Autor Subiect: "Greierasii" mei iubiti  (Citit de 18779 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Re: "Greierasii" mei iubiti
« Răspuns #40 : 01.Iun.2009, 06:07:45 p.m. »
Am vorbit si eu cu el despre burete cu adeziv la nr si a spus ca o sa puna in scurt timp...  :)

Offline miocrl

« Răspuns #41 : 07.Iun.2009, 10:01:07 a.m. »
O sa ma uit acolo unde zici, sa vad daca e acolo.
ai ajuns sa gasesti?

Offline adir

« Răspuns #42 : 07.Iun.2009, 10:32:46 a.m. »
Nu inca... m-am uitat o data prin gaurile de pe unde intra volanul, da' nu le-am vazut... incerc azi, daca nu uit.
  • SX4

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #43 : 17.Nov.2009, 09:00:07 a.m. »
Apropo de greieri de la torpedou pt. "new SX4", poate sa imi spuna cineva unde este problema? Trebuie sa desfac tot torpedoul? pt ca la mine usa torpedoului se cam misca, dar nu cred ca freaca ceva pe acolo, ci mai degraba prin spate...
Deci?

SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #44 : 17.Nov.2009, 12:13:03 p.m. »
Se scoate foarte usor usa torpedoului. Strangi putin de bratele alea si a iesit. Odata scoasa o sa-ti dai seama unde ce si cum trebuie sa faci.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #45 : 27.Nov.2009, 09:12:08 a.m. »
Am constatat ca si la mine ,la anumite turatii,ornamentele din plastic ale stilpilor din fata intra in rezonanta.De asemenea si undeva in bord apar zbirniieli...Pe drumuri foarte proaste nu mai vorbesc,zgomote de peste tot,greu de localizat.M-am gindit sa incerc eliminarea(atenuarea)lor sistematic,incepind cu ce e mai usor.Am inceput cu ornamentele din plastic ale stilpilor fata.Prin simpla ciocanire in ele se constata de ce zbirniie,nu fac contact ferm cu stilpii metalici,fabricantul nu a introdus sub ele material de amortizare.Am incercat demontarea lor dinspre chedere,se vad acolo niste piese de plastic pentru prinderea ornamentelor insa mi-a fost teama sa nu rup ceva...Am introdus bucatele de buret pe partea dinspre parbriz,le-am indesat cu o surubelnita mica.Ceva am rezolvat,nu mai vibreaza la turatii joase.Daca as sti cum sa le demontez fara sa le deteriorez as lipi cu prenadez bucati de buret pe stilpi,apoi as monta la loc ornamentele si problema ar fi rezolvata definitiv.Adresez rugamintea celor care au vazut cum se realizeaza demontarea acestor ornamente in conditii de siguranta,fara sa existe riscul deteriorarii lor,sa-mi explice si mie.Va multumesc!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 27.Nov.2009, 10:38:23 a.m. »
Din cate stiu eu sunt sistemul lor de prindere este alcatuit numai din braduti. So...trage cu incredere ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline bogdanb

« Răspuns #47 : 27.Nov.2009, 01:11:39 p.m. »
Invata-l si de unde sa cumpere braduti de schimb...ca din cate stiu eu sunt cam de unica folosinta, odata scosi ii poti arunca.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #48 : 27.Nov.2009, 09:41:08 p.m. »
Nu este vorba despre "bradutii" de la Dacie. La Suzuki nu sunt de unica folosinta.  :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #49 : 28.Nov.2009, 06:35:56 p.m. »
Am facut referire la ornamentele din jurul parbrizului si gemuletelor triunghiulare de linga...Nu cred ca sunt prinse cu braduti ca la Dacie,mai degraba cred ca se aseamana cu sistemul de la Matiz ,cu clicuri.Daca as fi sigur ca e asa as trage fara frica, la Matiz le-am desfacut usor.