Vad ca-i vechi topicul asta, dar nu ma pot abtine...
Dupa mai mult de 3 ani de vorbit singur la adresa japonezilor, ungurilor si in general la adresa firmei suzuki referitor la greieri, am aflat cu stupoare ca toate zgomotele ciudate pe care le auzeam erau de la numarul din spate
Stiam ca vibreaza, dar nu mi-am imaginat ca se transmite in asa hal in toata masina, de puneam toti pasagerii sa asculte in mers cu muzica oprita de unde canta greieru ala nesimtit. Se auzea ba din usa, ba din bord, ba din portbagaj, ba din stalpi, pe orice drum.
Saptamana trecuta l-am vazut pe un coleg ca are un tub de silicon si l-am rugat sa-mi dea 2 puncte pe suportul de numar, care l-au lipit de cele 2 bucati de cauciuc de sub el.
Ei de atunci NU SE MAI AUDE NIMIC, ma jur. Doar zgomote de suspensie si motorul, nici un greier, de parca nici nu a avut vreodata. Nici pe piatra cubica nu mai vibreaza nimic, se aud doar rotile.
Este vorba de SX4 1.6 din noiembrie 2007, de la BS Motors (poate alti dealeri au alti suporti de numere)
Imi cer scuze la saraca masina, care nu a avut nici o vina, si promit ca o duc la spalat si la revizie, sa ma revansez