Autor Subiect: Excursie Barajul Vidraru - 25 aprilie 2009  (Citit de 65147 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Excursie Barajul Vidraru - 25 aprilie 2009
« Răspuns #370 : 23.Apr.2009, 09:26:29 a.m. »
NewsflashCare intra la gratar...sa-si cumpere din timp ce vrea sa puna pe gratar....

Mancam cu totii o ciorbita, una alta la restaurantul de la baza cetatii (se manaca super bine si acolo) iar dupa merem la baraj iar mai apoi in natura sa-si faca hataru' si cei cu grataru'.

Ce spuneti?

Mi se pare ok. Desi eu personal daca ma asez la masa, nu cred ca ma mai ridic pentru gratar :P

Cat despre prognoza... hai mai baieti, ca au mai gresit weathermen-ii pana acum B-)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #371 : 23.Apr.2009, 09:35:47 a.m. »
Fie vreme buna , fie vreme rea... :fluier:
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #372 : 23.Apr.2009, 09:37:39 a.m. »
Sunt deacord cu cristyyy2003, mergem impreuna pana acolo, vizitam ce vizitam, mancam impreuna la un restaurant, facem poze, alea alea, iar cine doreste poate apoi sa serveasca drept supliment un mic sau carnacior, dupa preferinta, din proviziile aduse individual. Cat timp se fac gratarele ceilalti pot sa se catere pe stanci, sa faca plaja sau baie in lac, dupa preferinta. Exageram si eu :) , dar cine vrea poate face gratar, nu e nici o problema.  Eu sunt oricum de parere ca la dus sa mergem toti impreuna, in coloana, frumos, ne pozam, ne filmam iar la intoarcere fiecare merge pe ce traseu doreste, in stilul sau, unii mai repede, altii mai incet, unii cu pauza, altii fara etc

Daca vin si cei din Timisoara atunci putem ramane peste noapte la o pensiune, cine poate, si sa facem acolo un gratar. Eu pot sa raman peste noapte. Dar parerea mea sincera e ca nu se merita pentru cei din vest sa bata atata drum daca vremea e urata. Vor mai fi cu siguranta si alte prilejuri de intalnire.

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
« Răspuns #373 : 23.Apr.2009, 10:11:14 a.m. »
avand in vedere conditiile meteorologice incerte cred ca varianta cu pranzul la o cabana/restaurant e cel mai ok, cat despre gratare nu cred ca e o problema sa le luam cu noi mai ales ca daca ne strangem suficienti cu gratare ar putea sa fie chiar frumos .......

Offline 03EMH

• Full Member
  • Mesaje postate: 122
« Răspuns #374 : 23.Apr.2009, 10:32:42 a.m. »
Salut! Eu nu mai inteleg nimic! Voi vreti sa mergem pana la Vidraru sa mancam o ciorba acolo, ciorba ce putea fi mancata si in Bucuresti, fara sa facem gratar. Altfel spus, dau 100 Ron pe benzina sa stau tot intre patru pereti ? Nu vreti si voi sa mai stati la aer?
Suzuki SX4 GLX 4WD 1,6/107CP-benzina, cosmic black (negru murdar)

• Hero Member
« Răspuns #375 : 23.Apr.2009, 10:35:58 a.m. »
Putem aplica varianta 2: care vrea merge la restaurant, care vrea merge la gratar. Si toata lumea e fericita :) Doar ca astfel rupem gasca.. :dknw:

Eu sincer as avea pofta de un mititel pe gratar :dream:   ..Cum facem pana la urma?!
« Ultima Modificare: 23.Apr.2009, 10:38:05 a.m. de ..::Khaos::.. »

Offline 03EMH

• Full Member
« Răspuns #376 : 23.Apr.2009, 10:38:24 a.m. »
Da ! E buna varianta asta, oricum pana facem noi gratarul "ciorbarii" ne prind din urma si poate baga si ei un mic. :)

• Hero Member
« Răspuns #377 : 23.Apr.2009, 10:46:56 a.m. »
In cazul asta, daca suntem 6-7 pentru gratar, eu zic sa luam 2-3 caserole de mici si niste carnaciori atunci de dimineata de la Metro (daca tot ne vedem acolo) si gata - punem de gratarel :good: Nu cre ca ne trebuie ceva prea fancy, nu?

Offline 03EMH

• Full Member
« Răspuns #378 : 23.Apr.2009, 10:50:49 a.m. »
Corect! Punem la cale acolo in parcare .  :good:

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
« Răspuns #379 : 23.Apr.2009, 10:52:20 a.m. »
ar fi frumos sa stam la aer insa e multa lume care nu este foarte incantata de idea de gratar din cate vad si frumos ar fi sa facem corp comun cu totii indiferent de solutia aleasa ca doar suntem o caravana serioasa :D plus ca nu cred ca vom duce lipsa de gratare sau bucatari eu deja m-am oferit sa aduc un gratar si sa o fac si pe bucatarul  :P si daca majoritatea decide gratar ciorba se ia la pachet  =)) =))