Autor Subiect: "Greierasii" mei iubiti  (Citit de 18777 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: "Greierasii" mei iubiti
« Răspuns #50 : 28.Nov.2009, 07:40:57 p.m. »
Am constatat ca si la mine ,la anumite turatii,ornamentele din plastic ale stilpilor din fata intra in rezonanta.De asemenea si undeva in bord apar zbirniieli...

Am constatat ca in zona a 2500 de ture intra in rezonanata plasticurile din habitaclu ; am constatat de asemenea ca asta depinde si de benzina utilizata. Cu siguranta a aparut cand am mers cu petrom de 95 si rareori cu mol de 95. Cu alte benzine nu am avut aceasta problema.
In ce priveste harmalaia din habitaclu, indiferent de cauze, caut si eu solutii ! :dknw:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline bogdanb

« Răspuns #51 : 28.Nov.2009, 10:49:18 p.m. »
Pentru cei interesati, iata cum se desfac ornamentele de pe stalpii fata:

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #52 : 29.Nov.2009, 05:31:55 a.m. »
Asta este ceea ce cautam.Multumesc mult!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #53 : 30.Nov.2009, 03:22:35 p.m. »
Am constatat ca si la mine ,la anumite turatii,ornamentele din plastic ale stilpilor din fata intra in rezonanta.

Si la mine se intampla fix acelasi lucru la stalpul din fata dreapta. Din fericire s-a rezolvat cand am mers la revizie, se pare ca nu era bine prins intr-un loc. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #54 : 30.Nov.2009, 09:10:30 p.m. »
Au rezolvat prin apasarea ornamentului de plastic sau au introdus ceva dedesubt?

• Hero Member
« Răspuns #55 : 30.Nov.2009, 10:49:21 p.m. »
Ce-i drept nu i-am vazut cand au rezolvat "problema", dar cand am intrebat, mi s-a spus ca nu era bine prins intr-una din cleme. Deci cred ca cel mult l-or fi deschis si apoi l-au fixat inapoi. Nu s-a mentionat nimic de ceva pus inauntru. :dknw:

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #56 : 02.Dec.2009, 07:27:37 p.m. »
Azi am studiat mai atent problema si am reusit sa introduc burete sub ornamentele stilpilor fata fara sa fie nevoie demontarea lor.Se face foarte usor ,se departeaza cu o surubelnita chederele usilor care marginesc ornamentele ,se observa ca marginile ornamentelor nu sunt linii drepte ,din loc in loc prezinta degajari(curburi interioare) si prin acele locuri se indeasa cu o surubelnita mica burete.Intra destul de mult...A disparut zbirniiala din stilpi care aparea la plecarea de pe loc in viteza intii,a mai ramas in schimb un zbirniit care apare la mersul inapoi de undeva din bord.Nu am reusit sa-l localizez exact ,ori e usa torpedoului,ori ceva in bord.Toate SX4-urile sunt asa zgomotoase sau am avut eu ghinion? Sau sunt eu exagerat de pretentios?

• Hero Member
« Răspuns #57 : 02.Dec.2009, 07:33:53 p.m. »
Asa face toate :-j Plus minus cativa greierasi. Si eu am unul prin torpedou, dar nu "canta" tot timpul, e pe toane! :P

Offline xim

« Răspuns #58 : 03.Dec.2009, 01:58:44 p.m. »
am peste 5000 de km si deocamdata este liniste in masina .... in afara de suportul de numar din spate, nu am avut nici un zgomot suspect ... sper sa nu se aplice prea devreme regula "asa face toate" :)
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #59 : 10.Dec.2009, 01:22:23 p.m. »
Eu ma confrunt cu o intreaga serenada la toate geamurile de la portiere (mai putin cel din stanga fata unde la Autonet au dat cu un spray la revizia de 30.000 si nu mai face, culmea la celelalte era liniste). Si cand plec dimineata de acasa (soseaua din cartierul unde stau e facuta din ciment care s-a ros la greu cu timpul) cand e frig (sub 5 grade) imi canta tot bordul pana s incalzeste. Am mai scos din presiune la roti (de la 2.3 cu 2.4 am dat la 2.1 cu 2.2) si chipurile e ceva mai liniste, dar geamurile tot clampane, indiferent cat de cald sau frig e in masina.
SX4 1.5 SE