Autor Subiect: Pareri si comportament S-Cross  (Citit de 144022 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Pareri si comportament S-Cross
« Răspuns #230 : 31.Mai.2016, 11:04:17 a.m. »
Sau o alarma customizata pe instalatia electrica a mSinii, cum spune @enicky.
Ar merge si modulele acelea universale, dar trebuie facute modificari mai importante in electrica masinii.
                Ceea ce eu n-as face (modificari la inst.el.) decat la reprezentanta, dar am indoieli ca se pricep. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ocoleanui

« Răspuns #231 : 01.Iun.2016, 03:53:28 p.m. »
Ati auzit de defectiunile astea la vechiul /noul SX/S Cross  ???

http://www.vezicatface.ro/review/Suzuki/SX4/452/2013-1873

Probleme Frecvente Suzuki SX4 I Facelift
Ledul de la airbag se aprinde. Aceasta actiune poate rezulta in urma unei variatii de greutate pe locul pasagerului.
Sincronizatorul treptei 5 de la cutia de viteze este uzat sau defect
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline shpeedy

« Răspuns #232 : 01.Iun.2016, 04:26:23 p.m. »
Nu, nu am auzit. In aria de probleme SX4, poti gasi cu ce s-au confruntat colegii.

Din ce stiu, la facelift s-a pastrat problema scurgerii premature a amortizoarelor (chiar din perioada de garantie) si - la unii - uzura ambreiajului.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline NicNic

« Răspuns #233 : 01.Iun.2016, 07:59:12 p.m. »
Nu am auzit nici eu despre astfel de "hibe".
Nici nu prea am incredere in site-ul respectiv. Nu stiu de unde au scos nivelurile de echipare pe care le spun acolo...

La SUVI am schimbat amortizoarele spate (in garantie) si ambreiajul a cedat in urma unei utilizari "fortate".
Dar utilizarea a fost pe la vreo 20.000 km , iar cedarea a fost pe 84.000 km.
Asa ca nu consider un punct slab ambreiajul. Cred ca ar fi rezistat bine-merci in conditii de exploatare linistita/obisnuita.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #234 : 13.Aug.2016, 12:15:10 p.m. »
Cum decurge regenerarea DPF-ului la dieselare? Ati avut probleme cu acest proces?

Offline boga81

« Răspuns #235 : 16.Sep.2016, 08:17:18 a.m. »
Live de la autonet

Arata mai bine in realitate. E mai comestibila grila.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: G3n818

Offline boga81

« Răspuns #236 : 16.Sep.2016, 11:51:01 a.m. »
Au un sx4 1.4T la test, dar era la spalat. Sapt viitoare intr-o seara poate. Si un baleno 1.0T dar nu are numere. Saptamana viitoare pe joi ii vin. Aia e :(
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Marci

« Răspuns #237 : 18.Sep.2016, 02:54:29 p.m. »
Am tot cautat pareri in urma testelor cu noul S Sross, si am gasit acest material  http://piataauto.md/Teste-drive/2016/Suzuki-SX4-S-Cross-facelift/?version=standard  , dupa mine destul de obiectiv facut. De multa vreme citesc drive test-urile facute de aceasta publicatie, care mi se par mai profesional facute decat in cazul multora dintre publicatiile romanesti de specialitate. Am vazut si eu masina live la reprezentanta, este putin mai ,,fioroasa'' dar cromul pus pe bot si pe langa proiectoare e parca prea lat, daca era mai subtire , mai finut, poate era mai usor de digerat. In interior masina este identica cu modelul prefacelift,exceptand tableta, care vine pe toate versiunile de echipare. Per ansamblu este un pas inainte si datorita noilor motorizari, mai potente. Sa vedem vanzarile.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

The following users thanked this post: ariciul

Offline Marci

« Răspuns #238 : 24.Sep.2016, 09:34:09 a.m. »
Am facut un scurt drive test cu S Cross 1.4 de 140 cai,nivel de echipare Spirit . Comparativ cu cel motorul de 1.6 aspirat se simte clar dinamica diferita. Este altceva, chiar si sunetul este diferit. As fi vrut sa vad cum merge si motorul de 1 litru dar nu aveau la test asa ceva. Din specificatii pare similar la putere cu cel de 1.6 dar cu consumuri putin mai mici(pe hartie cel putin)si un cuplu mai mare obtinut mai jos. Sa zicem ca si acesta ar fi satisfacator, m-ar tenta un buyback cu o culoare alba sa mai atenueze excedentul de crom de pe grila.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline Sclaud

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #239 : 24.Sep.2016, 03:01:18 p.m. »
Am făcut si eu un drive test azi cu noul scross 1.4
Nu stiu cum merge motorul de 1.6 dar asta ma lăsat mut.
Eu nu am mai mers cu asa ceva pana acum. Are o acceleratie care pe mine personal la lăsat fără cuvinte