Autor Subiect: cardan Suzuki SX4  (Citit de 8506 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mircea_skz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
cardan Suzuki SX4
« : 12.Feb.2014, 03:04:50 p.m. »
Va salut! Vin si eu cu o intrebare , poate puteti sa ma lamuriti voi sau sa imi recomandati ceva. De ieri am observat ca masina mea (Suzuki SX4, 1.6 VVT, 4x4, 2008) are o vibratie in mers care nu ar trebui sa apara. Am fost la reprezentanta si mi-au spus ca trebuie schimbat tot cardanul la masina deoarece problema ar fi ceva legat de crucea cardanica. Deasemenea mi-au spus ca sunt destul de norocos ca de obicei aceasta piesa pica pe la 80-90k de km, in timp ce eu am acum pe masina 145k. Am cautat peste tot pe internet si nu am gasit aceasta piesa nicaieri. Oare chiar singura solutie este sa iau piesa direct de la reprezentanta (are un pret totusi un pic .. piperat).

A mai avut cineva probleme cu cardanul la SX4 ? Ceva sugestii ? Credeti ca pot sa rezolv problema in alta parte decat la reprezentanta la Radacini ? :dknw:
2008 Suzuki SX4 1.6 VVT 4x4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: cardan Suzuki SX4
« Răspuns #1 : 12.Feb.2014, 03:59:25 p.m. »
Poate ar trebui sa asculti si a doua opinie,  respectiv o alta ... reprezentanta din Bucuresti (Autonet sau Cobalcescu). Daca verdictul e acelasi, mai sunt masini in dezmembrare... Tine-ne la curent cu ce-ai rezolvat.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 12.Feb.2014, 09:20:56 p.m. »
Si eu sunt de parere sa mai ceri o opinie, nu ca nu ar putea sa fie aceasta cauza vibratiei,dar faptul ca au spus ca ai avut noroc pana acum ca aceasta pieasa pica pe la 80 - 90 k de km ma pune pe ganduri. Eu nu am mai auzit pe nimeni sa aibe aceasta problema.

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 12.Feb.2014, 09:47:49 p.m. »
Sa n-aibe ghiata pe la roti, care sa le dezechilibreze...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 12.Feb.2014, 09:57:06 p.m. »
La ce temperaturi sunt pe-afara,  putin probabil...

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Doru M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Cluj-Napoca
« Răspuns #5 : 10.Aug.2015, 02:39:01 p.m. »
Va salut! Vin si eu cu o intrebare , poate puteti sa ma lamuriti voi sau sa imi recomandati ceva. De ieri am observat ca masina mea (Suzuki SX4, 1.6 VVT, 4x4, 2008) are o vibratie in mers care nu ar trebui sa apara. Am fost la reprezentanta si mi-au spus ca trebuie schimbat tot cardanul la masina deoarece problema ar fi ceva legat de crucea cardanica. Deasemenea mi-au spus ca sunt destul de norocos ca de obicei aceasta piesa pica pe la 80-90k de km, in timp ce eu am acum pe masina 145k. Am cautat peste tot pe internet si nu am gasit aceasta piesa nicaieri. Oare chiar singura solutie este sa iau piesa direct de la reprezentanta (are un pret totusi un pic .. piperat).

A mai avut cineva probleme cu cardanul la SX4 ? Ceva sugestii ? Credeti ca pot sa rezolv problema in alta parte decat la reprezentanta la Radacini ? :dknw:
Am aceeași problema. Identică chiar. Ați găsit vreo soluție decât cumpărarea unuia nou (acum e 3000 lei)?
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #6 : 10.Aug.2015, 11:42:46 p.m. »
Doar 3000 lei ?
Să profităm de promoţie ...  ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Vasea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
    • Iasi
« Răspuns #7 : 11.Aug.2015, 07:55:20 a.m. »
Poate ai sanse sa gasesti aici => http://www.pieseauto.ro/piese-auto-suzuki/  :good:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #8 : 11.Aug.2015, 08:56:28 a.m. »
Am aceeași problema. Identică chiar. Ați găsit vreo soluție decât cumpărarea unuia nou (acum e 3000 lei)?

Cred că un mecanic iscusit poate găsi o cruce cardanică compatibilă ori poate înlocui bucşele acesteia.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline ciocoiconstantin

« Răspuns #9 : 10.Dec.2017, 06:13:58 p.m. »
Stie cineva unde pot gasi o cruce cardanica pentru sx4 M16A an 2007? Sau codul pentru aceasta? Am gasit pe ebay in SUA CU 40 dolari piesa plus 30 transport dar este pentru sx4  motor de 2 litri benzina si nu stiu daca sunt compatibile.A avut cineva aceasta problema?
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007