Autor Subiect: Excursie Barajul Vidraru - 25 aprilie 2009  (Citit de 65122 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: Excursie Barajul Vidraru - 25 aprilie 2009
« Răspuns #620 : 27.Apr.2009, 03:14:11 p.m. »
Hai ca dupa un upload de 5gb pe server-ul lui Cristy postez si eu! ba bi ba bum ...

Personal am ramas foarte placut impresionat. Am ramas uniti la dus dar din pacate ne-am spart la final. Next time poate ne corelam steguletele si la intoarcere, or else  :baston:

Sa-l felicitam p'ala cu ideea tripului  :fluier: si pe Cristy pentru Steguletele facute. Ne-au adus un plus de imagine pe tot drumul. Pentru o zi marca asta a fost in atentia publicului de pe A1 -> Curtea de Arges - Poienari - Vidraru.

Multumim de asemenea si dealer-ilor de Suzuki care nu ne-au ajutat cu nimic la realizarea asta. V-am facut o reclama buna!  

Ma bucur sa constat, ca multi altii de altfel, ca toti cei prezenti au fost setati pe reusita trip-ului, n-au fost figuri si ifose. Pentru lucurul asta va apreciez foarte mult. Imi pare bine ca ne-am mai apropiat unii de altii, acum, cand suntem putini este perioada cea mai buna pentru a lega prietenii. Cand o sa fiim 2000 de useri o sa fie cu totul si cu totul altceva. PROFITATI DE PERIOADA ASTA ! e cea mai frumoasa perioada din existenta unui forum.

@Kilroy

Nu eram eu :D aveam detectoru de radar in dreapta [ aka BabyBlue  :-* ] Ciudat e ca nu am fost pe faza cand ne-a depasit, cel mai probabil stationam in benzinarie la momentul respectiv.

@Lucianer

In benzinarie stabilisem 100-110 , am zis sa ma prind de viteza asta si sa ramana cum am stabilit, daca altii au fost pe sistem turbo ce sa le fac?:D Eu ramasesem la ce discutasem in benzinarie. Era sa uit, trebuie sa-ti multumesc pentru Pit Stop, uite asa mi-am mai gasit o macheta lipsa din gama VAG.

Tot la tine raman si-ti multumesc "for the off road ride"! M-am simtit de minune in compania ta si a sotiei tale!

@Danker

Tunam tot ce vrea muschiu tau :D si o scara cu cos daca vrei, ii punem suruburi polishate, bari galvanizate, gasim noi ceva! Iti mulumesc la fel pentru prezenta si pentru starea de spirit! Ai fost [ si sotia ta ] o companie placuta !

@03EMH

Oltene ne-ai fost drag cu toate "ratarile" tale :D

Va multumesc la toti pentru prezenta! Abia astept sa ne intalnim iar intr-o caravana prin tara.

Mai adaugati la generic si "cuplul de aur" Razak & BabyBlue.

PS : Sper ca stiti de gluma, eu asa sunt de fel, semi-dezaxat!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #621 : 27.Apr.2009, 03:17:41 p.m. »
Bla, bla...va asteptam aici.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
« Răspuns #622 : 27.Apr.2009, 03:20:50 p.m. »
@razak mi-am corectat gresala  :pardon: era andrei cel care imi zbura oglinzile  si eu am mers tot cu 110-120 si a fost chiar f bine chiar trebuie sa mai repetam figura  :good:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #623 : 27.Apr.2009, 03:23:43 p.m. »
In benzinarie stabilisem 100-110 , am zis sa ma prind de viteza asta si sa ramana cum am stabilit, daca altii au fost pe sistem turbo ce sa le fac?:D Eu ramasesem la ce discutasem in benzinarie.

Eu n-am auzit nimic de treaba cu 100-110 :-/ In fine, sa stii ca noi n-am mers prea tare, 120 a fost viteza medie... Probabil am apucat sa ne indepartam si asta a fost. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #624 : 27.Apr.2009, 03:25:23 p.m. »
Razak , any time.Ma bucur ca nu ti-ai luat prostii (tigari , whiskey) :D.La faza cu 100-110 nu a fost Danker pe faza ;)
Sa trecem peste(inca o data)
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #625 : 27.Apr.2009, 03:26:36 p.m. »
Trecem, trecem, nu-i bai. Dar simteam nevoia sa explic. :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #626 : 27.Apr.2009, 03:27:57 p.m. »
Bre...s-a cam uitat de poze...si lista de la Credits. Nu uitat please!
Urcati va rog pozele/filmele pe ftp.

P.S. La final voi face un DVD cu tot sa evitam astfel discutiile gen acord pentru publicarea pozelor/filmelor ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #627 : 27.Apr.2009, 03:31:19 p.m. »
Sa iasa mai ieftim , ca sa avem bani de Vulcani( se plateste intrarea si acolo) :D
Go Terios!!!:)

razak

• Vizitator
« Răspuns #628 : 27.Apr.2009, 03:31:47 p.m. »
Lucianer , cel mai probabil n-am fost decat noi doi pe faza dar am zis ca mergem uniti  :D ma postasem primu insa Olteanu asta n-are rabdare deloc domne, tasti a fugit ca din pistol  =)) urmat de domnisoara moderator.

PS : Consumul meu a fost de 6 pentru tot trip-ul.

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
« Răspuns #629 : 27.Apr.2009, 03:32:33 p.m. »
din partea mea nu este nici o problema cu acordul putinele poze personale (5-6) nu le voi urca pe ftp