0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
So...cumparaturile le pot face eu (cu factura evident ).Meniu:- 64 mici- 15 fripturi pui (pulpe de pui fara os)- 15 fripturi porc (ceafa sau cotlet)- carnat proaspatla care adaug mustar, condimente, pahare, farfurii, tacamuri, servetele si aduc d-acasa un bol ori ceva mai mare in care sa putem scoate friptura. Bauturile si le cumpara fiecare....cum vrea.Ce spuneti?
So...cumparaturile le pot face eu (cu factura evident )..................................Ce spuneti?
Un poll...rapid. Valabil de acum pana maine dimineata.Gratar 1 - Restaurant 0
Sa revenim cu lista (ca o tot pierdem ):1. Razak2. SGD3. Khaos4. cristyyy20035. Andrei Suzuki ?6. lucianer + alte "Terioase"7. coq8. andrei_a99. Razvan10. gabin $?11. ionutz ?12. cristinab13. Marian Savulescu14. Agent Smith15. killroy16. Anakin2817. Sherban18. krantz19. Pitzy_20. nilatac21. rexkroki22. lai ?23. 03EMH 24....25....Salutare!Din nefericire forte mai presus de mine actioneaza impotriva prezentei mele la eveniment. Va doresc distractie placuta si astept cu interes impresii si poze!
Din nefericire forte mai presus de mine actioneaza impotriva prezentei mele la eveniment. Va doresc distractie placuta si astept cu interes impresii si poze!
In rest ramane asa, da? Totusi..pana acum nu avem decat 3 gratare si 1 singur bucatar.