Autor Subiect: Smartphone (iPhone, Galaxy Sx, etc), tabletele si de ce am uitat sa traim clipa!  (Citit de 5676 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Fara sa fi vazut acest film (desi il stiu de ceva vreme) si noi am incercat de mai multe ori (ne-a mai si iesit) ca atunci cand iesim la vreo carciuma sa lasam dracului telefoanele si sa traim momentul! B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

Prin "tonul vocii" lasi impresia ca ar fi ceva dificil. Inchide-l naibii, e doar un rahat de aparat!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Nu chiar...eu reusesc :D Bine sunt un mic trisor :P
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

@cristyyy: aia de la mana ce este ? statie meteo ?  :D

LE: e cumva un Pebble ?   :-/
« Ultima Modificare: 07.Ian.2014, 09:11:55 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline hugbear

Mda, inteleg cum e cu gadgeturile, insa ca sa nu cad in patima asta (a "conectivitatii") am preferat unul "decaf" (da' cu steroizi  :)):

« Ultima Modificare: 07.Ian.2014, 09:12:36 p.m. de hugbear »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
@cristyyy: aia de la mana ce este ? statie meteo ?  :D
Este un Pebble si poate deveni cam ce vrei. Poate cea mai utila "fata" e cea in care afiseaza urmatorul event din calendar, vremea, nivelul bateriei si...cel mai important poti controla melodiile si volumul telefonului.

Este util pentru ca nu mai scoti telefonul de fiecare data cand primesti o notificare (mail, sms, etc) pentru ca o previzualizezi pe ecranul ceasului si daca nu e "urgenta" telefonul sta in buzunar - deci ai sanse ca bateria sa tina ceva mai mult :P

@hugbear ceasul prezentat de tine cred ca e foarte potent, dar nu pentru mine. Am inceput din ce in ce mai mult sa apelez la lucruri simple, cu care sa nu trebuiasca sa fiu un mini programator pentru a putea scoate tot din device-urile pe care le achizitionez :P
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

@hugbear ceasul prezentat de tine cred ca e foarte potent, [...]
Fix invers!

Pebble                    eZ430-Chronos
STMicro STM32F205RE ARM Cortex-M3 MCU (max 120 MHz)                    TI CC430F6137 SoC (RISC Microcontroller max 25MHz w. integrated RF transceiver core)
512 kB int flash, 128 kB RAM, 32MB ext Flash                   32 kB int flash, 4 kB RAM
144 × 168 pixel bw LCD screen                    96 segment bw LCD screen
vibrating motor, magnetometer, ambient light sensors, three-axis accelerometer, bluetooth                    tempereture sensor, 3-axis accelerometer, barometer, 868MHz transceiver
3.7 V / 130 mAh int. acumulator                    CR2032 replaceable battery
PebbleOS (freeRTOS clone)                    no OS (bare metal)

sa nu trebuiasca sa fiu un mini programator pentru a putea scoate tot din device-urile pe care le achizitionez
Imi pare rau sa te dezamagesc dar si al tau poate fi programat, asa ca nu prea mai ai incotro :P. E modul ideal sa ramai "conectat" la tehnologie, fiind in acelasi timp deconectat de la "tehnologie". Nu mai spun ca e un work-out pentru neuroni!

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Este un Pebble si poate deveni cam ce vrei. Poate cea mai utila "fata" e cea in care afiseaza urmatorul event din calendar, vremea, nivelul bateriei si...cel mai important poti controla melodiile si volumul telefonului.

ataaaaaat.

sa vezi in curand cand o sa apara si google glasses. nu neaparat astia de la google dar trendul si cu ochelari ca gadget inteligent. mai greui sa mai lasi tehnologia la o parte atunci.

Offline hugbear

Cristi, eu topicul asta il vad ca pe un strigat de "ajutor!", asa ca stii ce ma intriga? Daca ai reusit sa te lasi de o dependeta serioasa cum e fumatul (care nici macar nu era asa daunator cum zice unii), chiar nu poti sa te lasi de niste mizilicuri de smartfoane ca sa poti sa carpe diem fericit?!

( :D :P )

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Sa zicem ca reusesc cu succes ca in "comunitate" ma dezlipesc de el.
De altfel atunci daca e sa-l folosesc este pentru a mai chema pe careva la carciuma ori pentru a imortaliza vreun moment interesant
  • #romaniaelectrica