@ Laurentiu :tevaraia este henco si lucrez cu temperatura apei max 60 grade ( desi henco rezista si la 90 grade ) . In 10 ani de cand am facut instalatia nu a puscat nicaieri nimic .
@pexic : manopera m a costat 0 si nu am pierdut vremea chiulind de la servici ( is liber profesionist iar meseria vanata este " casnic " sper in curand ! ) daca as fi platit un " meseriash " m ar fi costat o caruta de bani + ca era un fuserist - nu si facea vreme pentru n'spe teste care le am facut la diferite presiuni in instalatie , la echilibrarea hidraulica a instalatiei , la dimensionarea vasului de expansiune bla bla bla si dadeam banii aiurea ca mai apoi s o fac eu babeste . Pt mine intr adevar timpul este mort ca fac ce vreau cu timpul meu , nu depind de nimeni financiar sau altfel .
@Gabineg : merci pt incurajare . Termosemineul este montat la et 2 ( mansarda ) din mai multe considerente ( horn mai scurt deci mai ieftin mai putine materiale , poate lucra in acelasi timp cu CT pe gaz care este la parter fara nici o problema .
@sfichiu : oricand cu placere !