Sunt nou proprietar de Suzuki SX4 S-CROSS LUXUS 1.4 cutie automata cu dublu ambreiaj si plafon panoramic total tractabil si pot spune ca dupa un drum de Tg. Mures - Bucuresti am ramas placut surprins de tinuta la drum si de placerea de a conduce aceasta masina care mi s-a parut ca un "accesoriu vestimentar" - adica ai imbratisat modul de a conduce masina si nu invers. Dotarile cu care vine masina sunt mai mult decat suficiente (nu le mai enumar). Am folosit Modul Adaptive cruise control (ACC) - sistem de autopilot ce utilizeaza un radar in partea frontala si care va pot spune ca este foarte exact si nu a dat rateuri iar modul Sport este bestial - tractiune mai mult pe rotile din spate pentru un demaraj mai puternic si la o turatie mai mare comparativ cu modul automat la care ai o turatie mai mica si un consum mult mai mic, daca vrei poti folosi si padelele de pe volan pentru schimbarea vitezelor in depasiri si nu numai, iar pentru cei care uita sa franeze la timp esti avertizat cu un semnal sonor si chiar faneaza in locul tau daca e cazul, sunt mai multe de spus dar ma opresc aici. Per total trebuie sa-ti placa si sa doresti o astfel de masinuta "fun to drive" iar la pretul pe care-l dai pe ea nu vreau s-o compar cu alte masini pentru ca nu vad rostul.