL AUTO BUCURESTI  (Citit de 9077 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: SALONUL AUTO BUCURESTI
« Răspuns #30 : 02.Feb.2018, 07:52:13 a.m. »
Între 23 martie-01 aprilie la Romexpo, SAB redevine SIAB dupa 11 ani.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #31 : 02.Feb.2018, 08:56:47 a.m. »
In sfarsit ...sper sa se lanseze si la noi viitoarele modele ale producatorilor internationali...ca sa nu le mai vedem doar pe internet si la TV.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #32 : 23.Mar.2018, 08:06:44 p.m. »
                         SIAB
 SALONUL INTERNATIONAL DE AUTOMOBILE BUCURESTI
    23 Martie-1 Aprilie 2018  ROMEXPO
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #33 : 23.Mar.2018, 08:15:18 p.m. »
Doua postari mai sus zice identic. :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #34 : 23.Mar.2018, 10:13:43 p.m. »
Doua postari mai sus... :D
    Bine ca cel putin e postata acum ...doua luni ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #35 : 01.Apr.2018, 12:48:30 p.m. »
  SIAB 2018, impresii pe scurt :
- auto au fost expuse intr-o aripa noua, moderna, curata, frumos amenajat si organizat- acesta a fost punctul forte al expozitiei
- participanti noi fata de anul trecut cand au fost se pare numai "amici" Tiriac-auto.
- absente notabile : Dacia, Renault,  Nissan, Peugeot, Citroen, Mercedes(cateva black cab),
- prezente : Audi, Bentley, BMW, Ford, Honda, Isuzu, Kia, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mini, Opel, Porsche, Rolls, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, WV, Volvo.
  BMW(i8) si Mini foarte bine reprezentat, Lexus a venit cu 2 SUV-uri, Volvo impresionant! XC60 bijuterie de familie, iar XC40 cu preturi intre 30 000e si 47 000e isi merita titlul.
  XC40 in varianta "ieftina" are un motor in 3 cilindre de 1500cmc si 156cp/265Nm, fiind singurul "manual" pe benzina, ceea ce mi se pare super ok.
  Daca mai "sari" cu 5000 vei avea motor de 2000cmc, automat, 190cp/300Nm. Si nu, NU este diesel, tot benzina. Si mai sunt optiuni ! Ca orice Volvo, este confortabila si spatioasa !
  Specific Romaniei : am gasit numeroase exponate incuiate, cu manerul usii rupt, cu butonul pt. cheie rupt, pline de grasime si amprente, pline de cutii goale de suc, de paie, ambalaje de dulciuri, vizitatori stand in masina si jucandu-se pe telefon(??), la Skoda reprezentantii firmei au sarit repede sa ne deschida usile masinii dupa ce ne-am urcat intr-un Kodiaq, motivand ca se fura accesorii.  X-( i-am raspuns ca tocmai trageam de nuca de la schimbator si sotia de butoanele de la clima !! :-((
 WV Touareg era probabil bijuteria expozitiei(!!)(pe langa Rolls) inconjurat de cordon si doi bategarzi iar din interior se revarsau multe picoare lungi intre 1,30 si 1,5m. Ori la expo ori in foto, nicio diferenta !
 T-Roc, o masina colorata, pentru tineri si.scumpa. O varianta a lui, pe aceeasi platforma, dar mai ieftina, am gasit la Seat.
   Seat Arona si Seat Arona FR erau noutatile lor si posibile concuretnte ptr. Vitara.
 Audi era "tot" incuiat, am trecut pe langa ...
  La Suzuki era ...liniste, la propriu !
  Per ansamblu, gazda(romexpo) s-a prezentat foarte bine, participantii(cati au fost!) s-au straduit si ei, dar vizitatorii au fost jalnici.
  La iesirea din pavilion puteai merge in zona bombelor calorice, foarte diverse de altfel !
Incerc cateva foto :
« Ultima Modificare: 01.Apr.2018, 01:08:59 p.m. de enicky »

Offline jupanul1

« Răspuns #36 : 01.Apr.2018, 01:31:03 p.m. »
De la SIAB 2018 mie mi-a plăcut cel mai mult burgerul de rață (extra spicy, ziceau ei, eu l-am perceput ca ”dulce”) mâncat la una din tonetele cu bombele calorice menționate de @enicky .
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline NicNic

« Răspuns #37 : 01.Apr.2018, 01:50:39 p.m. »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #38 : 01.Apr.2018, 02:04:06 p.m. »

...Suzuki celebreaza 10 ani de cand activeaza pe piata din Romania.
    Asa este, pe toate exponatele aveau o emblema("10 ani") lipita pe spate langa marca masinii.

Offline AT

« Răspuns #39 : 01.Apr.2018, 04:43:34 p.m. »
Oare emblema"10 ani" lipita pe masina insemna faptul ca acea masina reprezinta o versiune speciala datorata acestui eveniment?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -