Autor Subiect: SUPAPA EGR SUZUKY WAGON R+  (Citit de 2605 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline justmusy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
SUPAPA EGR SUZUKY WAGON R+
« : 04.Dec.2013, 08:28:49 p.m. »
Am problema cu aceasta supapa si trebuie sa o schimb am masina lasata in service, din cate stiti s-ar potrivi cu supapa egr de la alta masina gen opel ? am vazut pe internet ca sunt asemanatoare.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: SUPAPA EGR SUZUKY WAGON R+
« Răspuns #1 : 04.Dec.2013, 09:11:04 p.m. »
Parca Opel Agila...???

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline justmusy

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 04.Dec.2013, 09:36:28 p.m. »
noua ma costa mult 450 de roni as cauta la dezmembrari, din cate stii se poate circula si fara ea ? adica sa decuplez egr ?

Offline mar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #3 : 06.Dec.2013, 11:56:13 p.m. »
La mototul de 1.3 G 13 BB supapa EGR este formata din doua parti: partea mecanica si partea electrica. Partea mecanica se curata cu decarburol. Probabil tu ai motorul de 1.2 sau 1.0. Pune o poza cu EGR-ul.

Offline justmusy

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 07.Dec.2013, 05:50:11 p.m. »
Pana la urma am reusit sa o repar.Am dus-o la un mecanic care nu stie probabil sa repare decat dacii :)) mi-a tinut-o 2 zile si ma facea sa comand supapa egr noua ca cica de la ea nu merge.Pana la urma am dus-o la cineva cunoscut care intr-o zi mi-a facut-o.Cica era infundat catalizatorul si din cauza ca nu se mai puteau evacua gazele arse pe acolo se duceau la egr acolo si de aia mi-a cedat o supapa de la egr si imi tragea aer pe acolo.Mi-a pus alt catalizator si nush ce a mai facut el pe acolo si acuma merge de rupe :)) e o diferenta fata de inainte trage mult mai bine motorul.