Autor Subiect: Spatiu camere/ casa / proprietate - necesare traiului decent  (Citit de 7236 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Spatiu camere/ casa / proprietate - necesare traiului decent
« Răspuns #30 : 26.Feb.2014, 09:56:54 a.m. »
..........si nu stiu in tara asta numai de v prahovei si mare. rusine. (nu toti de pe forum, ci din jurul nostru, la general )

Cristi, divagam de la subiect.
Oricum fiecare om are conceptiile si standardele lui.
In principiu sunt de acord cu tine cu Valea Prahovei si marea,ca-s zone comerciale, dar nu trebuie judecat nimeni pentru alegerile sale.
Si daca nu-mi plac serviciile la mare asta nu inseamna ca nu-mi place marea :)

Online NicNic

« Răspuns #31 : 26.Feb.2014, 10:35:42 a.m. »
@miaunica:  Scuzele mele. Am folosit singularul pentru ca era doar o discutie cu tine. Mie imi pare normal cand spun ceva de tine, sa intre in mod implicit si @SGD in context. Cat despre fete, nici nu are rost sa ma mai pronunt....
(sper ca vede si @cristyyy2003 aceasta discutie, fiindca nu am voie sa discut direct cu el ...  :P)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline coby

« Răspuns #32 : 26.Feb.2014, 10:51:41 a.m. »
Ce naiv sunt  :-)) , am crezut ca mai multi impartasesc viziunea mea  despre " casa ideala " . Adevarul e ca am multe " boarfe" la care n as renunta de aceea spatiul nu mi ajunge  ...
Curatenia ( pt cel care m a intrebat ) o fac eu o data pe saptamana , ca ma relaxeaza :)) si o fac temeinic . In alta zi , ma ocup de curte ( trandafiri , tuia , iarba , un prun si un ienupar ( 3 m h ) si si asta ma relaxeaza :) . In general sunt f multumit insa stiu ca se poate mai mult si de aceea in continuare .. visez :)
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 26.Feb.2014, 11:29:33 a.m. »
spatiul nu mi ajunge  ...
... stiu ca se poate mai mult si de aceea in continuare .. visez :)
Pina intr-o zi cind vei da totul pe o simpla garsoniera.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 26.Feb.2014, 12:08:31 p.m. »
Poate fi si duplex... :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline coby

« Răspuns #35 : 26.Feb.2014, 12:15:06 p.m. »
Pina intr-o zi cind vei da totul pe o simpla garsoniera.  ;)
Totul ramane la copii  ;)
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 26.Feb.2014, 08:38:16 p.m. »
Totul ramane la copii  ;)
De multe ori rezultatul nu e cel scontat (nu te gindi la ceea ce e cel mai rau). Viata rezerva multe surprize.
Cind am spus ca "vei da totul pe o simpla garsoniera.", chiar la garsoniera de bloc sau la o "bucatarie de vara" m-am referit unde intretinerea si traiul va fi mai ieftina decit intr-o casa cu suprafata desfasurata (indiferent de numarul de nivele) de 500 sau 1000 mp.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline coby

« Răspuns #37 : 19.Dec.2014, 04:26:34 p.m. »
Sa reinviem acest topic : cu ce mi am pierdut eu vremea in ultima luna !
Din dorinta de a avea confort mai mare si de a plati mai putin am luat decizia sa montez in casa un termosemineu in paralel cu instalatia de incalzire ( termosemineu cu incalzire apa calda pt traseul de calorifere ) . Dupa studii aprofundate nopti pierdute pe net am decis sa fac si asta :
- termosemineu 22 kw adus pe comanda din Bulgaria am iesit la jumatate de pret decat daca l as fi cumparat din Romania ( aceeasi firma , acelasi tip si putere )
- hornul l am confectionat personal intru cat o firma din cluj mi a cerut un pret ca era sa lesin ; constructie inox captusit cu vata bazaltica , folie aluminizata si inchis in exterior cu tabla galvanizata ( cost 1/3 din pretul unuia comandat de a gata ) hornul are 5 m + legatura 1,5 m .
- montat supape de sens pe circuit astfel ca , atunci cand merge centrala pe gaz sa nu mi foloseasca boileru din termosemineu ca si calorifer si invers cand merge termosemineul sa nu folosesca schimbatorul de caldura din centrala pe post de calorifer ( cost doar supapele )
- pompa recirculare
- vas de expansiune 50 L ( prima data am incercat cu unul de 12 l insa nu facea fata )
-supapa de siguranta 2,5 bar
- aerisitor automat
- termomanometru care indica temperatura apei calde la iesire din termosemineu si presiunea in bar
Priza de aer din tub de canalizare pvc de 110 .
Toata instalatia cu toate acareturile este facuta integral de mine , deci manopera 0 lei
Vreau sa va spun ca este cu totul si cu totul alta viata cand ai temperatura constanta in toata casa ( 300 mp cat incalzesc eu ) undeva la 23 grade .
« Ultima Modificare: 19.Dec.2014, 04:32:11 p.m. de coby »
auto si moto

Offline coby

« Răspuns #38 : 19.Dec.2014, 04:27:35 p.m. »
poze in continuare
auto si moto

Offline coby

« Răspuns #39 : 19.Dec.2014, 04:28:03 p.m. »
alta poza
auto si moto