Autor Subiect: Swift < 2005  (Citit de 57216 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline redsuzuka

Re: Swift < 2005
« Răspuns #50 : 23.Mai.2014, 11:11:13 p.m. »
Salut,

daca nu te'ai lamuritinca ce ulei sa'i pui, iti amintesc ca in cartea de intretinere a masinii, scrie atit tipul cit si perioada de schimb a uleiurilor motor si cutie.... motor= 5w30  3.8litri. Poti pune si 5w40 sau 0w30...0w40.
Daca accesezi net'ul, pe AUTO A. Magazin, ai un motor de cautare pe maca masina/tip...care iti indica exact ce este recomandat pentru Suzuka ta.

Succes,
Stefan :)

Offline b99tdt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #51 : 12.Feb.2016, 04:49:26 p.m. »
Salut. Am si eu nevoie de arcuri si amortizoare pe spate la japoneza mea din 94, care e de fapt din 92, poveste lunga. Am cautat si nu prea gasesc. Are cine vreun sfat. Si mai am nevoie de un doctor mecanic sa imi schimb uleiul la cutia automata, de preferinta după aceasta aventură sa si meargă..... momentan lumea se fereste când nu stie despre ce este  vorba. Multumesc :good:
  • suzuky swift 1.3 automat 1994

Offline valentin2010

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 07.Mai.2017, 08:19:38 p.m. »
salutare tuturor.

de 2 zile am devenit posesorul unui Swift 1.3 din 2003. am cautat pe forum si pe net manualul utilizatorului sau unul de service si n-am gasit nimic. Are cineva, va rog?

deasemenea as mai avea nevoie si de un mecanic. as aprecia daca imi puteti recomanda pe cineva in Bucuresti.

multumesc
  • Swift 1.3

Offline Popescu Sebastian

« Răspuns #53 : 16.Iul.2018, 11:37:49 a.m. »
Prima mea postare, am achizitionat de curand un Swift fabricat in 2001, prima inmatriculare s-a facut in ianuarie 2002, caroseria in stare exceptionala, are 2 luni de cand e la mine, la inceput functiona inchiderea centralizata din telecomanda iar acum nu mai vrea. Am 2 telecomenzi, amandoua functionale . Am cautat receptorul de telecomanda in bord insa nu-l gasesc. In schema electrica nu apare receptorul si inchiderea centralizata. Ce am gasit in bord e modulul de monitorizare a stationarii care se sincronizeaza radio cu cheia de contact.  Rog pe cei care au idee cum se poate remedia problema, sa ma ajute, macar sa localizez modulul receptor pentru telecomanda . 
  • suzuki swift

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #54 : 16.Iul.2018, 11:41:25 a.m. »
Primul pas, pune o baterie nouă în cheie. :)

« Răspuns #55 : 17.Iul.2018, 09:55:56 a.m. »
bateriile sunt noi la ambele chei. Verificat si daca functioneaza emisia radio data de chei. Problema apare undeva la modulul de receptie insa nu pot sa-l localizez. Un contact imperfect  sau ceva de genul. Fostul proprietar a avut aceasi problema insa isi revenea , la mine nu a mai revenit. Am presupus ca e de la vreo siguranta fuzibila, ele sunt in stare buna. Mai jos imagini din schema electrica pentru inchidere centralizata.
  • suzuki swift

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #56 : 17.Iul.2018, 10:14:38 a.m. »
Nu am acum un manual de service la îndemână dar dacă îmi aduc bine aminte de la SX4 modul pentru închiderea centralizată e undeva între scaune,  pe lângă frâna de mână. Poate e și la Swift la fel.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #57 : 18.Iul.2018, 01:05:41 a.m. »
Se pare ca m-am inselat sau cel putin la unele Swifturi e in alt loc.

Poti incerca aici sa cauti un manualul de service ce se potriveste pentru Swiftul tau. In link e pentru SSS 2004.

« Răspuns #58 : 19.Iul.2018, 10:18:27 p.m. »
Din pacate nu seamana. Am cautat de mi-au sarit ochii. Cred ca pana nu demontez bordul nu voi rezolva.  Si nu exista un manual ceva sa indice locatia receptorului pentru inchidere centralizata. Sper sa apara un posesor sau fost posesor al unui model pana in 2003 si sa fi avut probleme  de acelasi gen.  :D
  • suzuki swift

« Răspuns #59 : 20.Iul.2018, 06:25:41 p.m. »
Si-a revenit din senin functionarea inchiderii centralizate. Banuiesc ca dupa multe verificari a contactelor mufelor si-a revenit. Bine ca n-am demontat bordul.  :D
  • suzuki swift