Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki IGNIS
»
Diverse IGNIS
»
Pe ce ai schimba Ignisul?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
4
5
6
Mergi Jos
Autor
Subiect: Pe ce ai schimba Ignisul? (Citit de 9053 ori)
0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
mxxa
Hero Member
Mesaje postate: 1459
Gen:
Re: Pe ce ai schimba Ignisul?
«
Răspuns #10 :
10.Dec.2013, 11:08:40 a.m. »
Inca un aspect destul de importamt pe care trebuie sa-l ai in vedere daca vei face trecerea la un SUV 4X4 este costul de intretinere al acestuia, pe mine ma duce lejer peste 2000 ron/an diferenta comparata cu Ignis(asigurarea mult mai mare, mentenanta...gresat cruci cardanice, uleiuri diferentiale, cutie transfer, anvelope mult mai scumpe, diferenta de consum... sunt multe)
memorat
raresi
Jr. Member
Mesaje postate: 76
Gen:
«
Răspuns #11 :
10.Dec.2013, 01:06:32 p.m. »
good point! într-adevăr, trebuie să țin cont de acest aspect, DAR....decât să optez pentru o mașină familly de tipul Meriva, Sharan sau ceva similar....prefer să scot ceva bani în plus din buzunar și să am și 4x4, necesar pentru drumurile de munte, excursii mai pe la cabane, etc. sincer, nu aș risca să urc la cabana X cu un Meriva, nu?
evident, mai sunt și alte plusuri ale uni 4x4 comparativ cu o mașină doar familly
memorat
cata quarkk
Full Member
Mesaje postate: 190
Gen:
«
Răspuns #12 :
10.Dec.2013, 01:14:38 p.m. »
sau, daca tot vrei motor de pana in 2000 cmc, 4x4 si performanta, sugera bine cineva mai sus de Outlander. modelul de 2004 are motor pe benzina, 2.0 turbo, 200 cp.
memorat
raresi
Jr. Member
Gen:
«
Răspuns #13 :
10.Dec.2013, 01:31:30 p.m. »
Da, ar fi o chestie interesantă. Prețul e super accesibil, consum cam mare, apropiat de SUbaru, despre care am spus asta. Să zicem că aș trece peste, căci pun GPL, dar....nu știu. e o chestie subiectivă, știu...văzând tot felul de topuri, precum cel postat de un coleg pe aici- fiabilitatea mărcilor în UK- constat că Subaru și Suzuki sunt peste Mitshu
Sigur, îmi place Lancerul de pe Raliul Clujului, mai ales EVO-ul 9 al lui Tommy, but still...
ar fi o variantă cool, oricum, demnă e luat în considerare, ms pt ea. uite, din 2005-2006 îl găsești pe autovit la 6000 euro.
Nu Outlanderul avea ceva probleme din fabrică sau era vorba despre dieselul de la ei? parcă așa citisem pe undeva
memorat
raresi
Jr. Member
Gen:
«
Răspuns #14 :
10.Dec.2013, 01:33:47 p.m. »
a, și încă o chesite...cred că varianta cu 200CP se găsește mai rar pe ala noi....îs multe alea cu 136 CP, tot 2.0
memorat
BrSx4
Hero Member
Mesaje postate: 1596
Gen:
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
Braila
«
Răspuns #15 :
10.Dec.2013, 01:49:38 p.m. »
Dac vrei chiar o schimbare eu zic sa privesti putin spre un Daihatsu Terios, si sigur nu o sa regret
memorat
SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite
raresi
Jr. Member
Gen:
«
Răspuns #16 :
10.Dec.2013, 01:51:58 p.m. »
e tare mașinuța aia, știu. modelul nou, bănuiesc. este destul de scump, are dezavantaje la capitolul spațiu și rulare on-road, însă este cu muult potențial. dacă-i pun GPL în portbagaj, s-a dus de tot spațiul
memorat
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8032
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #17 :
10.Dec.2013, 03:27:59 p.m. »
Da, poti avea portbaj de Ignis. Un Terios 2, il poti gasi pe plaja 7500-10000 €. Este destul loc in ea, merge la fel de bine ca oricaare alta masina la drum....din 2008, nu m-am plans decat de faptul ca nu a vrut sa urce unde a ajuns Jimny. Aste este o alta treaba, insa.
Cel mai important la o masina este sa te plimbe cat mai putin prun service.Terios-ul , pana acum ...jos palaria.
Bafta in alegerea ulterioara.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
memorat
Go Terios!!!:)
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8032
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #18 :
10.Dec.2013, 03:30:44 p.m. »
Scuze , acum am vazut primul post al tau. Pe scurt: Subaru Forester cu GPL este alegerea perfecta. Daca nimeresti o masina ok, ai sa fi foarte incantat de polivalenta acestei masini.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
memorat
Go Terios!!!:)
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #19 :
10.Dec.2013, 04:24:51 p.m. »
Mi-e greu sa scriu asta, dar la un buget mediu si costuri intretinere/consum/etc parerea mea e ca Subaru Forester castiga. Daca te uiti putin pe Youtube, gasesti ca Forester se descurca chiar bine in offroad, chiar offroad adevarat.
Personal mi`ar placea un Suzuki Grand Vitara 2008-2009, daca poti lasa de la tine dezavantajul ei pe sosea.
VERSUS
«
Ultima Modificare: 10.Dec.2013, 04:27:08 p.m. de cristyyy2003
»
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
Tipărire
Pagini:
1
[
2