Autor Subiect: zgomot neidentificat la rulare s-cross  (Citit de 13507 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
  • S-CROSS 1.6 DDIS ELEGANCE TOP ALLGRIP
Re: zgomot neidentificat la rulare s-cross
« Răspuns #10 : 12.Ian.2014, 07:58:23 p.m. »
  :D in mod cert tot ce voi demara de acum incolo va fi scripta manem. chiar ma gandeam sa incep sa scriu- asta am si invatat la scoala :D, lucrez in justitie- insa am primit asigurari ca se va rezolva, sa astept alte semnale de la alti posesori, de la alte service-uri, etc..... va multumesc pt incurajari si indrumari, sper sa gasesc hiba si s-o remediez cat mai repede si in limite rezonabile altfel ...nici nu vreau sa ma gandesc!
"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 12.Ian.2014, 07:58:47 p.m. »
clasica problema de la SX4, caseta de directie...
De cind se discuta aceasta problema, exista la cineva vreo dovada sau o rezolutie OFICIALA ca este sau a fost o problema la caseta de directie ? Nici un service agreat de firma si nici chiar reprezentanta din Romania nu si-a asumat OFICIAL o astfel de problema la SX4. Ca s-au schimbat casete intr-o veselie in toti acesti ani, nu contest dar ceva palpabil ca ar fi o problema, nu exista. S-a mers mereu pe presupuneri. Nu s-a demontat nici o caseta pt a se analiza interiorul si apoi a comunica posesorilor de SX4 ca defectiunea exista cu adevarat sau e doar o impresie. Adevarata problema provenind din alta parte iar in teste umblind prin mai multe locuri, s-a eliminat si aceasta "bataie".

Ca o caseta sa se farime in nici 2-3000 de km, mie unul nu-mi prea vine a crede.
« Ultima Modificare: 12.Ian.2014, 08:03:47 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #12 : 12.Ian.2014, 08:07:41 p.m. »
aveti perfecta dreptate!zgomotul a aparut imediat, am crezut ca este ceva din hayon, apoi pe la 2000 si ceva a inceput sa se amplifice. azi dupa ce m-ati sesizat pe forumuri am facut iarasi teste si am observat ca troncanitul asta se declanseaza mai mult pe dreapta la denivelari dar si la viraje asa cum pertinent sotia mea a observat( am avut noroc ca am scapat de prima tentativa de linsaj mariatal, insa cica urmatoarea mea masina va fi modelul " nicio masina" sau "cu pedale" :D)
"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 12.Ian.2014, 08:14:22 p.m. »
...am crezut ca este ceva din hayon, apoi pe la 2000 si ceva a inceput sa se amplifice. azi dupa ce m-ati sesizat pe forumuri am facut iarasi teste si am observat ca troncanitul asta se declanseaza mai mult pe dreapta la denivelari ...
Eu as spune sa testezi in primul rind prinderea evacuarii zgiltiind in cele 4 directii (sus-jos si stinga-dreapta) teava de esapament Posibil ca prinderea elastica sa fie prea "elastica" si esapamentrul sa bata in caroserie.

In al doilea rind, scoate tot din portbagaj (inclusiv cricul, sculele si roata de rezerva) si mergi cu ea pe aceleasi drumuri cu denivelari. E posibil sa ai o mica surpriza.  ;)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 12.Ian.2014, 08:14:43 p.m. »
nu ma intereseaza daca e oficial sau nu, oricand toata treaba asta poate deveni oficiala, orice posesor poate oficializa toate aceste probleme. nimeni nu-l retine. io vreau in termeni rezonabili sa-mi repar masina. ma indoiesc ca ar fi caseta. ar fi culmea, desi nu exclud si o astfel de posibilitate. o masina noua care in 2000km troncane nu-i in regula. mi-e rusine sa transport pasageri cu ea. sunt luat de prost. ce-i grav este ca la service meseriasii nu au gasit o rezolvare!INACCEPTABIL!

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #15 : 12.Ian.2014, 08:18:36 p.m. »
s-a facut! ba chiar mai mult. 4 urcari, 4 teste cu inginer+mecanic...nimic!

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
« Răspuns #16 : 12.Ian.2014, 08:21:19 p.m. »
azi am repetat operatiunea ..degeaba ..la fel! #:-S..ba parca se aude mai bine fara etajele din portbagaj si fara rezerva! :notlst:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 12.Ian.2014, 08:37:57 p.m. »
pana la urma de unde vine zgomotul... din fata sau din spate?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 12.Ian.2014, 08:45:50 p.m. »
Daca imi aduc bine aminte, centura pentu locul din mijloc din spate nu pleaca din bancheta ca la SX4 clasic si din plafon. Fa un test cu centura pusa, poate dispate zgomotul. Eu de cand am vazut noul S-Cross m-am gandit ca aceasta solutie constructiva poate sa faca ceva zgomote pe drumurile mai rele.   :-?

Online NicNic

« Răspuns #19 : 12.Ian.2014, 09:01:26 p.m. »
Orice problema ar fi, sunt sigur ca se va rezolva: ori prin service, ori prin actiunile proprietarului masinii ...
Si imi doresc ca tonul acestor dezbateri sa fie unul lucid, apoi, constructiv!

Spre exemplu: am luat si eu o masina (pe SUVI) care dupa primele zile m-a cam pus pe ganduri, insa acum ma bucur de alegerea facuta!
Sper sa fie valabil si pentru S-Cross!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!