0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si uite ca azi am devenit posesor de S-Cross, continuand traditia legata acum 5 ani de zile cu acest brand. Marturisesc ca cea mai frumoasa surpriza a fost culoarea acestui model (gri ametist), merit caruia il datorez dealerului (trebuie sa recunosc, herr Daniel ) si incerc mai jos sa va si arat despre ce este vorba:Deci masina aceasta, seara este neagra, ziua pe timp noros si la umbra este gri inchis, iar pe lumina are o superba culoare de albastru/mov. Voi reveni si cu detalii pe masura ce ma voi delecta la volanul ei.
Totuși masina din poze nu pare sa fie elegance top ci mai degrabă elegance.
Salutare. Tocmai am dat avansul pt un S-Cross Elegance Top Allgrip pe benzina. Stiu ca exista diferența de echipare între elegance Top si elegance simplu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat din: Danica din 03.Mai.2014, 11:33:29 p.m.Salutare. Tocmai am dat avansul pt un S-Cross Elegance Top Allgrip pe benzina. Stiu ca exista diferența de echipare între elegance Top si elegance simplu.
Salutare. Tocmai am dat avansul pt un S-Cross Elegance Top Allgrip pe benzina. Stiu ca exista diferența de echipare între elegance Top si elegance simplu.