Autor Subiect: SALONUL AUTO BUCURESTI  (Citit de 9075 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline suzukica

SALONUL AUTO BUCURESTI
« : 02.Apr.2014, 08:45:33 p.m. »
Cine a fost, ce parere ati avut de standul SUZUKI?
« Ultima Modificare: 10.Iun.2018, 07:24:09 a.m. de gabineg »

Offline enicky

Re: SALONUL AUTO BUCURESTI
« Răspuns #1 : 24.Apr.2016, 06:31:46 p.m. »
    Duminica am reusit sa-l vizitez dar din cauza ploii torentiale nu va pot povesti prea multe, asa ca las pozele sa "vorbeasca" :
« Ultima Modificare: 04.Nov.2017, 08:48:51 p.m. de gabineg »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #2 : 24.Apr.2016, 06:36:33 p.m. »
     Si ultima serie :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 24.Apr.2016, 07:36:37 p.m. »
Servus,

Ieri a fost o vreme ideala de vizitat ambele saloane, SAB-ul unde ai fost tu si SAM-ul cel din Piata Constitutiei.
Am avut ocazia sa merg la ambele. Primul find mai mult dedicat moto, toata cladirea C de la Romexpo a fost plina de accesorii si motociclete. Cel de al doilea a fost axat pe auto de la modelele producatorilor consacrati la masini tunate. La SAB din partea Suzuki, s-a prezentat Dageco cu cate un exemplar Swift, Celerio, Vitara si SX4 S-Cross. La SAM, s-a prezentat Radacini cu 2 exemplare Vitara, un Swift Cool Edition si in premiera pentru public, Baleno ;) .

Offline enicky

« Răspuns #4 : 24.Apr.2016, 07:52:12 p.m. »
     Intr-adevar, pozele sunt de la Romexpo. In piata Constitutiei n-am mai reusit sa ajung. Sambata a fost perfect timpul, dar atat dimineata am avut-o blocata cu niste cursuri, cat si dupa-amiaza cu un "sfant" si totusi, azi asa obosit m-am dus la Romexpo.Nu voiam sa-l  pierd.
« Ultima Modificare: 24.Apr.2016, 08:10:29 p.m. de enicky »

Offline enicky

« Răspuns #5 : 08.Mai.2016, 10:33:53 p.m. »
    GUMBALL 3000 .

Offline Cosmin09

« Răspuns #7 : 29.Oct.2016, 08:06:51 p.m. »
Eu nu am fost si nici nu cred ca voi merge, dar Suzuki Romania posta urmatorul mesaj pe Facebook in 26.10.2016: "Dragi prieteni, vă invităm la standul Suzuki de la Salonul Auto București. Veți putea face cunoștință cu Suzuki Baleno, Celerio, Jimny, Vitara S și, vedeta standului, Suzuki SX4. Vă așteptăm cu drag!" .
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #8 : 30.Oct.2016, 07:34:45 p.m. »
..... "Dragi prieteni, vă invităm la standul Suzuki de la Salonul Auto București. Veți putea face cunoștință cu Suzuki Baleno, Celerio, Jimny, Vitara S și, vedeta standului, Suzuki SX4. Vă așteptăm cu drag!" .
             Astazi am ajuns la SAB :
     Prezenta ca marci auto n-a fost completa, la Romaero s-au grupat toti intr-o singura hala. Lipsa era Renault/Dacia, WV/Audi, Toyota, n-am vazut Lexus, Infiniti,
     Suzuki a avut stand, aveau toate modelele, dar nu erau in culorile reprezentative tourqoise si bleumarin.
   Am vazut, m-am urcat, am pipait Sx4S-Cross si sincer mi-a placut ! Masca cromata nu pare asa deranjanta mai ales pe culoarea alb. La sofer confortul e f.ok, interiorul e placut, seamana cu cel vechi. Portbagaj parca mai mare ca al Vitarei, iar modelul expus era cel de 1l 2wd.
   Celelalte 2 hale erau cu accesorii, masini de epoca, utilaje pt. vulcanizare, spalatorii, colantari auto, accesorii 4x4. Tot aici erau expuse si o masina din lemn functionala si un model Tesla. De remarcat ca acest model are portbagaj si in fata si in ...spate.
   Masina de lemn, superba de altfel, era cu 2locuri, tapiterie din piele, drl, faruri cu led si acoperita cu 6 straturi de lac.
   F. interasnt era un coffee bike, o bicicleta cu 3 roti utilata cu aparate de preparat cafea, sucuri fresh, umbrela, un design deosebit, de productie austriaca, binenteles functionala.
 L/P. La Citroen observati schimbatorul de viteze la volan.
« Ultima Modificare: 30.Oct.2016, 08:04:01 p.m. de enicky »

The following users thanked this post: gabineg

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #9 : 30.Oct.2016, 10:48:03 p.m. »
...un model Tesla. De remarcat ca acest model are portbagaj si in fata si in ...spate.
Platforma Tesla are un motor si un reductor/diferential pe fata, ce nu ocupa prea mult volum. Daca este model 4WD, pe spate mai are un motor "micut". Impreuna cu gearbox-ul aferent, nici acestea nu ocupa prea mult spatiu. Elementul de volum (si de greutate) il reprezinta bateriile, iar acestea sunt amplasate in podeaua platformei. De aici rezulta spatiile pentru cele doau portbagaje.
Uite niste poze ale platformei facute de mine intr-un showroom Tesla:
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka