Salut . Eu am un Swift din 2003, 1.3 GLX, 85CP. L-am luat in feb 2008 cu 13800 Ron la 30600 Km. Din pacate la vreo 6 luni am avut un accident si l-am facut dauna totala. Masina mergea foarte bine, ii schimbasem uleiul motor+ cutie si reglasem cablul de acceleratie.La 1 luna dupa accident am gasit un alt Swift identic, din 2002,tot dauna totala,la B&S in curte. Am dat 1000 Euro pe el si l-am chelit de motor,cutie,capota,bara fata,faruri in favoarea primului. In afara de trager, pe care l-am sudat la un service,toate celelalte operatiuni le-am facut cam singur(scos/pus motor,bara,faruri,etc.)si in octombrie 2008 aveam o masina functionala,plus una de piese. Dupa ce am incasat asigurarea, 12000 Ron,am facut calculele si a rezultat ca am platit doar 5300 ron pe prima masina.Intre timp i-am refacut cutia originala si am montat-o la loc. Masina are acum 40100Km. iar motorul 80000Km. Merge foarte bine, cu ocazia schimbarii motorului am scapat si de schimbarea distibutiei,acesta avand-o schimbata cu vreo 20000km. inainte.Treburile au iesit destul de bine pana la urma.