Autor Subiect: zgomot neidentificat la rulare s-cross  (Citit de 13505 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: zgomot neidentificat la rulare s-cross
« Răspuns #30 : 13.Ian.2014, 08:50:04 a.m. »
m-a intreb daca in afara de esapament mai este ceva pe dedesupt care sa miste si sa poata provoca zgomotul lovind in ceva?  :-/
Cu masina fixata pe sol (pe rotile ei), incearca s-o zgiltii in lateral si asculta cu atentie zgomotele apoi fa acelasi test de zgiltiitiala insa in plan vertical cu portbagajul deschis. Mai verifica presiunea si prinderea rotii spate stinga. Cu masina cocotata pe elevator ar putea fi imposibila depistarea bataii.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
  • S-CROSS 1.6 DDIS ELEGANCE TOP ALLGRIP
« Răspuns #31 : 13.Ian.2014, 09:25:35 a.m. »
Am fixat centurile. Impedanta s-a diminuat. Sper si cred ca ansamblul centurilor de siguranta spate este cauza.
"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #32 : 13.Ian.2014, 09:41:16 a.m. »
cand ma intorc acasa am sa le fixez mai in sarcina, atat cat e posibil, dreapta in stanga si invers. pana ma dumiresc merg pe aceasta pista deoarece am sesizat ca zgomotul s-a diminuat. vorbim cand ajung acasa. mersi rex. :)
"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #33 : 13.Ian.2014, 06:29:07 p.m. »
din pacate m-am inselat, zgomotul persista si se accentueaza treptat in sarcina dupa cca 30 min de rulare. sper sa nu fie aceiasi cauza ca la sx4 la caseta, desi simptomele cam asta indica. miercuri o internez. detalii dupa operatie. :( in rest numai de bine despre masina. e dihanie , mai ales in modul sport . se simt cei 320 nm si allgripul. am 3.200 km si consuma 5,5%..sper ca mai scade pana-n vara.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 13.Ian.2014, 07:01:17 p.m. »
imi pare rau ca nu i-ai dat de cap...  din ce spui tu nu are cum sa fie caseta... aia nu are treaba cu sarcina si cu timpul de rulare...

poti face cumva o inregistrare sa ne dam mai bine seama despre ce zgomot e vorba?

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 13.Ian.2014, 07:49:05 p.m. »
Sau poate faci rost de un martor ocular de pe forum. O fi cineva pe aici din Galati? (hint, hint ;)  :D)
Si poate bem si-o cafea...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Online NicNic

« Răspuns #36 : 13.Ian.2014, 08:25:12 p.m. »
Ma bucur sincer ca esti incantat de cum se misca masina...
Cat despre zgomot, probabil ca se va rezolva.
Mi-a placut foarte mult S-Cross la prima vedere in show-room, dar la drive-test am avut unele retineri din cauza performantelor dinamice.
E drept ca testul s-a facut pe drum de munte, cu pietre compactate, deci fara sa pot intelege mare lucru din ce poate masina.
Motiv pentru care abia astept pareri de la utilizatori!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #37 : 13.Ian.2014, 09:16:47 p.m. »
Mi-a placut foarte mult S-Cross la prima vedere in show-room, dar la drive-test am avut unele retineri din cauza performantelor dinamice.
E drept ca testul s-a facut pe drum de munte, cu pietre compactate, deci fara sa pot intelege mare lucru din ce poate masina.

Daca retin bine, la testul facut cu ocazia intalnirii SCR am remarcat si eu ceva cloncanituri in partea din spate, dar destul de discrete astfel ca nu le-am dat prea mare importanta. Testul l-am facut asa cum spune si NicNic pe un drum cu gropi si pietre si cu patru persoane in masina.
« Ultima Modificare: 13.Ian.2014, 09:25:48 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #38 : 16.Ian.2014, 09:01:16 p.m. »
@danteiu74

nu mai retin, S-Cross are roata de rezerva (chiar si temporara) sau are chit de reparatie pana?   :dknw:

Online NicNic

« Răspuns #39 : 16.Ian.2014, 11:33:52 p.m. »
Pot sa raspund eu cu extras din specificatia modelului S-Cross:  88. Roată de rezervă cu jantă de oţel cu uz temporar T135/90/D16  ( :))
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!