Autor Subiect: Spatiu camere/ casa / proprietate - necesare traiului decent  (Citit de 7241 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Spatiu camere/ casa / proprietate - necesare traiului decent
« Răspuns #40 : 19.Dec.2014, 04:28:29 p.m. »
alta poza
auto si moto

Offline coby

« Răspuns #41 : 19.Dec.2014, 04:28:49 p.m. »
si inca 1
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 19.Dec.2014, 04:35:37 p.m. »
Eu as inlocui tevaraia de pexal cu teava de Cu sau PPR.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 19.Dec.2014, 04:51:55 p.m. »
@coby, m-ai dat pe spate, felicitari pentru realizare!

Ce ai tu acolo am vazut acum 15 ani intr-un laborator de cercetare din Torino, doar ca semineul incalzea aer, nu apa. A doua deosebire era ca amplasamentul semineului se facea in living, astfel incat sa incalzeasca si prin radiatie. Nu imi dau seama la tine daca este ascuns accesului sau e in zona deschisa a casei.
Oricum, e o chestie remarcabila.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline >pexic<

« Răspuns #44 : 19.Dec.2014, 05:18:44 p.m. »
Toata instalatia cu toate acareturile este facuta integral de mine , deci manopera 0 lei   -  0 lei ? o greseala ce o fac multi, crezind ca daca lucreaza pentru ei timpul se opreste si nu costa, ca sa nu mai zic de luat in calcul toate materialele aditionale care intamplator erau prin casa deci "nu costa nimic"  :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline sfichiu

« Răspuns #45 : 19.Dec.2014, 05:30:50 p.m. »
@coby,felicitari pentru lucrarea efectuata
p.s. daca o fi se poate vedea la fața locului si acordare de consultanță?
  • VITARA S ,Matiz

Offline coby

« Răspuns #46 : 19.Dec.2014, 05:32:55 p.m. »
@ Laurentiu :tevaraia este henco si lucrez cu temperatura apei max 60 grade ( desi henco rezista si la 90 grade ) . In 10 ani de cand am facut instalatia nu a puscat nicaieri nimic .

@pexic : manopera m a costat 0 si nu am pierdut vremea chiulind de la servici ( is liber profesionist iar meseria vanata este " casnic " sper in curand ! ) daca as fi platit un " meseriash " m ar fi costat o caruta de bani + ca era un fuserist - nu si facea vreme pentru n'spe teste care le am facut la diferite presiuni in instalatie , la echilibrarea hidraulica a instalatiei , la dimensionarea vasului de expansiune bla bla bla si dadeam banii aiurea ca mai apoi s o fac eu babeste . Pt mine intr adevar timpul este mort ca fac ce vreau cu timpul meu , nu depind de nimeni financiar sau altfel .
@Gabineg  : merci pt incurajare . Termosemineul este montat la et 2 ( mansarda ) din mai multe considerente ( horn mai scurt deci mai ieftin mai putine materiale , poate lucra in acelasi timp cu CT pe gaz care este la parter fara nici o problema .
@sfichiu : oricand cu placere !
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 19.Dec.2014, 06:14:28 p.m. »

Termosemineul este montat la et 2 ( mansarda )

Ei, atunci poti sa-ti organizezi un spatiu cu o masuta si un fotoliu la mansarda unde sa-ti bei cafeaua sau vinul fiert ascultand suierul focului si primind caldura acestuia...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #48 : 19.Dec.2014, 07:32:04 p.m. »

Ei, atunci poti sa-ti organizezi un spatiu cu o masuta si un fotoliu la mansarda unde sa-ti bei cafeaua sau vinul fiert ascultand suierul focului si primind caldura acestuia...

Nu e cazul , fiind hol cu scara ( 11 metri x 2,6 metri ) si accesul la dormitoare + faptul ca termosemineul radiaza el insusi 5 kw - ii prea cald si spatiul nu pot zice ca e relaxant - te apuca somnul , cafeaua o beau in living ( 8 m x 4 m ) spatiu suficient sa stau in orice pozitie imi place  :-))
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #49 : 19.Dec.2014, 07:47:38 p.m. »
@ Laurentiu :tevaraia este henco si lucrez cu temperatura apei max 60 grade ( desi henco rezista si la 90 grade ) .
Teava (tot henco) in sine nici mie nu mi-a creat probleme si o folosesc la temperatura de 75 gr.C. O am de 11 ani in functie insa am probleme pe la imbinari. Se cam distrug oringurile (se taseaza sau se rup) si banuiesc ca este din cauza fenomenului de contractare-dilatare. Daca ajung cu bine in vara, vreau sa schimb cu teava de Cu sau PPR.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!