Autor Subiect: Pareri si comportament S-Cross  (Citit de 144028 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Marian.br

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Braila
Re: Pareri si comportament S-Cross
« Răspuns #190 : 10.Ian.2016, 10:58:26 a.m. »
Poate sa-mi spuna cineva ce costuri sunt pentru revizie la s cross benzina?
  • Suziki s cross

Offline sirsefu

« Răspuns #191 : 10.Ian.2016, 11:11:27 a.m. »
sunt publice costurile la revizii pe site-ul suzuki. ce-i drept, ele sunt "recomandate"

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Offline shpeedy

« Răspuns #192 : 10.Ian.2016, 11:12:17 a.m. »
@Marian.br: In topicurile de revizii (1an si 2ani) nu ai gasit nimic sa te ajute?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #193 : 10.Ian.2016, 02:08:55 p.m. »
  @reb daca tot faci pasul ( suzuki e un pas in fata,peste logan), fa-l complet si "calca in gura lacomiei" si ia un 4x4. Poate mai faci o negociere, o relocare de fonduri, e pacat......
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bar

« Răspuns #194 : 24.Ian.2016, 11:29:21 a.m. »
In ultimul timp apar tot mai multi nemultumiti de produsele Suzuki, in mod deosebit Vitara, in special S-ul.
Dupa cca 3000 km, e timpul sa- mi spun si eu parere despre S-cross:
- fara discutii trebuie optat pentru allgrip, functioneaza impecabil pe traseu virajat, in afara drumurilor publice si zapada.
Pana acum am mers pana la Straja unde se infunda o alee si am intors-o f usor in rampa, latimea drumului fiind de o masina iar pe jos gheata cu zapada peste . Se uita lumea ca la urs. Bineinteles un rol f important l-au avut anvelopele Dunlop WinterSport5, aparitie fabricatie 2015.
S-cross-ul a mai mers pe drumuri agricole, de camp- vanatoare, e adevarat ca unde nu mai putea din cauza sleaurilor, a trebuit sa mearga efectiv pe camp si cu mica greutate sa revina pe drumul agricol cand a devenit prietenos.
Deasemenea, foarte des a mers in modul sport, este o placere un pic de motocicleta cu 4 roti, atat cat poti pretinde de la un motor 1.6 benzina, dar exploatat cum trebuie.
Interiorul si portbagajul mi se par foarte ok ca dimensiuni, nu mi-as dori mai mult. Asta daca nu vrei sa cari si catelul si purcelul.
Calitatea ansamblarii o consider foarte buna punand in balanta si pretul de achizitie. Daca dau jos pretul xenoanelor, clima dubla si senzori parcare, ajung la un pret al masinii, in echiparea elegance, si cu ajutorul rabla sub un logan si cu dotari in plus la S-cross.
Asteptarile mele initiale sunt total depasite de functionarea ulterioara.
O pot recomanda oricand, oricui sub conditia de a negocia un pret foarte bun si corect.
Celebrul Donald Trump spune in cartile sale de tehnici de negociere ca un pret este corect cand ambele parti sunt multumite. Eu sunt extrem de multumit.

Colegii posesori de Vitara trebuie sa tina cont de cateva lucruri:
1. Vitara se trage din S-cross, diminuandu-se toate dimensiunile ampatament, lungime, consola fata si consola spate. Clar confortul scade.
2. Vitara inlocuieste de fapt vechiul Sx4. Ca sa cumperi vechiul Sx4, cu imbunatatiri evidente, cu cca 20000 euro, trebuie sa treci peste multe si sa-ti placa ambalajul foarte mult.
3. Probabil ca multi Vitaristi au facut o grava confuzie cu Grand Vitara, avand astfel pretentii foarte multe si la un nivel foarte inalt. Aici marketingul Suzuk se dovedeste la inaltime. In 2015 gaseai Grand Vitara
  • X

Offline Bar

« Răspuns #195 : 24.Ian.2016, 12:39:30 p.m. »
Scuze, s-a intrerupt comunicația. Revin:
3. Probabil ca multi Vitaristi au facut o gravă confuzie cu Grand Vitara, având astfel pretenții foarte multe si la un nivel foarte înalt. Aici marketingul Suzuki se dovedește la înălțime. In 2015 găseai Grand Vitara pe la 21-23000 euro benzina/diesel nou si cred ca era o alternativa cu mult mai buna decat actuala Vitara din punct de vedere al robustetii si fiabilității pentru drumuri naționale, județene, comunale, forestiere si offroad. Altfel, pentru drumuri in oras, europene si autostrăzi, S-cross pare o alternativa mult mai corecta, mai ales acum cand nu-i lipsește nimic fata de Vitara.

Este foarte important, la o masina, ce așteptări, realiste si in cunoștința de cauza, iti setezi inainte de a o cumpara, bineînțeles in funcție de pretul de achiziție, pentru a nu avea deziluzii apoi.

Menționez ca in ultimii 10 ani am condus si conduc liderul clasei compacte, dar sunt extrem de mulțumit, punând totul in balanța, de S-cross.
Nu ma aflu astfel in situația de a comenta ca cei care vin de pe Logan, Megan, Tiida sau alte conserve pe roti. Fara supărare.
As avea o întrebare, cum poti sa dai cca 23000 euro pe Vitara S, cand pentru 1-2000 euro in plus, in funcție de Abilitățile de a negocia, poti lua o Mazda Cx5 4x4 ( cadou) , nivel trei de echipare? Benzina, normal. Cum ?
  • X

Offline hugbear

« Răspuns #196 : 24.Ian.2016, 06:41:54 p.m. »
Colegii posesori de Vitara trebuie sa tina cont de cateva lucruri:
2. Vitara inlocuieste de fapt vechiul Sx4. Ca sa cumperi vechiul Sx4, cu imbunatatiri evidente, cu cca 20000 euro, trebuie sa treci peste multe si sa-ti placa ambalajul foarte mult.
3. Probabil ca multi Vitaristi au facut o grava confuzie cu Grand Vitara, avand astfel pretentii foarte multe si la un nivel foarte inalt. Aici marketingul Suzuk se dovedeste la inaltime. In 2015 gaseai Grand Vitara  pe la 21-23000 euro benzina/diesel nou si cred ca era o alternativa cu mult mai buna decat actuala Vitara din punct de vedere al robustetii si fiabilității pentru drumuri naționale, județene, comunale, forestiere si offroad. Altfel, pentru drumuri in oras, europene si autostrăzi, S-cross pare o alternativa mult mai corecta, mai ales acum cand nu-i lipsește nimic fata de Vitara.

Este foarte important, la o masina, ce așteptări, realiste si in cunoștința de cauza, iti setezi inainte de a o cumpara, bineînțeles in funcție de pretul de achiziție, pentru a nu avea deziluzii apoi.
Foarte bine punctat!

As avea o întrebare, cum poti sa dai cca 23000 euro pe Vitara S, cand pentru 1-2000 euro in plus, in funcție de Abilitățile de a negocia, poti lua o Mazda Cx5 4x4 ( cadou) , nivel trei de echipare? Benzina, normal. Cum ?
Ținând cont că în 2008 am dat 15000 pe SX4, aceeași întrebare mi-o pun și eu...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #197 : 24.Ian.2016, 08:14:59 p.m. »
     @Lucianer iti place ?
     @ Bar tu ai perfecta dreptate !! :) Ai  sintetizat corect acest vesnic si vasnic subiect : "alegerea masinii mele"!
      De fapt, problema este alta : Oare noi romanii vrem sa invatam, sau am invatat, sau stim ca masina ne-o cumparam  in functie de necesitati, dupa ce-i cumoastem caracteristicile si dupa ce facem si drive test cu ea ????
      Nici pe departe !!!! La noi se cumpara masini dupa : moda, dupa ce are vecinul(colegul, varul,etc.), dupa ce-i place sotiei(care n-are nici carnet !), dupa chilipir, culoare si dupa alte criterii care n-au nicio legaura cu necesitatile noastre ! Exemplu : s-a deschis topic :"spatiu interior new vitara" unde se discuta faptul ca X nu are loc cu 2 copilasi in spate si 2 carucioare in porbagaj, si alte valize+gemantane. Respectivul NU stie ca exista si masini de familie, mari, incapatoare pt. familii care au dela 2 copii in sus. El vrea in  vitara sa intre 2 adulti, 2-3 copii in spate+bona(bunica) iar in portbagaj 2 carucioare+pampers+haine 3 copii+haine 3 adulti, si vor sa stea vreo saptamana(chiar 2)in concediu, de ce nu, in Grecia, sa zicem?? Si la final spunem ca faimoasa conserva nationala(numita Logan) "mergea bine domne si are portbagajul mai mare!"
      Asa ne alegem noi masina visurilor noastre !! :D 
 Personal, dupa 3  drive-test(si DDI) am decis ca pt. o fam. cu 2 pers.  varianta Cool (-tichet rabla,-scuturi,-janta r.rez.,-vopsea) are un pret ok. Iar acum aceasta masinuta ma surprinde si-mi depaseste asteptarile !
« Ultima Modificare: 24.Ian.2016, 08:28:15 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #198 : 24.Ian.2016, 09:31:20 p.m. »
Ce sa-mi placa??
Go Terios!!!:)

Offline ungureanuli

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
« Răspuns #199 : 30.Ian.2016, 04:07:18 p.m. »
     @Lucianer iti place ?
     @ Bar tu ai perfecta dreptate !! :) Ai  sintetizat corect acest vesnic si vasnic subiect : "alegerea masinii mele"!
      De fapt, problema este alta : Oare noi romanii vrem sa invatam, sau am invatat, sau stim ca masina ne-o cumparam  in functie de necesitati, dupa ce-i cumoastem caracteristicile si dupa ce facem si drive test cu ea ????
      Nici pe departe !!!! La noi se cumpara masini dupa : moda, dupa ce are vecinul(colegul, varul,etc.), dupa ce-i place sotiei(care n-are nici carnet !), dupa chilipir, culoare si dupa alte criterii care n-au nicio legaura cu necesitatile noastre ! Exemplu : s-a deschis topic :"spatiu interior new vitara" unde se discuta faptul ca X nu are loc cu 2 copilasi in spate si 2 carucioare in porbagaj, si alte valize+gemantane. Respectivul NU stie ca exista si masini de familie, mari, incapatoare pt. familii care au dela 2 copii in sus. El vrea in  vitara sa intre 2 adulti, 2-3 copii in spate+bona(bunica) iar in portbagaj 2 carucioare+pampers+haine 3 copii+haine 3 adulti, si vor sa stea vreo saptamana(chiar 2)in concediu, de ce nu, in Grecia, sa zicem?? Si la final spunem ca faimoasa conserva nationala(numita Logan) "mergea bine domne si are portbagajul mai mare!"
      Asa ne alegem noi masina visurilor noastre !! :D 
 Personal, dupa 3  drive-test(si DDI) am decis ca pt. o fam. cu 2 pers.  varianta Cool (-tichet rabla,-scuturi,-janta r.rez.,-vopsea) are un pret ok. Iar acum aceasta masinuta ma surprinde si-mi depaseste asteptarile !
Mă simt cu musca pe căciulă... sau X. Exagerezi cu pretențiile de spațiu pe care le am... nu am cerut chiar atât de multe
Am comparat Vitara vs S-Cross și împreună si cu soția am constat ca în S-Cross e sesizabil mai mult spațiu în spate. Inclusiv banchetă e mai moale și deci mai confortabilă la un drum mai lung.
Dar lățimea mașinilor e aceeași și un adult la mijloc între 2 scaune de copii nu prea încape.
Între timp am descoperit și alte mașini de familie și continui să analizez ofertele, să fac drive-test-uri. Însă în echiparea 1.6 Confort 2WD, S-Cross rămâne în cărți pentru mine.
  • Ford Fiesta Mark5