Am constatat ca si la mine ,la anumite turatii,ornamentele din plastic ale stilpilor din fata intra in rezonanta.De asemenea si undeva in bord apar zbirniieli...Pe drumuri foarte proaste nu mai vorbesc,zgomote de peste tot,greu de localizat.M-am gindit sa incerc eliminarea(atenuarea)lor sistematic,incepind cu ce e mai usor.Am inceput cu ornamentele din plastic ale stilpilor fata.Prin simpla ciocanire in ele se constata de ce zbirniie,nu fac contact ferm cu stilpii metalici,fabricantul nu a introdus sub ele material de amortizare.Am incercat demontarea lor dinspre chedere,se vad acolo niste piese de plastic pentru prinderea ornamentelor insa mi-a fost teama sa nu rup ceva...Am introdus bucatele de buret pe partea dinspre parbriz,le-am indesat cu o surubelnita mica.Ceva am rezolvat,nu mai vibreaza la turatii joase.Daca as sti cum sa le demontez fara sa le deteriorez as lipi cu prenadez bucati de buret pe stilpi,apoi as monta la loc ornamentele si problema ar fi rezolvata definitiv.Adresez rugamintea celor care au vazut cum se realizeaza demontarea acestor ornamente in conditii de siguranta,fara sa existe riscul deteriorarii lor,sa-mi explice si mie.Va multumesc!