pentru pexic termenu asta este vast
daca te referi la drumul spre Cumpana eu n-am trecut nici de tunel cu Suzuki
scuze pentru lipsa de explicatii... initial m-apucasem sa va scriu detaliat, dar am fost delogat in mod automat si s-a pierdut tot ce am scris
am vrut sa spun ca drumul este extrem de prost... eu am swift sport si evident ca e mai rigida... dar nu asta e problema... sa va povestesc:
Transfagarasanul e marea mea pasiune... am mers chiar pana la a-l cunoaste pe ofiterul care a comandat construirea sectorului nordic, dar asta e offtopic... ce vroiam sa spun e ca l-am facut de vreo 6 ori anul trecut cu masina mea si cu jante pe 17 si a fost ok, cu exceptia catorva portiuni. acum 2 saptamani insa, drumul se resimte dupa iarna si ma refer ca are f multe denivelari si gropi, nu adanci, dar gropi in care iti zdruncini bine creierii, pe toata suprafata carosabila si n-ai cum sa le eviti
acum am fost cu cauciucurile de iarna care sunt pe 15 cu talon destul de mare, dar va spun ca am plecat cu durere de cap de acolo. pana la balea nu se poate ajunge pana pe la jumatatea lui iunie sau poate chiar inceputul lui iulie, dupa cum a nins in ultima vreme. teoretic se poate ajunge pana la capra, la cabana, dar drumul era inchis cu vreo 3 - 4 km inainte, la podul peste rau, dc stiti. scria ca e pericol de avalansa... unii treceau insa... de acolo e drumul bun totusi. gropile de pe malul lacului vor fi astupate cam prin vara, cand incep "turistii" sa vina la gratare si manele si oricum vor fi astupate cu bitum, dar nu se va asfalta calumea si nu va tine mult. pe langa gropi, acum drumul e plin de pietre care cad de pe versanti, iar drumul mai este si surpat in unele locuri (e semnalizat totusi, cat de cat).
ce mai e nasol este drumul prin cele 3 tuneluri... plin de gropi si ala
sper ca nu m-am lungit prea mult si ca v-am dat informatii de folos