Autor Subiect: Pareri si comportament S-Cross  (Citit de 144006 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Pareri si comportament S-Cross
« Răspuns #290 : 30.Nov.2018, 07:41:07 p.m. »
Ca utilizator numai in concedii al s-crossului de 1.4 140 cp (e al sotiei) iti spun ca motorul, in modul sport trage suficient pentru depasiri in siguranta, iar pe serpentine nu gafaie ca aspiratul.
Daca compar motorul turbo cu cel de la vechiul sx4 e racheta, daca il compar cu saabu nu.
Prinde lejer 200 pe autostrada
Consuma decent.
Recomand echiparea passion allgrip, daca nu vrei rbs sau trapa.
Passionul de la scross are mai multe dotari fata de vitara allgrip, inclusiv clima duala, suport ochelari, senzori de ploaie etc. si portbagaj mai mare
Tractiunea integrala e buna pe nisip si zapada (am testat-o la vadu in parcarile inisipate cu nisip afanat de 15 cm si pe zapada in harghita)
Minusuri
-designul grilei fata
-nu-mi place scaunul, are o perna care ma deranjeaza
- nu o poti baga pe hartoape mari, risti sa ramai fara bare (daca vrei offroad mai serios asteapta noul jimny sau ia Duster), ca orice suv pare cam firav la suspensie.
Fa un test drive cu motorul asta , la dealer probabil ai sa-l gasesti mai des pe vitara.
In semnatura ai Ford, daca ai modelul de 1.6 benzina aspirat, s-cross e racheta fata de el
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Bulbazarel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Bucuresti
« Răspuns #291 : 30.Nov.2018, 07:47:35 p.m. »
Am un ford focus 2003 mitor 1.6. E antica. Pe la cat crezi ca o pot gasi echiparea mentionata de tine noua. Cam cat sunt baietii dispusi la negocieri dealerii?
  • Ford

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #292 : 30.Nov.2018, 07:51:53 p.m. »
E o rubrica pe aici pe forum cu discounturile obtinute
Eu l-am luat de la Royal pitesti, cu 400€ sub radacini care imi facuse deja un discount consistent.
Dar asta a fost acum 1 an 1/2 asa ca cere de la toti si vezi ce obtii.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #293 : 30.Nov.2018, 08:37:45 p.m. »
@Bulbazarel intra si pe topicul Informatii înainte de achizitie, deschis de mine acum 2 ani si jumatate.

The following users thanked this post: gabineg, toma

Offline Bulbazarel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Bucuresti
« Răspuns #294 : 04.Dec.2018, 03:50:39 p.m. »
Salut @cad
avand in vedere ca tu te-ai aflat probabil unde sunt eu acum, voiam sa iti cer o parere. OVerall, a meritat achizitia? DAca ar trebui acum sa iti iei o masina, te-ai orienta spre alt SUV?
  • Ford

Offline ...

« Răspuns #295 : 04.Dec.2018, 06:06:40 p.m. »
Eu nu regret deloc achiziția, la banii dați atunci. Acum sunt alte versiuni mai dotate, alt motor, dar probabil tot scross as lua. Depinde ce obții la negocieri.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #296 : 20.Feb.2019, 11:57:45 a.m. »
Salutare. Tocmai am dat avansul pt un S-Cross Elegance Top Allgrip pe benzina. Inainte de a face acest pas, am citit tot  ce ati scris pe aici despre aceasta masina (ma refer la S-Cross in general), fapt ce m-a determinat sa nu mai stau pe ganduri. Am vazut ca in celalalt topic sunt pareri doar despre varianta pe motorina, din acest motiv am creat acest topic nou, pt a aduna grupat si parerile despre "benzinara".
In afara faptului ca-mi place la nebunie cum arata masina, ca n-am avut niciodata un suzuki si ca pana acum 2 saptamani nu stiam de existenta S-Cross, nu prea am ce sa spun deocamdata. Masina o sa-mi vina in jurul datei de 1 iulie, imediat ce o sa o am o sa va impartasesc experienta mea cu ea. Pana atunci,  :cheers:
Care e topicul cu varianta diesel, am cautat, dar n-am gasit!  :-/
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #297 : 21.Feb.2019, 01:28:45 a.m. »
@Sefer Jesirah
Colegul @Danica n-a mai intrat pe forum de un an, asa ca sunt sanse mici sa-ti raspunda. Cred ca la acest topic facea referire: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5109.0
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Sefer Jesirah

Offline alxgudea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
« Răspuns #298 : 14.Mai.2019, 02:28:29 p.m. »
Salutare tuturor,
Desi nu sunt inca posesor de Suzuki, ma bate gandul serios sa o fac. Am fost la dealer, am facut un drive test....si sunt placut impresionat..e adevarat, am condus un 1.0 4wd, dar dealerul zicea ca nu sunt diferente mari fata de cel 2wd. Vă intreb pe voi câteva chestii...mașina ar fi una de familie, utilizată preponderent in oraș (va fi masina mea, serviciu zilnic, sotia are alta, care se utilizeaza 1-2x/sapt) insa de regula avem 2-3 ieșiri pe an inspre Austria, Germania etc...drumuri de 1000-1500 km. Ca spatiu vom incapea (3 pers- inkl copil)(actualmente am un Astra J Sports Tourer 110 cp) deoarece volumele nu scad chiar asa de tare însa ce mă ingrijorează este motorul acesta de 1 l....ar merita mers pe varianta 1,4 sau nu? dealerul zicea ca nu s-ar justifica însa mi-ar placea să aud ceva păreri de utilizator...
Stiu ca un singur drive-test nu e relevant, masina o descoperi dupa zeci de ore de condus.....
PS și încă ceva...se poate negocia ceva preț la dealer? aud ca unii din voi au facut-o...
  • S4X Cross 2019

Offline ...

« Răspuns #299 : 14.Mai.2019, 02:38:22 p.m. »
Salut!
Pentru negocierea pretului, incearca si la dealeri din alte orase. Avem de asemenea colegi care au cumparat masini la preturi mai bune din Ungaria, cum ar fi de la Debrecen, nu e chiar asa departe de tine. Putin mai complicat cu limba si actele, dar poate merita.
Despre motorul 1.0 nu ma pot pronunta, caci am vechiul 1.6 aspirat si eu sunt chiar multumit de el, cei care vor potenta maxima din gama Suzuki merg pe 1.4, dar avem cazuri aici pe forum de oameni cu nevoi normale, satisfacute cu brio de motorul 1.0. Allgrip nu cred ca-ti trebuie pentru mers in oras si ocazional autostrada, dar daca diferenta de pret nu e mare, tu stii.