0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: cad din 06.Mar.2019, 02:30:40 p.m.Hippo, butt...of course. S-a vrut uşoară.Pe piatra aia mare si plata, care e in apa in poza spre margine, am stat odata intins la soare intr-o primavara, cand inca nu se topisera zapezile din jur.Fritzl, cum sa fie Lacul Ursu? Pai ai fost la Sovata si stii de turnul Belvedere si gresesti aici la intrebari usoare? Vazusem pe monitor niste puncte negre ce se suprapuneau pe apa cristalina, credeam ca-s cioturile din apa.......Cat despre Sovata, ti-oi zice intre 4 ochi, sa nu fiu offtopic
Hippo, butt...of course. S-a vrut uşoară.Pe piatra aia mare si plata, care e in apa in poza spre margine, am stat odata intins la soare intr-o primavara, cand inca nu se topisera zapezile din jur.Fritzl, cum sa fie Lacul Ursu? Pai ai fost la Sovata si stii de turnul Belvedere si gresesti aici la intrebari usoare?
Citat din: FritzVonSpritz din 06.Mar.2019, 02:41:08 p.m.Citat din: cad din 06.Mar.2019, 02:30:40 p.m.Hippo, butt...of course. S-a vrut uşoară.Pe piatra aia mare si plata, care e in apa in poza spre margine, am stat odata intins la soare intr-o primavara, cand inca nu se topisera zapezile din jur.Fritzl, cum sa fie Lacul Ursu? Pai ai fost la Sovata si stii de turnul Belvedere si gresesti aici la intrebari usoare? Vazusem pe monitor niste puncte negre ce se suprapuneau pe apa cristalina, credeam ca-s cioturile din apa.......Cat despre Sovata, ti-oi zice intre 4 ochi, sa nu fiu offtopicȘi Lacul Ursu are cioturi? Eu știam de Lacul Roșu.