Autor Subiect: schite motor  (Citit de 4770 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alxvld

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
schite motor
« : 31.Mar.2014, 12:46:02 a.m. »
Dragi colegi, detinatori de sx4, as avea o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta: in perioada urmatoare am sa imi dau jos motorul si as avea nevoie de orice schite sau desene , cote ssamd. Daca detineti orice schita va rog sa o sharuiti.multumesc anticipat. (1.5 benzina)
« Ultima Modificare: 31.Mar.2014, 01:08:17 a.m. de alxvld »

Offline NicNic

Re: schite motor
« Răspuns #1 : 31.Mar.2014, 01:27:11 a.m. »
@alxvld:

Ai PM cu link de unde se pot descarca manuale Sx4.
E valabil cateva zile, doar. Sper sa fie de ajutor.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 31.Mar.2014, 06:51:38 a.m. »
 De ce dai jos motorul?

Offline Nick666

« Răspuns #3 : 31.Mar.2014, 07:45:40 a.m. »
Eu iti pot da manualul asta de service suzuki sx4 , aplicabil pentru modelul meu 1.5 99 cai 2wd 2009 asamblat in Ungaria.

Applicable Model:
SX4 (RW415/RW416) vehicles produced at MAGYAR plant in hungarian with the following vehicle identification
numbers (VINs).

TSMEYA11S00100001 ~
TSMEYA21S00100001 ~
TSMEYB21S00100001 ~

http://www.fileshare.ro/e30388628
1.5 GLX AC 2009

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 01.Apr.2014, 12:19:39 a.m. »
Multumesc baieti   :good:

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 01.Apr.2014, 12:21:20 a.m. »
Zilele urmatoare am sa va zic si povestea suziului meu, momentan sunt foarte aglomerat .

Offline NicNic

« Răspuns #6 : 01.Apr.2014, 07:56:22 a.m. »
Bafta si spor la motor!
Desteapta-te romane!

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 01.Apr.2014, 09:07:46 p.m. »
dupa cum spuneam revin cu mai multe informatii cu privire la cauza scoaterii motorului . in urma cu ceva timp , aproape un an in orasul meu drag Baia Mare a fost pe la ora 14 o "ropota" de ploaie care a cauzat inundarea a multor strazi , inclusiv cele pe care circulam eu, prin urmare pe o straduta mica apa era mai mare decat se vedea si mi-a patruns prin galeria de admisie in motor ceea ce a cauzat blocarea lui. (in fata mea a trecut un audi 80 fara probeme <lucky>). pana acum nu am avut timp sa ma ocup de masina , acum ca am ramas o perioada considerabila fara permis mi-am luat inima in dinti si am zis ca o sa vad ce pot face cu ea. ( masina a zacut in tot acest timp in curtea unu service a unui prieten care nu s-a incumetat).
astazi am reusit sa scot motorul afara. urmeaza sa desfac totul de pe el si sa intru catre centru lui sa depistez problema. sper totusi sa fie ceva repatabil sa nu trebuiasca sa il schimb. apropo am avut in baia de ulei 3 litri de apa si deasupra uleiul :)). Daca nu locuiam in Romania era posibilitatea de a da primaria in judecata deoarece banuiesc ca ea ar trebuii sa se se ocupe de buna functionare a canalizarii orasului. cam asta e tot...

Offline NicNic

« Răspuns #8 : 01.Apr.2014, 10:04:01 p.m. »
Rarisim mod de defectare a motorului la o masina...
Am mai intalnit asa ceva la barci sau vapoare scufundate.

In principiu, daca motorul a stat cu apa in el, este putin probabil sa fie in parametri corecti de utilizare.
Doar daca era inundat complet si nu ajungea in contact cu aerul, ar mai fi avut o sansa.
Probabil ca inlocuirea lui, cu altul din dezmembrari, este varianta cea mai convenabila ....

Nici in alte tari nu ai fi recuperat ceva de la primarie. Pentru asa ceva ar fi o asigurare casco. Si aceasta ar trebui sa fie una speciala, care admite ca poti merge cu masina pe drumuri acoperite de apa. Altfel, daca vezi apa, nu intri in ea si opresti masina complet (mai ales motorul!), nu prea ar avea cum sa se strice...
Desteapta-te romane!

Offline alxvld

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 02.Apr.2014, 07:12:55 p.m. »
Rarisim mod de defectare a motorului la o masina...
Am mai intalnit asa ceva la barci sau vapoare scufundate.

In principiu, daca motorul a stat cu apa in el, este putin probabil sa fie in parametri corecti de utilizare.
Doar daca era inundat complet si nu ajungea in contact cu aerul, ar mai fi avut o sansa.
Probabil ca inlocuirea lui, cu altul din dezmembrari, este varianta cea mai convenabila ....

Nici in alte tari nu ai fi recuperat ceva de la primarie. Pentru asa ceva ar fi o asigurare casco. Si aceasta ar trebui sa fie una speciala, care admite ca poti merge cu masina pe drumuri acoperite de apa. Altfel, daca vezi apa, nu intri in ea si opresti masina complet (mai ales motorul!), nu prea ar avea cum sa se strice...
hai ca mi-ai zis-o .