Hai ca dupa un upload de 5gb pe server-ul lui Cristy postez si eu! ba bi ba bum ...
Personal am ramas foarte placut impresionat. Am ramas uniti la dus dar din pacate ne-am spart la final. Next time poate ne corelam steguletele si la intoarcere, or else
Sa-l felicitam p'ala cu ideea tripului
si pe Cristy pentru Steguletele facute. Ne-au adus un plus de imagine pe tot drumul. Pentru o zi marca asta a fost in atentia publicului de pe A1 -> Curtea de Arges - Poienari - Vidraru.
Multumim de asemenea si dealer-ilor de Suzuki care nu ne-au ajutat cu nimic la realizarea asta. V-am facut o reclama buna!
Ma bucur sa constat, ca multi altii de altfel, ca toti cei prezenti au fost setati pe reusita trip-ului, n-au fost figuri si ifose. Pentru lucurul asta va apreciez foarte mult. Imi pare bine ca ne-am mai apropiat unii de altii, acum, cand suntem putini este perioada cea mai buna pentru a lega prietenii. Cand o sa fiim 2000 de useri o sa fie cu totul si cu totul altceva. PROFITATI DE PERIOADA ASTA ! e cea mai frumoasa perioada din existenta unui forum.
@Kilroy
Nu eram eu
aveam detectoru de radar in dreapta [ aka BabyBlue
] Ciudat e ca nu am fost pe faza cand ne-a depasit, cel mai probabil stationam in benzinarie la momentul respectiv.
@Lucianer
In benzinarie stabilisem 100-110 , am zis sa ma prind de viteza asta si sa ramana cum am stabilit, daca altii au fost pe sistem turbo ce sa le fac?
Eu ramasesem la ce discutasem in benzinarie. Era sa uit, trebuie sa-ti multumesc pentru Pit Stop, uite asa mi-am mai gasit o macheta lipsa din gama VAG.
Tot la tine raman si-ti multumesc "for the off road ride"! M-am simtit de minune in compania ta si a sotiei tale!
@Danker
Tunam tot ce vrea muschiu tau
si o scara cu cos daca vrei, ii punem suruburi polishate, bari galvanizate, gasim noi ceva! Iti mulumesc la fel pentru prezenta si pentru starea de spirit! Ai fost [ si sotia ta ] o companie placuta !
@03EMH
Oltene ne-ai fost drag cu toate "ratarile" tale
Va multumesc la toti pentru prezenta! Abia astept sa ne intalnim iar intr-o caravana prin tara.
Mai adaugati la generic si "cuplul de aur" Razak & BabyBlue.
PS : Sper ca stiti de gluma, eu asa sunt de fel, semi-dezaxat!