Autor Subiect: SALONUL AUTO BUCURESTI  (Citit de 9078 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: SALONUL AUTO BUCURESTI
« Răspuns #20 : 13.Nov.2017, 06:41:45 p.m. »
Si New Ignis GL+ parcă are 3 stele. I-au adăugat doua camere pentru franarea la obstacol si l-au upgradat la 5 stele pe GLX.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #21 : 13.Nov.2017, 09:26:26 p.m. »
Dar niște mici sau costite la grătar n-ai mâncat acolo?
   Sincer, n-am rezistat la niste iahnie de fasole cu plescoi, partea ce mai buna din ...targ. :)
Parca Baleno are scor slab la testele de impact, gen 3*.
    Nu stiu cate stele are si nici nu stiu cata relevanta are, dar din toata gama Suzuki prezenta : Vitara, S-Cross, Ignis, Swift si Baleno(parca altele nu mai erau), aceasta(Baleno) mi s-a parut ca era, nu stiu, speciala, adevarata, oricum..., masina . Usile(grele) se inchideau si ele ...normal, nu plici, bordul simplu dar impunator, am stat super ok in scaun(la gabaritul meu xxl), vedere larga prin parbriz, far led(cred bi), spatioasa si in spate, portbagaj multumitor pt. gabaritul ei. Hai sa n-o comparam cu Dacia, va rog. Dacia este masina nationala si ...atat. As conduce acest Baleno.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #22 : 13.Nov.2017, 10:36:43 p.m. »
Eu zic ca siguranta e cel mai relevant aspect al unei masini in Romania. De cate ori urc la volan sper sa nu intre in mine unul dintre atatia inconstienti in trafic. De-as putea, mi-as lua tanc. Fara electronica, doar cu servodirectie... :)

Offline enicky

« Răspuns #23 : 13.Nov.2017, 11:05:54 p.m. »
Eu zic ca siguranta e cel mai relevant aspect al unei masini in Romania.  :)
   Perfect de acord, dar eu ma refer la "obiectul" in sine, asa cum se prezinta la prima vedere, cum functioneaza(mai putin motorul), per ansamblu, inclusiv schimbatorul era f. precis(am uitat sa spun). Parca nu era Suzuki.
   Daa, si eu mi-as pune bulbare de jur-imprejur. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #24 : 14.Nov.2017, 09:38:08 a.m. »
Macar noi 2 avem airbag-uri abdominale.  :)

Offline boga81

« Răspuns #25 : 14.Nov.2017, 02:05:02 p.m. »
chiar ca mi-a lasat un gust amar... In afara de reclama falsa legata de prezenta Kia Stonic si Seat Arona (nu au fost) si de pretul exagerat al intrarii, singurul lucru bun a fost some quality time cu taica-miu. Amandoi suntem car freaks.
Mi-au placut si mie, MULT, doar 2 masini de acolo (nu pun tot ce e 4x4 cu reductor :D ): Honda Civic Type R (yummy) si Ford Mustang '68 GT500... Trebuie sa ajung neaparat la Tiriac Collection... 'Stang-ul ala e superb. 400+ CP si cutie cu 3 trepte... Dar cum arata...
Cel mai dezamagit am fost de mazda MX-5 RF. Nu de masina in sine, care arata ft bine, ci de dealer-ul care a adus-o. Era murdara pe afara, jegoasa inauntru, iar daca puneai mana pe volan si schimbator simteai tone de grasime sub degete... Yukk!
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline toma

« Răspuns #26 : 14.Nov.2017, 02:07:56 p.m. »
[...] singurul lucru bun a fost some quality time cu taica-miu. [...]

Asta e, vorba reclamei, priceless!  :good:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Lerua07

« Răspuns #27 : 14.Nov.2017, 02:46:38 p.m. »
SAB nu mai este, si cred ca nici nu va mai fi vreodata, ce a fost acum 10 ani SIAB. Doar editiile 2005 si 2007 au fost cat de cat OK si au adus a .... salon auto.  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline aavii

« Răspuns #28 : 14.Nov.2017, 02:50:13 p.m. »
:) Pai ala a fost sIab.. asta este doar sab
  • Suzuki Vitara S grade

Offline enicky

« Răspuns #29 : 15.Nov.2017, 12:28:26 p.m. »
Macar noi 2 avem airbag-uri abdominale.  :)
   ...Din dotarea personala... :)