Autor Subiect: "Greierasii" mei iubiti  (Citit de 18783 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: "Greierasii" mei iubiti
« Răspuns #60 : 10.Dec.2009, 07:06:04 p.m. »
Ciudat ce scrieti pe-aici. Daca citeste vre-unu din afara zice ca ne-am cumparat carute, nu masini  :dknw:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #61 : 11.Dec.2009, 03:17:25 p.m. »
Greierasii de la torpedoul meu sunt produsi de capetele (holsz)suruburilor de pe interiorul usii torpedoului, care se lovesc de marginea interioara #:-S... intelege cineva ceva??? Anyway am rezolvat in stilul nostru romanesc am pus o hartie intre acestea cand inchid usita... :D
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline Leutz

« Răspuns #62 : 11.Dec.2009, 04:06:53 p.m. »
eu am pus purfix  >:) dintr-o parte in alta, in partea de sus, ca sa elimin orice zona susceptibila ... nu numai suruburile.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline marius_rg

« Răspuns #63 : 07.Ian.2010, 12:18:07 p.m. »
In concediul tocmai terminat, am avut si neplacerea sa ascult masina cum clancane, scartie si bazaie din toate plasticele bordului. Nu stiu exact ce se intampla pe sub bord, dar la denivelari mici si dese se aude bordul de  :notlst: Nu stiu, probabil conductele de aer lovesc pe acolo, dar fac ingrozitor :(

Existe ceva solutii pentru a le mai diminua, sau trebuie dat jos tot bordul pentru a fixa, etansa tot ce se poate pe acolo?
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline adyx3mbmx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #64 : 19.Oct.2010, 01:52:37 p.m. »
Stie cineva cum se da jos torpedo-ul? am un greier care vine din mecanismul de incidere/deschidere al torpedo-ului.  Am incercat solutia cu purfix, nu a mers si dupa multe cautari cred ca de la mecanism vine.

Offline hugbear

« Răspuns #65 : 19.Oct.2010, 04:47:39 p.m. »
De acolo e! Se strange catre interior de laterale, in zona in care sunt "blocajele" ce impiedica torpedoul sa se dea peste cap. Cu grija sa nu faca POC!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline tom71

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • SX4 1.6 GS
« Răspuns #66 : 28.Mar.2011, 04:47:23 p.m. »
Vad ca-i vechi topicul asta, dar nu ma pot abtine...
Dupa mai mult de 3 ani de vorbit singur la adresa japonezilor, ungurilor si in general la adresa firmei suzuki referitor la greieri, am aflat cu stupoare ca toate zgomotele ciudate pe care le auzeam erau de la numarul din spate :-O X-(
Stiam ca vibreaza, dar nu mi-am imaginat ca se transmite in asa hal in toata masina, de puneam toti pasagerii sa asculte in mers cu muzica oprita de unde canta greieru ala nesimtit. Se auzea ba din usa, ba din bord, ba din portbagaj, ba din stalpi, pe orice drum.
Saptamana trecuta l-am vazut pe un coleg ca are un tub de silicon si l-am rugat sa-mi dea 2 puncte pe suportul de numar, care l-au lipit de cele 2 bucati de cauciuc de sub el.
Ei de atunci NU SE MAI AUDE NIMIC, ma jur. Doar zgomote de suspensie si motorul, nici un greier, de parca nici nu a avut vreodata. Nici pe piatra cubica nu mai vibreaza nimic, se aud doar rotile.
Este vorba de SX4 1.6 din noiembrie 2007, de la BS Motors (poate alti dealeri au alti suporti de numere)
Imi cer scuze la saraca masina, care nu a avut nici o vina, si promit ca o duc la spalat si la revizie, sa ma revansez  >:D<

Offline bogdanb

« Răspuns #67 : 28.Mar.2011, 04:53:53 p.m. »
Asta e foarte tare!
Incep sa cred ca si la mine e la fel - doar ca la mine nu sunt greierasi ci troncaneala din cand in cand; am crezut ca e de la jartelele alea care sustin esapamentul, dar alea sunt ferme, nu bate nici o toba nicaieri... cu toate astea vibratia se aude parca din ce in ce mai tare.. :-?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #68 : 28.Mar.2011, 05:00:43 p.m. »
... cu toate astea vibratia se aude parca din ce in ce mai tare.. :-?
Cricul din portbagaj, ai incercat sa-l "izolezi" ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #69 : 06.Apr.2011, 11:18:51 a.m. »
Din cate stiu eu sunt sistemul lor de prindere este alcatuit numai din braduti. So...trage cu incredere ;)

Sist. de prindere a celor 2 buc. de plastice din stilp este un pic mai complicat. Trebuie sa stii pe care sa-l desfaci primul pentru ca unul din cele doua plastice are un surub de prindere si daca tragi de el s-ar putea sa rupi acel plastic. Este o ordine de desfacere a lor. Primul se desface cel de sub parbriz dintr-un colt acolo unde se unesc cele doua. Dupa aceea se desface acel surub si va iesi si cel de-al doilea plastic, au  braduti  amindoua,  dar trebuie sa stii exact de unde sa tragi, ca sa nu strici.....Am intervenit pentru ca eu am desfacut si ar fi pacat ca cineva sa incerce sa traga de ele, nefiind informat. Multumesc si aveti grija cum desfaceti, ca sa nu stricati. :pardon: