0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ieri am avut ocazia să testez pe zăpadă anvelopele Bridgestone Dueler 694. "Testul" a fost făcut pe drum din asfalt, bun ca suprafață, acoperit cu 1-2cm de zăpadă, iar anvelopele au avut presiunea menționată în specificațiile tehnice. Concluziile mele, desigur subiective:- tracțiunea: mi s-a părut bună spre foarte bună - direcția: moderată, dar totuși o clasific ca bună (mai bună cu 4x4, desigur) - frânarea: aici a fost rău. Am măsurat cam 35-38m distanța de frânare, pe plan orizontal, de la 60km/h pe bord (cam 56-57km/h in realitate). Nu știu dacă sistemul de frânare de la Jimny e de vină sau comportamentul anvelopelor acestea pe zăpadă. Înclin să cred că vina mai mare e a frânelor de la Jimny...
Pentru ca titlul topicului este "Pneuri optime...", eu am descoperit ca cele "optime" sunt cele cu care vine din fabrica. SI le-am incercat zilele astea si pe zapada. Pentru niste all-seazon-uri, se comporta excelent.
Si apoi, ca si cum, luandu-ti Suzuki Jimny ( 4x4 ieftin), ai facut-o doar ca nu-ti placea cum arata Landcruiserul