Autor Subiect: Pareri si comportament S-Cross  (Citit de 144026 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Pareri si comportament S-Cross
« Răspuns #220 : 25.Mai.2016, 06:03:36 p.m. »
Cam ceva in genul unui low-rider, dar nu pt aspect, ci doar pt performante. ........................... am impresia ca poate mai mult masina asta.

Acum ca a mai trecut criza, poate revin cei de la Suzuki World Rally Team cu un model bazat pe S-Cross... :)

Offline andrei_g

« Răspuns #221 : 25.Mai.2016, 09:35:22 p.m. »
Shpeedy sunt nou in materie de Suzuki, dar dupa fiecare km petrecut la bordul S-cross-ului incep sa inteleg filozofia care sta in spatele acestui brand japonez, care multa vreme a fost cunoscut doar pt masinile off-road.

M-am gandit ca dupa 5 ani, cand se termina garantia, si creditul meu  :D, decat sa vand masina, as prefera mai degraba sa ii fac un upgrade. Pana atunci mai adun informatii, ca bani nu am de unde( ii cam ia banca pe toti),  si imi fac un plan cum sa transform S-cross-ul.
  • SX4 S-Cross, Baleno

Offline shpeedy

« Răspuns #222 : 26.Mai.2016, 09:14:17 a.m. »
Intrucat modelul nu a avut cine-stie-ce succes comercial (pacat, e o masina buna) si disponibilitatea ei este destul de limitata (in Europa si ceva Asia de S-E), si posibilitatile de tuning sunt destul de limitate, dar nu inexistente. Limitandu-ne la Europa, exista un kit de arcuri de la H&R pe parte de suspensie. Pe parte de performante, pentru suma corecta reusesti sa-i faci o admisie si o evacuare custom, iar pe parte de chiptuning (cica) se poate ajunge la performantele SSS-ului.

Bafta!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #223 : 26.Mai.2016, 10:13:47 a.m. »
Shpeedy sunt nou in materie de Suzuki, dar dupa fiecare km petrecut la bordul S-cross-ului incep sa inteleg filozofia care sta in spatele acestui brand japonez, care multa vreme a fost cunoscut doar pt masinile off-road.

M-am gandit ca dupa 5 ani, cand se termina garantia, si creditul meu  :D, decat sa vand masina, as prefera mai degraba sa ii fac un upgrade. Pana atunci mai adun informatii, ca bani nu am de unde( ii cam ia banca pe toti),  si imi fac un plan cum sa transform S-cross-ul.
@andrei_g, oare care e s-cross-ul tau din Brasov? Ca pana acum am vazut doar 3 circuland in tot orasul :) unul alb, cu numarul BV-16 etc, unul verde lamaie si altul bison brown. De fapt, inca unul rosu, dar de Covasna.

Offline Silfax

« Răspuns #224 : 26.Mai.2016, 01:04:56 p.m. »
Incep prin a subscrie la gradul de satisfactie vis-a-vis de S-Cross si in mod general de Suzuki ca si brand. Cat priveste partea de ridicat automat geamurile, pentru cei ce si-au montat alarma Viper , din cate stiu, exista un modul plug&play ce poate ridica automat si geamurile la actionarea inchiderii.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #225 : 26.Mai.2016, 01:30:27 p.m. »
Colegul @yeti spune ca pe S-Cross si Vitara nu merge respectivul modul (vezi postarile anterioare).

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sirsefu

« Răspuns #226 : 26.Mai.2016, 03:25:47 p.m. »
Merge sub pălăria generică de comentarii s-cross?  Am programat revizia de 1 an la s-cross (benzină 4x2) și am avut o surpriză foarte plăcută: mi-au spus costul de 345 Ron. Deși prețul recomandat pe site e de 91.6 eur (cca 414 ron). Am întrebat cum de e mai puțin și au spus ca manopera e mai ieftina la TgMures :) Bine...in asta cred ca intra schimbul de ulei și filtrul.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Offline Silfax

« Răspuns #227 : 31.Mai.2016, 12:03:48 a.m. »
Colegul @yeti spune ca pe S-Cross si Vitara nu merge respectivul modul (vezi postarile anterioare).

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Nu contrazic pt ca pt ca la acea vreme, am zis ca-i moft. Dar din cate imi auc aminte, cei de la Doly Iasi mai montasera la cateva S-Cross'uri pana sa intreb eu de modul, sau cel putin asa sustineau ei.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline enicky

« Răspuns #228 : 31.Mai.2016, 10:32:20 a.m. »
     Nici eu nu vreau sa-l contrazic pe @yeti dar trebuie facuta mentiunea ca aceste module de ridicat geamul stiu ca sunt complementare unui system de alarma (gen Viper) si nu actioneaza individual. Asa mi-au spus spus cei care mi-au instalat alarma. Ori daca nu ai un system de alarma instalat (exclus cel de fabrica al Vitarei) e clar ca nu va functiona. Si zic exclus cel de fabrica deoarece, dupa cum am vazut cu totii este de o simplitate maxima(gen alarmele alea de 100lei), probabil cu actionare electro-mecanica (dovada ca avariile se aprind oricum apesi pe butoane) si deci nu cred ca suporta un asemenea modul. De altfel, nu orice fel de alarma suporta acest modul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #229 : 31.Mai.2016, 10:46:09 a.m. »
Am vrut sa spun ca nu merge ACEL modul pe care l-a mentionat @shpeedy. Am unul similar si nu  reusit sa-l "imperechez" cu masina mea. Trebuie unul dedicat care sa interactioneze cu CBM-ul. Sau o alarma customizata pe instalatia electrica a mSinii, cum spune @enicky.
Ar merge si modulele acelea universale, dar trebuie facute modificari mai importante in electrica masinii.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka